« Върни се назад Публикувано на 09.12.2014 / 16:48

„СЛЕД БАЙРЯМА” НА „АФЕРА” И „БГ СНАЙПЕР” „ФАКТОРИТЕ” ОБЪРНАХА ЕНЕРГИЙНАТА РЕЗБА ЗА СЕРТОВ!

Петко Сертов мишенаМалиии, ужассс, „факторите“ кацнаха на нашата: Петко Сертов бил свързан с „Южен поток“. Здрасти, че бързаме…
Здрасти, че бързам, казваше Белия, „кралят на бриджа“, който дънеше Бойко Борисов на карти, където го хване. Първи и единствени написахме по-малко от час след вестта за „изчезването“ на Петко Сертов, че е обвързан като „човек за контакти“ с банка, базирана във Виена, през която са минавали милиони и милиони евро по „Южен поток“. Сега „факторите“ ни открехват, ех, за играта след байряма. И жълтурковците ще се нанижат на нашия. Те пък се изпотрепаха да преразказват и преписват – за „гей-препратките“, за Трактора, за Серж, за Азер, за Мониката.

„Ексшефът на контраразузнаването ангажиран с „Южен поток“.“, откриват Америка миличките „Фактори“, след като ние два дни не спираме да пишем за това. Бойко Борисов може да сложи СРС-та и в тоалетните ни, Делян Пеевски, този измислен „бос“ на държавата, може да продължава да праща съгледвачи и „преговарящи“, все тази, винаги сме ги бачкали измисленяците от ДАНС. Ако изобщо някой ставаше за работа там, то това беше Алексей Петров – да го питат „факторите“ как сме му заставали, но и как сме приемали, че има право да влиза в ролята на „боец“.
„Изчезналият шеф на ДАНС Петко Сертов не е правил опит за самоубийство през 2009 година. Днес тази новина бе съобщена от политолога Антон Тодоров, който всъщност не представи категорични доказателства за това. Преди пет години наистина е бродил из държавата подобен слух, но той бил пуснат тенденциозно от противниковото крило в агенцията, свързано с Иван Драшков и Цветлин Йовчев, които реално наследиха Сертов в агенцията. Това потвърдиха пред Faktor.bg източници от специалните служби, запознати с интригите в контраразузнаването. Целта била психологически натиск срещу Сертов след отстраняването му от ДАНС. Преди години същата групичка манипулирала фалшиви есемеси с подател Сертов за провалена операция в Ирак.“, нижат „факторите“.
„Политици коментират, че през последните години Сертов се е изхранвал покрай „Южен поток“, бил е ангажиран пряко с проекта и не е изключено проблемите му да са провокирани от провала на газопровода. Тази версия днес потвърди и Минчо Спасов, бивш шеф на вътрешната комисия в парламента.“, диплят трудолюбците във faktor.bg. Защо не се позовавате, „фактори“?! Или сте „мишки“ като жълтурковците?!
Как звучи само – „изхранвал се“. Да получаваш „яка пачка“, чиито числови измерения първи и единствени посочихме, а да те обявят за „мизерстващ“ боклуците от кафяво-жълтите сайтове, да се „изхранваш“, егати наглостта. Колкото до ибрикчиите на Д.П., нямаме какво да добавим – напълно измислени са, а той скоро ще разбере, че трябва да е по-нисък от тревата. Както и слугите му, разбира се – особено във Варна. Апропо. Задникът си да скъса, не може да открие източниците ни в ДАНС и МВР, пак му го доказахме на „Дидо Великий“, пардон, за гаргарата. Сега янките ще го използват да плюе Серж и Мониката. Амин.

www.bgsniper.com
Бележка на АФЕРА: АФЕРА ПЪРВА И ЕДИНСТВЕНА написа за това, че Петко Сертов е работел за ОЕТ и Ангел Божилов, като всяка седмица са провеждали регулярни срещи с трети секретар на американското посолство в „Кастело”. А подобни лица са … резиденти, пардон, на ЦРУ. През това време медийните – пеевско-борисовски, ибрикчийски, журналя вадеха „версии” за гейове, любовници и идиотщини, диктувани им от ченгета – мерзавци. След като единствени АФЕРА и БГ СНАЙПЕР разбиха ченгеджийско – „самоубийствения” манипулативно – медиен сценарий, пласиран за Петко Сертов, КУКЛОВОДИТЕ обърнаха „енергийната” резба. Да видим сега докъде ще я докарате, писанчевци, драшковци, пеевци и борисовци, за да обучите журналята си да не ви дънят некадърно и да ви правят за пълен т….

«