« Върни се назад Публикувано на 30.01.2014 / 14:24

СЛЕДВАЩАТА НИ СРЕЩА С БОЙКО БОРИСОВ ТРЯБВАШЕ ДА Е НА 15 ЯНУАРИ ЗА ДА ДАДЕ 500 000 ЛЕВА!

 

„Потвърждавам това, което съм казал пред вестник „Галерия“. Тази среща /между Бонев, Борисов и Петното в Банкя/ е дадена по заповед на Бисер Миланов, ръководството на Национално движение „Свобода“ е било изключително против да има такава среща. Аз съм бил на среща на 26 декември 2013 година, която се е състояла и между Бойко Борисов, и Бисер Миланов, дал съм и информация за срещата в прокуратурата.

Все още не съм викан на разпит, но го очаквам. Тази информация съм я дал в прокуратурата, институциите. До края на деня ще видите, че има дадена информация в прокуратурата под формата на писмено обяснение. Притеснен съм относно сигурността на ръководството на Национално движение „Свобода“ и за неговата сигурност.“, каза пред журналисти Йордан Бонев, предава БГНЕС.

„Срещата между Борисов, Бонев и Петното беше в къщата му в Банкя и продължи три часа. В дома на Борисов има орнаменти, свързани с лов. Видях, че Бойко Борисов обича лова. Видях препарирани животни, ловец човекът. Това е. На мен гневът ми, да кажа, че е имало такава среща, е, че Бойко Борисов отрече да е имало такава среща. Когато на 14 януари 2014 г. Николай Бареков излезе и каза, че се е състояла такава среща между Бисер Миланов и Бойко Борисов, един час по-късно ние бяхме прибрани със специализиран отряд „Кобра“. Аз не съм взимал пари от Борисов, но Петното получи 12 000 лв. Лично Петното ми е споделил това. Тези пари са дадени от човек, приближен до Бойко Борисов. Призовавам институциите да си свършат работата. Следваща среща между Борисов и Петното трябваше да има на 15 януари, на която Петното трябваше да получи 500 000 лева, но срещата бе осуетена именно на 14 януари, когато специализираният отряд „Кобра“ ни задържа“, каза още Бонев.

Afera.bg

«