Публикувано на 28.10.2020 / 12:21

СЛАГАЙТЕ БЕЛИТЕ ЧАРШАФИ И ТРЪГВАЙТЕ КЪМ ОРЛАНДОВЦИ

Дебилната част от населението на територията изпадна в шок и ужас от панаир в Сливен по случай Димитровден. Огромното възмущение у някои видни гербоиди и сенилни баби било породено от това, че хората се забавлявали БЕЗ МАСКИ на открито. Срам и позор, така да се каже, ама как може! Резил, краят на западната цивилизация и изобщо Акълолипсисът настъпи с особено ожесточение.

Вирус, че има – има. Както има хиляди други вируси. Например на ебола, на птичи грип, на СПИН, на бубонна чума. И хайде сега да спрем да живеем от страх. Да ни сложат в кислородни контейнери и да ни подават обеззаразена храна и вода с разтворена в нея белина, та да си запазим животеца. Всяко прекалено нещо вреди. Нормалните мерки по лична хигиена и дистанция от хората /аз лично изцяло приветствам това да не ми се навират всякакви на педя от мен, че съм гнуслива/, принципно предпазват. А ако някои развият навика да се къпят и да си мият ръцете и лицето, направо са се спасили.

В момента много ковидиоти не живеят, а са живи зомбита, тресящи се от ужас да не им се случи нещо. И докато за тези със съпътстващи тежки заболявания имат някакво оправдание, не разбирам младите хора, които сами в колата са си сложили маска. Според мен даже малоумието трябва да има някакви граници, но явно е необятно като вселената.

Животът продължава. Искат да ни принудят да приемем нов ред. Но няма да го направя поне аз. Защото животът се измерва с качеството, а не с количеството на дните. Защото не искам да съм жива умряла и брояща заразени. Не искам да гледам приятелите си през преграда и да дишам и говоря през маска. Не искам да променям живота си, защото някакви комитети са решили да променят света. Това е моят избор. И предлагам на тези, които много се възмущават, че хората избират да живеят, да си сложат по един бял чаршаф на главата и кротко да поемат към Орландовци и да чакат. Естествено, с маски и на необходимата социална дистанция от другите ходещи трупове!!!

Елена Гунчева

Коментари 23 за
“СЛАГАЙТЕ БЕЛИТЕ ЧАРШАФИ И ТРЪГВАЙТЕ КЪМ ОРЛАНДОВЦИ”

 1. Канал 1,BTV,и всички останали телевизии,ги наричам ковидски телевизии и НЕ ги гледам

 2. Само аз ли чух, че тая снимка с панаира е била от миналата година…

 3. 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=Wtq4qiZu3gE

  п.п. Хубавата песен не отменя кризата, може само да намали болката. А тя работата е окъкана поне от 1999/2000. Така, че Ковида е само апогея на началото на края. Липсата на реализъм у всичките тия „високо“ oбраз“У“вани „професионали“ е само една от причните. Те и с 1989-а се провалиха, с 2000, 2007-а. Т.е. нищо ново под слънцето, кеинсиянския естаблишмент се оказа поредната калпава теория, която „храни“ едни лапачи и „обеднява“ масата от наивно верващи. Но както е известно пилците се броят наесен. А иде Зима.

  https://www.youtube.com/watch?v=RR4_mLmR1FE

  https://www.youtube.com/watch?v=82qH9_bTEX0 🙂

  Има едно книжле за илюзиите на масите. Било е любимо на Бернард Барух и Джеси Ливърмор. Единия става съветник на 6 президента, както републиканци, така и демократи, прякор „диспечера“ 🙂 . Другия се самоубива преди ВСВ . А във войната умират 10-ки милиони. Това е Великата Депресия, 1932/33. В България се приема ЗЗД, депутатите се съкращават и т.н. За Германия и СССР да не говоря. А за Америка, ами разказано е тук :

  https://mises.org/library/americas-great-depression

  https://www.youtube.com/watch?v=2djWwOK0Im8

 4. Имам само едно скромно питане: Как сте затваряли дискотеките – като юрист или заран пияна-заляна?…

  1. И аз имам питане: като не си разбрал смисъла на подзаглавието на чудесния текст на Е. Гунчева, защо се излагаш?

 5. БОЦЕ брои за да заспи…едно КЮЛЧЕ с КОРОНА…две КЮЛЧЕТА с КОРОНА и т.н…ТОЙ отдавна спря да БРОИ овцете…ТАКА или ИНАЧЕ са яко МАНДРОсани…

 6. Гледате ли българските телевизии?
  Защо ги гледате, бе? Луди ли сте?

  Няма такава манипулация и зомбиране на гледащите българска български телевизии! По всички телевизии ни показват умни тикви – професори, доктори на науките, мъдри икономисти, професори и учени историци, доктори … Всички ни описват някакъв предстоящ апокалипсис за България – било то икономически, здравословен!

  По новините дават някакъв живот и събития пълни с ужаси, убииства, катастрофи, заразени от някакъв вирус, смърт – като всичко това го съобщават, коментират все професори, доктори по икономика, финанси здравеопазване – някакви зомбита учили при соца без пари и сега велики капацитети!

  От къде се навъдиха толкова учени тикви при тоталната неграмотност вече на нацията? Странна работа! Защо по новините не започнат с нещо хубаво – добив на земеделски продукти, износ на качествени български стоки, научно технически постижения, постижения на български младежи по олимпияди по математика, физика ….? Ами щото така … Искат да ни държат в ужаси, страх, без надежда за бъдешето на България!

  Защо не показват нормални хора – работници, инженери, монтьори, клошари дори които ровят с висшо образование по кофите? Ами пак – щото така, не им изнася! Показват ни нон стоп ПКП Цвета Караянчева, Деница Сачева, Мишо Константинов и всякакви идиоти за да ни държат в неописуем ужас с техните простотии…

  Запознават ни постоянно с мъдростите на един тлъстак в джипка возейки куп некъдърници с него, който не смее да дойде в столицата, а се крие по села, паланки, казани за ракия, седи по горски пънове и пръска глупости и вируси

  ! Аре стига – Писна ни – #ОСТАВКА, малумни медиини идиоти и мисирки! Я #ИЗЧЕЗВАЙТЕ!

  Кирил Стаменов

  1. … Защото баце отдавна е казал и го прави – “ мачкайте ги … “ …

 7. Само преди три седмици същият министър твърдеше, че всичко в здравеопазването, местата в болниците, леглата в интензивните отделения е под пълен контрол и че нищо страшно няма и не може да има.
  А сега говори страхотии, че всеки ден ще мрат по 0.01% от всичките българи, като за 10 дни ще измре 0.1% от народа ни, а за сто дни – 1% от всички ни…
  Точно за такова бездарно поведение на властта предупреждавах тук преди три седмици, потресен от убогостта и безотговорността на същия министър. И казах, че не ме е страх от министъра на здравеопазването, а от познаването на министъра на здравеопазването на системата на здравеопазването.
  Това и така прави всяка некомпетентна власт:
  Тя първо суперподценява кризисната ситуация – няма нищо страшно, всичко е под контрол, проблеми не се забелязват, нещата са повече от окей. И прави това, за да обоснове защо не върши нищо, защо не си мърда задника, защо бездейства, защо не знае какво да прави и дори да знаеше, не може да го прави.
  След това, когато конят отиде в реката, като кризата се реализира, а бедата дойде, същата тази власт започва да супернадценява кризисната ситуация да говори страхотии, да вещае непомерни злини, да парализира от ужас обществото, да вещае колосални трупове – 600-700 на ден. И тя прави това, за да обоснове как нищо не може да се направи, как нищо няма да се направи, как няма какво да се прави и как никой не може да го направи.
  Зловещо некомпетентна власт!
  Ние в Перник, понеже не си поплюваме когато трябва да назовем нещата с истинските имена, на подобна некомпетентност ѝ викаме чисто и просто, просто и логично – некадърност!

  Николай Слатински

 8. Ами то най-голямата измама се оказаха политическите партии които работят срещу собствения си народ.Заповядайте гласувайте за нас ние ще ви ограбваме чрез заплатите си,чрез субсидиите,чрез закони ,които защитават чужди интереси и монополи.Ще работим против България гарантирано от нас.

 9. Има две безгранични неща на този свят – Вселената и Човешката Глупост.
  За първото обаче, не съм съвсем сигурен.

  Алберт Айнщайн

 10. Браво Елена!!!!! Не те познавах досега…. Поклон! Целувам ти ръка!!! Онзи лицемер Огнян Стефанов никога няма да пусне този материал…

  п.с. Бубонната чума се причинява от бактерия. Само за информация.

 11. Който го е страх от ковид измамата, и вече се е завършен ковИдиот, да си стои в къщи и да не излиза, а нормалните хора да си вършат работата без маски… защото ще дойде време, когато всичкият боклук от управляващата хунта, ще ходят с противогази в затвора без право да го махат.

   1. тази година ГРИПНАТА ЕПИДЕМИЯ СЕ ОТЛАГА…лекари…лекари…професори…а защо НИКОЙ от ТЯХ не говори за ИМУННАТА СИСТЕМА…КОИ ФАКТОРИ я ПОДКОПАВАТ и КОИ ЗАСИЛВАТ…защото ФАКТОРИТЕ които я ОТСЛАБВАТ са ПОЛИТИКИТЕ на ВЛАСТВАЩИТЕ …по СВЕТА и у НАС…

   2. Ето какво написа легендарната рокаджийка на стената си във фейсбук:

    ЗАЩО, ЗАЩО ЗАЩО??? Хора, които са се записали за PCR тест, но поради лудницата все още не им е направен, са получили обаждане, че теста е положителен!!! Ами те още не са тествани!!! Как става тая работа и защо ни правят тотално луди от схеми и измами?

    По този повод Narod.bg настоява здравният министър проф. Костадин Ангелов да вземе отношение и да каже кой и защо е заповядал манипулацията и дали тя не е поредният начин за кражба на пари с мними PCR-и, предвид факта, че един тест струва 95 лева?!

 12. 503% ръст на добива от ДЪНДИ крокодила…от ЗЛАТОТО са НАШИ 2%…толкова за КОЛОНИЯТА…това ГРАБЕЖ ЛИ Е…или ИНВЕСТИЦИИ…

 13. Даааа…РОБИТЕ ГЛЕДАТ НАВЪСЕНО с МАСКИ ДО ОЧИТЕ…как МОЖЕ носът ти да СВОБОДЕН…трябва да е ВЪТРЕ в ДАМСКАТЪ ПРЕВРЪЗКЪ…

 14. Ако носа ми се подава над маската ме гледат така че, все едно съм си изкарал мъжкото достойнство навън.

 15. От моментът в който Китай заплаши хегемонията на Щатите като икономически фактор започнаха да с ПРЪКВАТ разни вирусни ЗАПЛАХИ оттам…които ВИЖДАТЕ ЛИ били в резултат на ПРОМИШЛЕНОТО им развитие…когато го НЯМАШЕ нямаше ВИРУСИ…Спомням си че преди 30-на години нямаше риба в река Рейн…но виждате ли…те са промишлено развити но ядът…мишки…гущери…прилепи …и едно животинче на което му забравих името…плъховете в Париж и Брюксел били по 5000 000…е някоя БУБОННА ЧУМА ако пламне там..ще е от КИТАЙСКИ ПЛЪХ…да не забравяме че 10 години до 1945 година японците са разработвали опитвали върху хора в Китай бактериологични ОРЪЖИЯ…та КОЙ ОКУПИРА ЯПОНИЯ и има тези РАЗРАБОТКИ…знаем че в Китай има ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД ЧОВЕКА…колко примамлива ИДЕЯ за НЕО-ЛИБЕРАЛИТЕ да я приложат в ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ…в името на НАШЕТО ДОБРО…

  1. Малко уточнение: сегашния грип 19, е насочен преди всичко срещу възходящата икономика на Тръмпова Америка с цел поставянето на САЩ на колене, а оттам и опит, да не го преизберат, защото той лично им заби един среден в г.. за, и им пречи, да затворят целият свят от раз. Падне ли той, и свещи да палите, ще е късно. Адът е почти тук, просто някои се борят все още. Та така.

 16. Бездната няма дъно ,но няма и край Изход има!
  Защо никой не се хваща
  за сопата?Стиска ли му на
  някой да излезе със копра
  лята Само със свещи, мо
  литви и алилуя няма да ста
  не За смях на поляците ста
  нахте!Хайде да ви видя смелчаци! Е…х знаех си аз..
  Сопата Истинската здрава
  и здравна мярка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *