« Върни се назад Публикувано на 01.04.2021 / 14:33

СЛЕДЯ ГИ ИЗБОРИТЕ, СЛЕДЯ ГИ! ЛСД ИМА ЗА ВСИЧКИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДОМУСЧИЕВ! БОЙКО И МАНГАЛИТЕ СЪБИРАТ МЕТАЛ, ЕДИНИЯТ У ЧЕКМЕДЖЕТО, ДРУГИТЕ У КАРУЦА. СЛАВИ СИ МИСЛИ, ЧЕ Е РЕСТОРАНТ „СВЕЖЕСТ“ И ЧАКА ВАСИЛ ИЛИЕВ ДА ДОЙДЕ. МАЯ ОГЛАВИ НЕЩО, ДЕТО НЯМА ГЛАВА, ЦВЕТАНОВ Е АДИДАС, ДЕСНИТЕ СА С ФАЛШИВИ РCR ТЕСТОВЕ, ВАСИЛ БОЖКОВ ГОДИНИ НАРЕД ХРАНИ ВСИЧКИ ШАФРАНТИИ В ДЪРЖАВАТА, А ПОСЛЕ СЕ ИЗНЕНАДА, ЧЕ ПЛЮХА В ШЕПАТА МУ…

Great minds think alike се казваше в рекламата на една любима италианска модна къща, сещам се аз, докато чета как Бойко и ромите взаимно се харесвали. Сходни интереси, сходни ценности, сходен език и генетично предопределена мисловна визия – дет се вика, нормално е, все пак. В крайна сметка и Бойко, и мангалите, когато не играят “тука има, тука нема”, преди всичко събират метал. Единият у чекмедже, другите у каруца. От него после правят магистрала, която впоследствие пък се опитват да шитнат на по-младите “роми”, като какво? Като История. Дори още по-лошо – като Легенда.

Но! Как да се сърдиш на Буратино, че си носи ренде у шортите?

Няма как. Дървеният материал – само го миришем. И гледаме. По телевизията.

В този ред на мисли, от чисто изследователска гледна точка, аз не съм спрял да следя изборите. На моменти дори се чувствам като 20 годишен изследовател, случайно попаднал сред приказно съкровище от абсолютно непознати за световната микробиология, организми. И съм впечатлен, разбира се. Викам си – WOW! Is this real?! – Йес, диър, риал е!

Следя изборите, така както Държавния департамент на САЩ, следи гейовете у нас. Интензивно. И с чувство. Щото само един Ангелов не стига!

Повече ботокс ни трябва на нас, за таз селска трапеза. Зелени коридори за ботокс са ни нужни! Подкожен и подмозъчен. Ботокс. Щото, не знам дали вие знаете, какво точно прави ботокса? Парализира мускулите. Това прави. А след нашите 10 годишни тренировки по унизителен тенис (помните ли, че Бойко се беше обидил на Борис Бекер, че го беше бил в една игра), мускулите ни вече са в крайна парализа. Затова, ние имаме Воля, но волята ни е от ботокс – пера, фльонги и диазепам.

Всъщност, истината е, че до този момент за мен единствено Валери Кабела и Веско Диазепама стоят сериозно в хаотичния политически ефир. Само те за нищо не са ме излъгали. Олигофрени бяха – олигофрени останаха. Изпълнено! – както сами те викат в своя последен високотехнологичен предизборен клип.

За останалите пък какво да кажа – в БСП ситуацията си е революционна, още от лозето на Габровски. Там винаги някой предател дебне зад ъгъла, а половината ятаци са всъщност сол ташаци на Специализирания съд. На БСП лодки и трамваи им дай, за да се качат на Бузлуджа. И да преборят лошото време.

Ех, мили мой дядо, навреме умря, скъпи, мой дядо…

Десните пък не ги различавам особено. Всичките са ми като розови тайфуни с нежни имена – и всички до един са с фалшиви PCR тестове. Реално, като бройка те са по-малко дори от войниците под паметника на Съветската армия, но пък са много по-красиви. Интелектуалната им карантина е константна, но това е така, щото са и много умни. Леят мозък още 89 година насам. И още се лее. Около Росенец.

Мая пък е хибриден продукт. Половината й организация е на ток, другата половина на дизел. Преди време бях написал нещо за боята й за коса, а после говорих с нея по телефона, като тя ми каза, че съм бил объркал цвета й – не била с пепелно русо, а с карамелено русо. Например. Абе, цветови хибрид, както вече казах по-горе. Не било това, ами било онова…И кво стана накрая? Реши, уважаемата Мая да оглави нещо, което по природа и философия, не подлежи на оглавяване. Защото, уважаеми зрители, не забравяйте, че гражданския протест по презумция е пиянство, от което не боли глава. Просто защото няма глава. Пише го във всяка една детска книжка. И не е нужно студено къдрене, за да анализираш това.

Слави. Ех, Слави…Един дълъг човек, с една дълга история. Обездвижена история обаче. Слави и до днес си мисли, че е в ресторант “Свежест” в кв. Емил Марков и чака Васил Илиев да дойде. А Васко го няма. Затова Слави чака и си порка. Накрая вземе, че заспи и сънува как е Свети Георги и язди AMG на път към освобождението на Учиндол. Води си и чета. От музиканти. Което пък ме подсеща, че философът Лесинг се беше занимавал навремето с тази тема – дали изкуството копира живота или обратното, а психиатъра Морено пък дори бе поставил медицинска диагноза на подобен тип table войни.

Що се отнася до останалите – картината е ясна. Васил ще ги затвори, Мангъров ще ги пусне, Волен ще ги отрезви, Цветанов ще ги изслуша, а Каракачанов ще изпере напиканото бельо след тях.

Всъщност, Божков има един голям грях и това е факта, че именно той легализира джендър идеологията у нас. Първо, години наред храни всички шаврантии в държавата, без разлика от пол и цвят, а после се изненада, че всички му плюят в шепата. Сега пък има нова мисия, на която аз лично се кефя, щото аз обичам абсурдните неща, макар и да презирам месиите. Васил поне си е Васил. Така, както Атака си е Атака. Биткаджия е той. Хранениците му обаче до един се се люпят, като семки в устата на Лукарски по време на СДС мач – аз нямам нищо общо с Черепа, крещят шаврантиите, които само до вчера практикуваха орална любов пред офиса му на “Московска” 45.

Мангъров е сладур. И той е биткаджия. Не отстъпва, въпреки храчките, което само по себе си е достойно за уважение. Те му пускат валс, а той си танцува маорски танц. Имало ли Ковид?! Ебалиии му майката, казал бащата орел на малкото орле, което попитало накъде летим бе, тате?!

Цветанов е Адидас. Едно време в Западен Холивуд, баш пред театъра, бе пълно с Цветановци. Едни продаваха незаконни цигари, други подслушваха за да извъртят някой заблуден турист, а трети пушеха крег. Какво бе общото между тях ли? Че всички бяха с анцуг Адидас и всички твърдяха, че са американци. А те реално – овце. Дори за вълна не ставаха! Та, всъщност, това е Цветанов – Айфон 1 в света на квантовите телекомуникации. Криптовалута от несебърски рупии. Фор фрий. От един фрийк.

Абе, следя ги изборите, следя ги. И те мен ме следят. И се подържаме. Защото всяка глупост има нужда от другарче. Защото глупостта има safety DNA. Нея няма кой да е пипне! Защото, пичове, great minds think alike!

Аре, сполай ви добри хора, и весело изкарване в неделя! ЛСД има за всички! Да е жив и здрав Домусчиев!

Васил Петев

«