Публикувано на 01.04.2021 / 14:33

СЛЕДЯ ГИ ИЗБОРИТЕ, СЛЕДЯ ГИ! ЛСД ИМА ЗА ВСИЧКИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДОМУСЧИЕВ! БОЙКО И МАНГАЛИТЕ СЪБИРАТ МЕТАЛ, ЕДИНИЯТ У ЧЕКМЕДЖЕТО, ДРУГИТЕ У КАРУЦА. СЛАВИ СИ МИСЛИ, ЧЕ Е РЕСТОРАНТ „СВЕЖЕСТ“ И ЧАКА ВАСИЛ ИЛИЕВ ДА ДОЙДЕ. МАЯ ОГЛАВИ НЕЩО, ДЕТО НЯМА ГЛАВА, ЦВЕТАНОВ Е АДИДАС, ДЕСНИТЕ СА С ФАЛШИВИ РCR ТЕСТОВЕ, ВАСИЛ БОЖКОВ ГОДИНИ НАРЕД ХРАНИ ВСИЧКИ ШАФРАНТИИ В ДЪРЖАВАТА, А ПОСЛЕ СЕ ИЗНЕНАДА, ЧЕ ПЛЮХА В ШЕПАТА МУ…

Great minds think alike се казваше в рекламата на една любима италианска модна къща, сещам се аз, докато чета как Бойко и ромите взаимно се харесвали. Сходни интереси, сходни ценности, сходен език и генетично предопределена мисловна визия – дет се вика, нормално е, все пак. В крайна сметка и Бойко, и мангалите, когато не играят “тука има, тука нема”, преди всичко събират метал. Единият у чекмедже, другите у каруца. От него после правят магистрала, която впоследствие пък се опитват да шитнат на по-младите “роми”, като какво? Като История. Дори още по-лошо – като Легенда.

Но! Как да се сърдиш на Буратино, че си носи ренде у шортите?

Няма как. Дървеният материал – само го миришем. И гледаме. По телевизията.

В този ред на мисли, от чисто изследователска гледна точка, аз не съм спрял да следя изборите. На моменти дори се чувствам като 20 годишен изследовател, случайно попаднал сред приказно съкровище от абсолютно непознати за световната микробиология, организми. И съм впечатлен, разбира се. Викам си – WOW! Is this real?! – Йес, диър, риал е!

Следя изборите, така както Държавния департамент на САЩ, следи гейовете у нас. Интензивно. И с чувство. Щото само един Ангелов не стига!

Повече ботокс ни трябва на нас, за таз селска трапеза. Зелени коридори за ботокс са ни нужни! Подкожен и подмозъчен. Ботокс. Щото, не знам дали вие знаете, какво точно прави ботокса? Парализира мускулите. Това прави. А след нашите 10 годишни тренировки по унизителен тенис (помните ли, че Бойко се беше обидил на Борис Бекер, че го беше бил в една игра), мускулите ни вече са в крайна парализа. Затова, ние имаме Воля, но волята ни е от ботокс – пера, фльонги и диазепам.

Всъщност, истината е, че до този момент за мен единствено Валери Кабела и Веско Диазепама стоят сериозно в хаотичния политически ефир. Само те за нищо не са ме излъгали. Олигофрени бяха – олигофрени останаха. Изпълнено! – както сами те викат в своя последен високотехнологичен предизборен клип.

За останалите пък какво да кажа – в БСП ситуацията си е революционна, още от лозето на Габровски. Там винаги някой предател дебне зад ъгъла, а половината ятаци са всъщност сол ташаци на Специализирания съд. На БСП лодки и трамваи им дай, за да се качат на Бузлуджа. И да преборят лошото време.

Ех, мили мой дядо, навреме умря, скъпи, мой дядо…

Десните пък не ги различавам особено. Всичките са ми като розови тайфуни с нежни имена – и всички до един са с фалшиви PCR тестове. Реално, като бройка те са по-малко дори от войниците под паметника на Съветската армия, но пък са много по-красиви. Интелектуалната им карантина е константна, но това е така, щото са и много умни. Леят мозък още 89 година насам. И още се лее. Около Росенец.

Мая пък е хибриден продукт. Половината й организация е на ток, другата половина на дизел. Преди време бях написал нещо за боята й за коса, а после говорих с нея по телефона, като тя ми каза, че съм бил объркал цвета й – не била с пепелно русо, а с карамелено русо. Например. Абе, цветови хибрид, както вече казах по-горе. Не било това, ами било онова…И кво стана накрая? Реши, уважаемата Мая да оглави нещо, което по природа и философия, не подлежи на оглавяване. Защото, уважаеми зрители, не забравяйте, че гражданския протест по презумция е пиянство, от което не боли глава. Просто защото няма глава. Пише го във всяка една детска книжка. И не е нужно студено къдрене, за да анализираш това.

Слави. Ех, Слави…Един дълъг човек, с една дълга история. Обездвижена история обаче. Слави и до днес си мисли, че е в ресторант “Свежест” в кв. Емил Марков и чака Васил Илиев да дойде. А Васко го няма. Затова Слави чака и си порка. Накрая вземе, че заспи и сънува как е Свети Георги и язди AMG на път към освобождението на Учиндол. Води си и чета. От музиканти. Което пък ме подсеща, че философът Лесинг се беше занимавал навремето с тази тема – дали изкуството копира живота или обратното, а психиатъра Морено пък дори бе поставил медицинска диагноза на подобен тип table войни.

Що се отнася до останалите – картината е ясна. Васил ще ги затвори, Мангъров ще ги пусне, Волен ще ги отрезви, Цветанов ще ги изслуша, а Каракачанов ще изпере напиканото бельо след тях.

Всъщност, Божков има един голям грях и това е факта, че именно той легализира джендър идеологията у нас. Първо, години наред храни всички шаврантии в държавата, без разлика от пол и цвят, а после се изненада, че всички му плюят в шепата. Сега пък има нова мисия, на която аз лично се кефя, щото аз обичам абсурдните неща, макар и да презирам месиите. Васил поне си е Васил. Така, както Атака си е Атака. Биткаджия е той. Хранениците му обаче до един се се люпят, като семки в устата на Лукарски по време на СДС мач – аз нямам нищо общо с Черепа, крещят шаврантиите, които само до вчера практикуваха орална любов пред офиса му на “Московска” 45.

Мангъров е сладур. И той е биткаджия. Не отстъпва, въпреки храчките, което само по себе си е достойно за уважение. Те му пускат валс, а той си танцува маорски танц. Имало ли Ковид?! Ебалиии му майката, казал бащата орел на малкото орле, което попитало накъде летим бе, тате?!

Цветанов е Адидас. Едно време в Западен Холивуд, баш пред театъра, бе пълно с Цветановци. Едни продаваха незаконни цигари, други подслушваха за да извъртят някой заблуден турист, а трети пушеха крег. Какво бе общото между тях ли? Че всички бяха с анцуг Адидас и всички твърдяха, че са американци. А те реално – овце. Дори за вълна не ставаха! Та, всъщност, това е Цветанов – Айфон 1 в света на квантовите телекомуникации. Криптовалута от несебърски рупии. Фор фрий. От един фрийк.

Абе, следя ги изборите, следя ги. И те мен ме следят. И се подържаме. Защото всяка глупост има нужда от другарче. Защото глупостта има safety DNA. Нея няма кой да е пипне! Защото, пичове, great minds think alike!

Аре, сполай ви добри хора, и весело изкарване в неделя! ЛСД има за всички! Да е жив и здрав Домусчиев!

Васил Петев

Коментари 13 за
“СЛЕДЯ ГИ ИЗБОРИТЕ, СЛЕДЯ ГИ! ЛСД ИМА ЗА ВСИЧКИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДОМУСЧИЕВ! БОЙКО И МАНГАЛИТЕ СЪБИРАТ МЕТАЛ, ЕДИНИЯТ У ЧЕКМЕДЖЕТО, ДРУГИТЕ У КАРУЦА. СЛАВИ СИ МИСЛИ, ЧЕ Е РЕСТОРАНТ „СВЕЖЕСТ“ И ЧАКА ВАСИЛ ИЛИЕВ ДА ДОЙДЕ. МАЯ ОГЛАВИ НЕЩО, ДЕТО НЯМА ГЛАВА, ЦВЕТАНОВ Е АДИДАС, ДЕСНИТЕ СА С ФАЛШИВИ РCR ТЕСТОВЕ, ВАСИЛ БОЖКОВ ГОДИНИ НАРЕД ХРАНИ ВСИЧКИ ШАФРАНТИИ В ДЪРЖАВАТА, А ПОСЛЕ СЕ ИЗНЕНАДА, ЧЕ ПЛЮХА В ШЕПАТА МУ…”

 1. Ето списък на некролозите, осигурени от управлението на Мутрата и ГЕРБ, които за 11 години ”постигнаха” следното за своите граждани със стотици „далавери, далавери, далавери”, вместо лъжата „работа, работа, работа”:

  – 1-во място по смъртност в Европа.

  – На едно от последните места в света по качество на здравеопазването

  – При най-ниски доходи на населението и заплати в ЕС България е на 1-во място по доплащане на медицински услуги от гражданите.

  – Най-ниска продължителност на живот в ЕС.

  – Последни по жизнен стандарт в Европа

  – 1-во място по корупция в ЕС.

  – България е най-зле по върховенство на закона в ЕС.

  – На челно място сме по разпространение на фалшиви новини.

  – На 111-то място сме по свобода на медиите.

  – Последно място по износ на иновативни стоки в ЕС.

  – Последни по дигитализация в ЕС.

  – Първи по неграмотност в ЕС.

  – Последни по чужди инвестиции

  – Първи по употреба на алкохол на Балканите и 6-ти в света.

  – Българските ученици и младежи са на първите места в Европа по употреба на амфетамини и анаболни стероиди.

  – 1-ви сме в Европа по брой загинали в автомобилни катастрофи.

  – От 2014 г. досега, със средствата от ЕС, са завършени едва 400 км нови магистрали – последно място в съюза.

  – 10 години и похарчени близо 2 милиарда не стигнаха да имаме електронно правителство.

  – 15% е доверието в Народното събрание – най-ниско досега.

  – 18% е доверието в правителството, над 70 на сто е недоверието.

  – Доверието в Борисов е 20% – най-ниско от години.

  – Българите са предпоследни по най-ниско ниво на щастие в ЕС.

  – България с най-много емигранти на глава от населението.

  – Най-ниско доверие в прокуратурата от всички страни в ЕС.

  – БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ Е НАЙ-ТОПЯЩАТА СЕ В СВЕТА.

  Затова е време за тотална промяна, на 4 април гласувайте срещу мафията!

 2. Спомняте ли си грозната атака на кафявите от ПИК срещу един от кандидатите за кмет на София през 2019 г.? Тогава Йорданка Фандъкова излезе с позиция, осъждайки този гнусен компромат и сърцераздирателно ни съобщи, че „има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани“ и допълни изтърканото „казвам го като човек и жена“.

  До ден-днешен тази помийна яма и неприкрит официоз на ГЕРБ продължава да бълва материали за „спасителя Бойко“, който щял да „сбъдне всички мечти на софиянци“. А самата групировка ГЕРБ, чийто заместник-председател е Фандъкова, е платила 30 000 лв. за предизборна реклама на същата тази „медия“. Явно същата тази „човек и жена“ вече е минала границите, които никога не биваше да се прекрачват. Като част от най-тясното ръководство на „партията“ за нея няма проблем да се налеят 30 000 лв., изцяло публични пари от партийната субсидия, в тази противна клоака.

  12 години зад фасадата на загрижена учителка с кротък глас, Фандъкова раздава милиарди, които потъват най-често в приближени до ГЕРБ фирми. Обезобрази София с некачествените ремонти, с презастрояването, с бездействието си, с неангажираността си. Тя непрекъснато лъже софиянци, а предизборните ѝ обещания все се оказват пълен фарс. Обградена е с послушни и неспособни партийни калинки, които ръсят провал след провал и блокират развитието на София, въпреки профуканите милиарди.

  Затова и не бива да ни изненадва фактът, че Фандъкова се преобръща като фурнаджийска лопата спрямо ситуацията. Тя разчита именно на тази долнопробна пропаганда, която да ни внушава колко прекрасно се справя ГЕРБ, докато нейната „медия“ ръси ежечасно възможно най-гнусните компромати срещу опонентите на групировката ГЕРБ.

  ✊На мен ми писна да ни правят на идиоти. На всички ни е ясно на какъв хал са докарани и България и София. Призовавам всички – в неделя гласувайте масово и свободно!

  Борис Бонев

 3. >>Биткажиите са аутсайдери защото материала е дефектен .
  Изпращял му е главния бушон на ,,народа“ и си я кара слаботоково на 6 волта…

 4. По- гнусна изборна компания от тази не съм запомнил, по голям брой и по-нефелни кандидати за депутатска заплата също. По- голяма наглост и безочие демонстрирано не само от Марешки, и от много други. Когато преди години Светлю, който пееше „боли ме гъза“ и “ ела ми го фани“ спечели повече от милион субсидия, никой така и не го разнищи. Славито заедно с още 30 партии върви по същия път и тоя народ стои и гледа в пълно малоумие. Този който ни „управлява“ и неуморно търчи по сокаците за да си прави пиар слезе до нивото да се жалва, че сам си карал джипа на 15 години, а толкова много е заслужил. Намерете ми в този срамен водевил мъничко материал за национална гордост, щото аз не виждам нищо.

 5. Боже какви нищожества и крадци имаме като управляваща гмеж, Боже! Отърви ни Господи и помогни на всеки от нас да осъзнае в каква заблуда живеем , особено последните 14 откакто на Небосклона на Политическия Небосклон изгря звездата на простата Кратуна от Банкя ЛАЙНОВОЗА с ДЖИПКАТА ,който съсипа всичко до което се докосна..изтреби козите, овцете, свинете кокошките сега наред за изтребване са хората на нашата мила родина България които като овце на заколение ги отваря -затваря като в кошара , през 10–15 дена докато ги умори психически физически морално и духовно..Тази партия на Злото и ЛЪЖАТА у нас Господи Боже на която той е вожд срина и срути държавата държавността и всичко що е в нея дори на любовницата си Наталито от Битивито вече се представя за Цар и Господар на територията..Бб King тая проста и Лайняна мутра го наричат тоя ЛАЙНОВОЗ който освен да се мандахерца с ДЖИПКАТА на вързано куче хлеб не може да даде Помогни ни Господи и събуди тоя заспал през глава под юрганите народ..

  1. Едва ли е „случайно“ избиването на овцете, козите и прасетата предните години……Така се ликвидира българското село, което през годините-дори и през турско е подържало жизненият стандарт на нацията….От тук нататък разчитате на била, кауфланд, лидъл или фантастико……..Който разбрал, разбрал……

 6. ВИЖТЕ КАК ЩЕ НИ СГОТВЯТ
  Pfizer уже нацелена на американских девочек-подростков и молодых подростков в возрасте от 12 до 15 лет для проведения эксперимента по сокращению популяции и стерилизации, известного как мРНК
  Среда, 31 марта 2021 г. Автор: С. Д. Уэллс
  Теги: аборт, плохоездоровье , депопуляция, грязные вакцины, вымирание, геноцид, бесплодие, медицинские эксперименты, медицинская тирания, выкидыш, грязная мРНК, стерилизациямРНК , сокращение популяции, побочные эффекты, вакцинные войны, вакцины
  Оригинальный текст: (Natural News) Bill Gates’ number one goal is to reduce the population of planet Earth by a few billion people, and he said he could accomplish this if he does a really good job with vaccines and healthcare, meaning dirty vaccines and Planned Parenthood abortion factories in every metropolitan city (mainly for Black baby genocide).
  Копировать URL
  0ПРОСМОТРОВ

  (Естественные Новости) Цель номер один Билла Гейтса-сократить население планеты Земля на несколько миллиардов человек, и он сказал, что сможет достичь этого, если будет действительно хорошо работать с вакцинами и здравоохранением, имея в виду грязные вакцины и фабрики по планируемым абортам для родителей в каждом столичном городе (в основном для геноцида черных младенцев). И как, по-вашему, вакцины могут уменьшить популяцию людей, если они должны защищать людей от болезней?
  Вот как: Pfizer уже проводит экспериментальные испытания своей вакцины Covid-19 на детях, заявляя о 100-процентной эффективности, за исключением того, что большинство детей вообще не ловят Covid, и ни один ребенок не умирает от него, так зачем же вся эта суета и пробные исследования? Кроме того, кто проверяет, что эти мошеннические, коррумпированные фармацевтические компании, производящие вакцины, даже имеют действительные тесты и отчетные данные? Никто, вот кто.
  Никогда не забывайте о мошенничестве Мерка в отношении эффективности вакцин против паротита, когда они подвергли тестированию антитела животных с целью получения “95% – ной” точности.
  Да, крупные фармацевтические компании постоянно лгут о “безопасности” и “эффективности “ своих вакцин.” Эти торгаши и продавцы змеиного масла проводят свои собственные фальшивые тесты и фальшивые исследования, а затем фальсифицируют результаты, чтобы получить любые данные, которые ЦКЗ требует для получения высоких прибылей, полученных от наивных, промытых мозгов, а теперь напуганных американцев. Возьмем, к примеру, Мерка. Бывшие сотрудники раскрыли масштабную схему, которую они придумали, чтобы ввести в заблуждение и обмануть государственные органы здравоохранения.
  Ученые компании Merck vaccine использовали антитела животных для анализа образцов крови, а затем обманули правительства по всему миру, заявив о 95-процентной эффективности компонента эпидемического паротита вакцины MMR. Другими словами, коррумпированные ученые фирмы „Мерк“ подсыпали в анализ крови антитела животных, чтобы искусственно увеличить количество антител иммунной системы.
  Их фальсифицированные исследования были разоблачены, когда два ученых Merck подали жалобу на закон о ложных претензиях десять лет назад. Вакцина, как оказалось, фактически способствовала вспышкам эпидемического паротита и кори. Все это мошенничество, по словам ученых, происходит с 1990-х годов. Иди разберись.
  Вспоминая о прививках от столбняка, которые давили на миллионы девочек-подростков в Кении, которые содержали стерилизующие химикаты и вызывали выкидыши
  Теперь Pfizer хочет вакцинировать каждую молодую американскую женщину, которая вот-вот вступит в детородный возраст, вакциной, которая уже убила более 1750 американцев и не имеет никаких доказательств безопасности или эффективности.
  Может ли мРНК быть секретным биологическим оружием против бесплодия, которое вызывает выкидыши, самопроизвольные аборты и бесплодие? Уже не в первый раз Билл Гейтс настаивал на вакцинации, содержащей химические вещества для стерильности.
  Помните вакцины против столбняка с шипами, которые были сделаны миллионам молодых женщин в Кении? Да, независимые лаборатории подтвердили, что вакцины против столбняка содержат стерилизующее вещество, вызывающее выкидыши. Этому активно способствовали Билл Гейтс, ЮНИСЕФ и ВОЗ, с тем чтобы свыше 3 миллионов молодых девушек подверглись химическому насилию с помощью грязных вакцин. Вакцина буквально заставила женский организм уничтожить плод.
  Теперь Pfizer внезапно заявляет, что у них есть вакцина Covid-19 со 100-процентной эффективностью, которая идеально подходит для стрельбы по девочкам, вступающим в детородный возраст. Как удобно, когда дети даже не ловят и не распространяют ковид. И кто, кроме Pfizer, подтвердил эти выводы? Может быть, ученые Merck помогли им достичь их удивительной эффективности с некоторыми животными антителами. Давайте разберемся.
  – Мы разделяем настоятельную необходимость расширить разрешение на использование нашей вакцины среди более молодых групп населения и воодушевлены данными клинических испытаний, проведенных подростками в возрасте от 12 до 15 лет. Почему такой возрастной диапазон?
  Клоуны из „Пфайзер“ также утверждали, что вакцина вызывает “сильный” ответ антител у детей и что “стадный иммунитет может быть трудно достичь без вакцинации детей.” Так что насчет масок, социального дистанцирования и карантина здоровых людей, даже после вакцинации, это помогает стадному иммунитету, кто-нибудь, пожалуйста, объясните.
  Не ошибитесь, вакцины производятся для обезлюдения земли, а не для ее заселения. Вот почему индустрия тратит 4 миллиарда долларов каждые 20 лет на травмы, аутизм и смерть, вызванные побочными эффектами прививки.”
  Настройте свою частоту интернета на Vaccines.news для получения обновленной информации о мРНК вакцины против депопуляции и количестве смертей, которое стремительно растет, когда вы читаете это.
  Источники для этой статьи включают:
  NaturalNews.com
  NaturalNews.com
  ZeroHedge.com
  LifesiteNews.com

 7. Интелигентен човек е господин Петев,добре владее перото и написаното с уж лек хумористичен нюанс се чете леко.
  Безспорно творбата е сложила всички в един общ вонящ кюп и изводът за читателя е един-„всички са маскари „.
  Волно или неволно при този маниер на писане се прави огромна услуга на ГЕРБ-след като всички са маскари и подлеци,то няма смисъл да гласуваме с мисъл и разум-по-добре е познатите мръсници да си останат и без това всичко е безнадеждно.
  Този маниер за пускане на гъста мъгла,в която да се потулят истинските виновници за последната ни национална катастрофа не е измислен от автора , а е утвърден начин да се укрият и спасят виновните за сътворяваните ежедневно безобразия. Май вече за никого не е тайна,че разполагайки с всички пари на държавата още преди повече от година ГЕРБ си плащат за висококвалифицирани специалисти,които да им помагат при провеждане политика за елимиране на противниците и обезпечаване оставането на власт. За съжаление целеният ефект е постигнат и в непрекъснатите атаки срещу всички останали престъпленията на Хунтата и нейният главатар остават в сянка или поне се създава впечатлението,че греховете им са като на останалите политици.
  Това е нагла лъжа и манипулация,защото няма как престъпното управление да се приравнява с разервите по отношение на тези,които не управляват държавата. Или едното е реалност,а другото-основателни съмения за бъдещи грехове. А тази разлика е огромна и много,много съществена.
  Всеки сам си взема решенията,но ми призлява при мисълта,че хора които не разсъждават трезво ще ни натресат на главите същото престъпно управление вместо най-после да се отървем от наглите корумпета.

  Прави впечатление ,че в поредния хумористично-критичен материал даже не е споменато дуото Доган-Пеевски двамата душмани на всичко българско,които купуват родината ни парче по парче и така ще бъде докато не я заграбят цялата. Не е сигурно обаче,че това вече не е станало.
  Желая здраве на всички !

 8. Отново ми е притеснено, че и на тези избори, гласувам или не, машинно или с хартийка, ще сложат гласа ми в един чувал и ще го разхожда бивш или бъдеш депутат из една спортна зала.

 9. гласуваш – не гласуваш: получаваш Боко Българоубиеца и ШАЙКАТА му.
  а държавният департамент на САЩ нещо си бил написал ? Кучетата си лаят, а керванът /на ШАЙКАТА/ си върви…

 10. Исая Манголд прав си брат ми ..И вчера за „Боят настана“ пак беше прав , че Уйчиндолския не трябва да се подиграва със свещените за българина слова оти ще набара Ху’йя в чувала с п’ут-ките и накрая ще стане „Ху’йя ми застана и заседнал задълго в гъза“ защото ако стане патерица на Хунтата на Простия Ху’й ЛАЙНОВОЗА с ДЖИПКАТА такава вярна ти любов народна с думкалката дум-дум ибум-бум ще види в дупарата че свят ще му се завие..
  Къде си вярна, ти любов народна? Това предстои да го видим в неделя. Мислете с главите си УМНО както казва Непукиста…

 11. Имаме новина!Относно Костя Копейкин – личния нахуйник на крадливия корумпир Гуцьо Медузата.
  Копейкин освен, че гепи партийната субсидия и се облажи с движими и недвижими имоти, бил дал на кумата си 45 000 лева. Т.е. краде се яко по роднински и по семейному.
  Официално това било дарение към фондация „Искам бебе“-Варна(НПО за промотиране на инвитро оплождането), чиято шефка пък била кума на Костя Копейкин.
  Тази същата кума пък преди време била дала награда на Тиквоча за „приноса“ му към инвитро оплождането в България.
  Т.е. налице е топла връзка по следната схема: кумата-Тиквата-Копейкин-Гуцьо-дебелата проста селянка от село Крушовица.
  Накратко: гласуваш за Копейкин – получаваш Тиквата. Гласуваш за Корнелата(и нейното гуци) – получаваш пак Тиквата.
  Честито на печелившите!:-))))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *