Публикувано на 26.04.2021 / 9:33

СЛАВИ ПРЕДЛАГА ЗА ПРЕМИЕР ШАХМАТИСТКА, НО ВРЪЩА МАНДАТА ВЕДНАГА!

За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова. Световните шампиони по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, правят се филми и имената им са изписани със златни букви в световната история. И ние имаме двама.

Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо образование и говори пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас.

Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото “Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство. Стабилно правителство. Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост.

Така че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор.

Слави Трифонов

 

 

Коментари 46 за
“СЛАВИ ПРЕДЛАГА ЗА ПРЕМИЕР ШАХМАТИСТКА, НО ВРЪЩА МАНДАТА ВЕДНАГА!”

 1. Казах, да не се бърза със Слави!!! Защото е от Учин дол, не е Бибитката!!!

 2. Глупавото ,самоуверено,лъжливо овчарче !!хем големо,хем гумено!! Жалко за хилядите,повярвали на този страхливец и мерзавец!!!

 3. ”Аз съм казал много добре, след мандата отивам да си ръководя партията и да си укрепвам структурите, защото всички я ръфат отстрани”. Думите са Борисов, казани са на 23 юли 2020 г. Мандатът свърши. Но той не си отива, а се е запънал като магаре на мост.

  Говоря за патология в лъгането. Нарича се още псевдология. Изразява се в патологична склонност към съобщаване на фалшива, невярна информация, в съчиняване на абсурдни истории. Патологичният лъжец се стреми с всички средства да привлече вниманието и да изтъкне собствената си значимост. Има два вида: едните лъжат умишлено, а другите си вярват.

  Състоянието е описано още преди сто години от френския лекар Ернест Дюпре. Французинът разкрива как патологичният лъжец се вживява в ролята на герой или жертва. Даденият индивид няма реална самооценка и го избива на нарцисизъм. Д-р Дюпре нарича психично отклонение.

  През 2005 г. екип учени от Калифорния и Лос Анджелис, начело, начело с проф. Йелинг Янг и проф. Ейдриън Рейн доказват, че в мозъка на патологичните лъжци се наблюдават аномалии. В прифронталната кора на мозъка им обемът на сивото вещество е с 14,2 до 18% по-малко от това на другите хора. С 22 до 30% е увеличено бялото вещество. Точно дава „смелост“ да се лъже без да се мисли за последствията. Мозъкът на лъжеца потиска центровете за моралност в поведението и чувството за разкаяние.

  Патологичното лъгане често води до синдрома Мюнхаузен – когато пациентът симулира, че е болен. Или „ефекта на Пинокио“ – не можеш да се спреш.

  Също и до нарцистично разстройство – аз съм много повече от останалите.

  Антисоциално разстройство – пренебрежение към чувствата и проблемите на околните.

  Патологичният лъжец в над 90 на сто от случаите лъже с цел лична изгода.

  Атакуваха с хакери сайта Биволъ заради материал за контрабанда на цигари от Булгартабак, корупция, пране на пари е финансиране на терористични структури, в които са замесени имената на Делян Пеевски и висши политици, като Борисов и Доган.

  Спряха излъчването и на ТВ+, по която се излъчва популярното предаване на Веселин Дремджиев, както и други актуални формати, които задават неудобни въпроси на властта.

  Борисов се кълне, че не познава професори и доценти в УНСС и да не го замесват в уволнението на доц. Мартин Осиковски. Нямал нищо общо. Често повтаря, че при неговото управление има пълна свобода на словото и медиите. Но мнозина знаят, че не само стои зад някои от големите медии, но и притежава сериозни дялове чрез подставени лица и фирми.

  Борисов винаги отрича да има нещо общо с подобни свинщини, но сам често се хвали, че в държавата нищо не става без негово знание.

  Затова в УНСС преподаватели и студенти са убедени, че именно той или чрез посредник е наредил разправата с преподавателя, който упрекна ръководството на университета, че допуска предизборна агитация в учебното заведение.

  Пак той или чрез Пеевски предупреждава бизнесмени и рекламодатели да не сключват договори с неудобните на властта медии. А на провластовите медии се отпускат средства по най-различни начини.

  През миналия петък само за ден ГЕРБ ни сервира три извънредни брифинга, излъчвани пряко, като т.нар. „национални телевизии“ прекъснаха емисиите си. Такава организирана и синхронизирана прапагандна акция медийната ни история не помни. В някои дни новините и репортажите посветени на Борисов в същите медии надминават 50! Ким Чен Ун в Северна Корея и Ердоган в Турция могат да завиждат на такова „покритие“.

  Борисов излъга, че новите партии в НС са гласували да им се увеличат заплатите на 10 хил лева. Лъжа, опровергана дори от верния му до странност Тома Биков. Борисов заяви също, че новите „революционери“ се метнали на мерцедесите. Чиста лъжа. Гласувано бе на парламентарни групи да остане по една кола, а депутатите сами да плащат командировки, самолетни билети, наемите за жилища и пр.

  Медици предупреждават: Мифоманите говорят убедително и често печелят доверчивите. Това за тях е вид мошеничество – все едно са откраднали нещо ценно. И вярно – човешкото доверие наистина е ценно. Но при постоянно лъгане организмът отделя големи количества кортизол. Това води до увеличаване на стреса, страх за пари, имоти и власт, параноя, напълняване и в един момент – психясване.

  Прибавете към всичко това паническия страх на Борисов от служебен кабинет. След като Слави Трифонов обяви тази сутрин номинацията на Антоанета Стефанова като премиер, която ще получи и върне мандата на президента, човекът в Банкя избухна гневно и нарече лидерът на „Има такъв народ“ страхливец. Истински уплашеният е той, защото не може да приеме, че президентът Радев, когото той ненавижда и атакува с всички средства, ще състави кабинет, който ще ревизира управлението му. Тази мисъл го изважда го изпепелява. Как така ще проверяват мачото, човекът от народа, любимецът на важните в света, спасителят на България, вождът, кормчията!… Мозъкът му е в извънреден режим, амигдала и хипоталамуса се активират и той е изправен пред избор: да бяга и да се спасява или да даде отпор. Само че вече е в зоната на генерализирано тревожно разстройство и не здравият разум контролира действията му, а бушуващите чувства. Така че няма да го видим като боец, а по-скоро като обект на разследвания. И това няма да е реваншизъм, а справедливост и прилагане на закона.

  Емил Азар

  1. Служебното правителство има задачата да организира изборите и нищо друго! Няма време за ревизиране и т. н. Колкото до Радев, не забравяйте, че той се опита да прокара сделката с Грипенит, при също негово служебно (да не си помислите, че заради комисионните – имейет си хаз, той е сълза ненапита, бистра…) Не защитавам никого, само отбелязвам, че не виждам читави политици!

 4. Ако лицето Трифоново обясни понятието „оксиморон“, ще подаря последния си хонорар на 7/8 тиви, явно дотам са я докарали, след като се кандидатират за парламента.

  Друго обаче ме притеснява повече, например мнения като на г-н Генчо „Чета и не мога да повярвам на обидите срещу Слави. Аз също имам своите резерви и то не малко, но конкретният ход е правилен.“….

  За съжаление много такива мисли витаят из пространството, и то не само от смарт и фейсбук зависими същества…. Да гласуваш за Славчо Татуса с 20-годишно еднообразно и натрапчиво шоу, лишено от разнообразие и култура, е признак на невероятна простотия и липса на елементарна политическа култура. Ако такива се натресат в управлението на държавата, действително не знам какво ще правя!

  Не мога да си обясня как човечеството се докара дотам, не сам у нас!

  1. Аз гласувам така както повеляват годините ми! И в тях не влизат Мадритския комарджия, Шоумени, Отровни, Сол ташаци на Сорос, Немско финансирани бивши комунисти и някои други. Бъди здрава!

 5. Странно ми е като чета коментарите. Защо изобщо някой се е надявал, че Трифонов ще поеме отговорност за България?!? Та той не е поел отговорност да създаде семейство и отгледа дете за 55 години, какво остава за управление на държава? Всички заложили на него и чакащи промяна, ще останат жестоко излъгани.
  Какво ще се промени с това, да има избори след 2 месеца? В БГ избори не се правят посред лято. Без парламент няма промени в изборен кодекс и ЦИК. Това, което се сътворява днес в парламента е „парлама“, както казва Тиквата. Без парламент не се актуализира бюджета. Трябваше Славчо да направи самостоятелно правителство самостоятелно, със срок на работа до президентските избори, с няколко най – важни приоритета и да поиска подкрепа от парламентарно представените партии. Без пазарлъци и уговорки. Тогава щеше да се види, кой за какво се е намъкнал в този парламент!
  Скок от избори в избори, не води до нищо добро, не се постига нищо, освен да върнат част от гласовете на Тиквата, а и него самия след очаквания фалит на държавата!

 6. АЙДУЦИ

  Баща и син

  Я надуй, Славчо, кавала,

  след теб да тръгне Тошко с дейрето-

  и Ку-Ку бенда да запее ,

  песни юнашки, хайдушки,

  песни за вехти войводи –

  за Бойко Рапоня от Банкя,

  айдук и лъжец страшен от класа.,

  за Боко вехта Тиква –

  синът наБай Тошо от Правец!

  Да чуят моми и момци

  по сборове и по седенки;

  юнаци по планините,

  и мъже в хладни механи:

  какви е деца раждала,

  раждала, ражда и сега

  българска майка юнашка;

  какви е момци хранила,

  хранила, храни и днеска

  нашата земя хубава!

  Ах, че мен, Славчо, додея

  Чалга песни и простотии да слушам,

  а сам за тегло да пея,

  за тегло, Уйчиндолецо , сюрмашко,

  и за свойте си кахъри,

  кахъри, черни ядове!

  Тъжно ми й, Славчо , жално ми й,

  ала засвири – не бой се, –

  аз нося сърце юнашко,

  глас имам меден загорски,

  та‘ко ме никой не чуе,

  песента ще се пронесе

  по гори и по долища –

  горите ще я поемат,

  долища ще я повторят,

  и тъгата ми ще мине,

  тъгата, Славчо , от сърце!

  Пък който иска, да тегли –

  тежко му нима ще кажа?

  Юнакът тегло не търпи –

  ала съм думал и думам:

  Блазе му, който умее

  за чест и воля да мъсти –

  доброму добро да прави,

  лошия с ножа по глава, –

  пък ще си викна песента!

  I

  Кой не знай Боко Тиквата -Ал Капоне

  кой не е слушал лъкардиите и лъжите от него?

  Европейски ли джендъри ,

  или турските сердари?

  Овчар ли Тошко Африкански по планината,

  или пък клети сюрмаси!

  Водил бе Бойко с катуна в ДЖИПКАТА

  тъкмо до двайсет години

  и страшен беше айдук , гавазин ,

  за българи , помаци и турци;

  но за простите гербаджий

  Вожд беше Боко Рапоня ,

  българския Ал Капоне!

  Затуй го тачи Европата заради чекмеджетата..

 7. Чета и не мога да повярвам на обидите срещу Слави. Аз също имам своите резерви и то не молко, но конкретният ход е правилен. Значи, Великата Тиква дето ни оноди с 200 десет години, с повече депутати, избяга и от парламент и от правителство, защото депутатите не му стигат да си „развява коня“, а Слави е длъжен да приеме ортаклък със соросоидните идиоти от разни дребни групичики, всички до един минали през управление с Тиквата и осрали се до уши! Защо? За да ги легитимира отново във властта и да се чуди как да се разграничи от алчността и простащината им. И най-вече от това, че живеят за да продават България!

  1. АБЕ БОКЛУК ПАЧКИТЕ НА МУТРАТА НЕ МИРИШАТ ДАЖЕ И ЗА ШУТА СЛАВИ …ТОЯ ШУТ ИГРА НА ИЗБОРИТЕ САМО ДА ДОКОПА ПАЧКИТЕ НА МУТРАТА …ЕДНО ВРЕМЕ ИСКАШЕ 50% ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ ОТ МУТРАТА СЕГА Я ПОЛУЧИ

 8. Как никой не разбра че банките могат да пият студена вода само при закон за фалит на физически лица, а това с абсолютната давност беше пиар . Четете чужди закони – все още не е забранено.

 9. Банкянецът се кълне във Винету, учиндолецът е научил една чуждица – „оксиморон“ и я повтаря под път и над път. Мнооого интелигентен ход, няма що. Бягство от отговорност, предателство спрямо избирателите. Всъщност така е по-добре. Че как щяхме да гледаме толкова време муцунката на Тошко и да слушаме комплексарските му приказчици. И без това БГ-политиката предизвиква позиви за драйфане.

 10. След мутренското управление, следва упавлението на шутовете на мутрите! Егати доводите, егати тъпанара!!!

 11. Абсолютно правилен Ход !!!
  Засега Пат,после Мат … с царицата.

  Чистилището на служебния кабинет е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!

  Венсеремос.

 12. Перфектният избор е Антоанета Стефанова!

  Световен шампион – има ли ДОСТОЙНСТВО тази наша многострадална Родина?!
  Има и е признато от света!

  Браво за решението, достатъчно разпознаваемо лице и достойно!

  И няма начин десетина „сценаристи“ след 20 години опит с над 5000 тв-предавания и два пъти повече

  ГОСТИ от сферата на спорта, културата и политиката, от България и света,

  да не могат да ПРЕЦЕНЯТ и да измислят най-добрият вариант за поетата ОТГОВОРНОСТ

  и за подобряване на живота на симпатизантите, които са не малка част от Българския народ!

  🙂

 13. Не може с едни простаци, некадърници и продажници да сваляш други простаци, некадърници и продажници. Но даже и да се случи, нищо няма да се промени. Това не е да сложиш червена точка на екрана, и да продължиш да си плямпаш глупостите. Сега да видим за кого ще гласуват избирателите на Фантомас на следващите избори – дали за Азис, или за Стоичков. Между другото – къде изчезна Кулеков? Защо не използват неговия капацитет и експертиза?

 14. БОКЛУЦИ.
  НАПРАЗНО хората си губят времето, да гласуват за тях.
  ИЗМЕТ.

  1. Славчо,
   явно не си чел достатъчно!
   Свметовните ни шампиони по шах са трима!
   Третият е по кореспондентски шах!

   1. И тоя Татуирания с портите на Ада на гърба си от Уйчиндол знае колко Боко Тиквата от Банкя Рапоня с двата прочетени тома на „Винету“ от трите.?

 15. Аз предлаам Александър Томов за Президент. Той е седемкратен шампион по борба.

 16. Чета ви тирадите и си казвам – „Боже,дебилите не само ги има,множат се вместо да изчезват“.
  С каквито и възприятия да възприемаме Слави,не може да му се отрече желанието за връщане на нормалноста в политиката и управлението:
  -избраната за Председател на Парламента Ива Митева,до момента получи само адмирации за професионалните си качества и знания от признати авторитети в различните правни области
  -предложената за МП Антоанета Стефанова,афтобиография,международни контакти и призвание,придружено с красноречив коментар „..сравненията,изводите и размислите оставям на вас“.
  За справка на несведущите,световните имена в шаха се радват на особена почит и внимание от Клуба на Богатите.И пак за сравнение един Мадридски цар ни обещаваше уж същото внимание само за 800 дни.Явно синята кръв декиш не хваща,ама шаха е друга бира.Да Ви напомня,във времената на Студената война,противопоставянето между САЩ и СССР се беше прехвърлило и на шахматната дъска,кой ще е световен шампион!
  Дотук ходовете на Слави и за мое учудване са точно премерени и държат в шах останалите.С едната позиция си гарантира промяна на условията за игра,с второто предложение потвърждава,че необразовани с килийно образование и дипломи копи-пейст от Свободния,Югозападния,Пернишкия и т.н. университети трябва да аут от управлението на държавата.
  Заявката към народа е ясна – ако искате горното да се случи трябват нови избори.
  От имената на проекто министрите ще разберем дали ще подаде ръка на другите „протестърски“ партии за евентуално съвместно управление след предсрочен вот.

  1. Славчо и компания ако искаха да демонстрират, че са по-различни, разбирай по-добри, трябваше да предложат кабинет и да подкарат управлението както смятат, че трябва. Ако някоя партия от подкрепилите ги се опитат да им извиват ръцете – тогава подавай оставка. Така всеки би разбрал за какво се бориш. Но така – прилича на евтина измама и имъкване. Видя се, че на куц кон не може да се разчита. Този дълъг по размери човек, но дребен по морал и разсъдък, се оказа страхливец и подлец, човек на статуквото, на мафията, на гешефтарството и мръснишките номера. Излъга и доста хора. Но това вероятно него не го интересува.Той си изпълни неговата част от сделката, изигра сценария и ще си получи пая…

 17. Гологлавият „мъжкар“ от плевенските села се показа като последен страхливец и подлец, защото излъга половин милион хора да гласуват за него , а сега няма топки дори да се появи за символично приемане/връщане на мандата. Отклони толкова противници на ГЕРБ, които наистина можеха да демонтират Тиквата! Трифонов си получи секундата политическа слава, сега да върви по дяволите! Да се готвим за избори! Дано гласувалите за Тошко-Африканковски и Дълги Празнодумци се осъзнаят след като ги излъгаха така грозно…

 18. Тези над 500 хиляди гласа анти герб му гласуваха доверие да поеме отговорност не да бяга от нея.Но за това се искат топки а не орехчета.При едни следващи избори резултата ще бъде съкрушителен за него.Оказа се един голям популист.

  1. МИ ТО НЕ БИЛО ЯВЯВАНЕТО НА ИЗБОРИ ДА УПРАВЛЯВА А ДА ПОЛУЧИ ЧАСТ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА МУТРАТА БЕ ПРОСТ МАТРЯЛ ..

 19. Какво очаквахте от учиндолския селянин – чалга, простотия, бездарие. Превърна страната в чалготека. Мълчи като …..Не смее да взима отговорни решения и мисли, че целия народ трябва да му се върти на петичка. Ако мисли, че на следващи избори ше получи мнозинство нещо е сбъркал. Учиндолецът помага на банкянския цървул да се завърне на бял кон. И ВИ питам – оти ядохме жабетата?

  1. Слави доведе банканския селянин до екстаз. Давай Слави, давай.

 20. Герб са заложили толкова много „Бомби“ в управлението на Държавата, че всяко правителство без мнозинство ще се провали и тогава ГЕРБ се завърнат на бял кон!
  Най- добре е да има служебен кабинет!
  Долу ГЕРБ!

 21. Тъпанар изберете го тогава пак „не народ а мърша“ – не съм го казал аз.

 22. Веднага Борисов да се връща и да ни слага каскетите, че ни простинаха тиквите български!

 23. Подобни персони като Борисов и Слави Трифонов и много други, разбира се, да се кандидатират за каквито и да било позиции в българската политика е срам и позор, и отвратителна подигравка с обеднелия, съсипан от мизерия, лъжи и тормоз народ! Подигравка със светците и героите, пролели кръвта си за нашата родина! Дано повечи не ви видим никога и никъде!

 24. Шубето е голям страх, некадърноста за управление – още по-голям !

  От ялов мъж – ялово управление !

 25. Правилно решение!
  Дори и да беше съставил правителство, подкрепящите го щяха да му извиват ръцете и да го провалят!
  Пример – Правителството на Опешарски!

  1. Учиндолския мераклия за нов Месия беше длъжен да направи правителство на малцинството – заедно с другите две партии на „протеста“ – без значение, че и там е пълно със „стари чанти“.
   Правителство с ясни цели и задачи – демонтиране на ГЕРБ от властта – от всички структури на държавната власт и управление, смяна на ВСС, със законодателни промени да премахне гешев – основната бухалка на Мутрата бойко.
   Какво значение има, че ще го подкрепят от БСП или пък ДПС – след като провеждаш политика в интерес на повечето български граждани.
   Пък още при първия опит да му „извиват ръцете“, подаваш оставка и толкоз.
   Иначе за бягството от отговорност – в стил серГей станишев с Пламен Орешарски съм съгласен.

   1. „С другите два партии на протеста“?????, въпреки, че там е „Пълно със стари чанти“!!!!!
    Това ми звучи като: Дай да те оженим за тази дърта брантия, тя като те види и ще стане почетна и честна!
    Алоооо, погледни ми окото – Корабчета плуват ли?

   2. Г-н Гунчев,
    ще си позволя да повторя една изтъркана поговорка – „не е важно какъв цвят е котката, а дали може да лови мишки“.
    В случая, мишките в България са всички „калинки“ на ГЕРБ окупирали цялата държавна администрация и задушаващи, както държавата, така и целия български народ. Начело разбира се, с главния Мишок – Мутрата от Банкя.
    Е, в такъв случай, ако наистина искаш да демонтираш държавната машина на ГЕРБ, какво лошо има в това, да използваш и други негови врагове – най-вече БСП, както и ДПС. Още повече, че сам не можеш да го направиш.
    Всичко друго е популизъм.
    Да не говорим, че по-голямата част от гласувалите на „Има такъв народ“ са гласували преди всичко за Слави Трифонов, а не за Антоанета Стефанова – шахматистката.
    повече от очевидно е, че Антоанета Стефанова предварително загуби най-важната партия шах в живота си. Като министър-председател на България да постави в шах Мутрата от Банкя и да го МАТИРА. Окончателно!

  2. МИ КАК РАЗБРА …. А ПО ЛЕСНОТО Е ДА ВИСИШ НА ДУВАРА НА МУТРАТА И ДА ПОЛУЧИШ ПАЧКИ БЕЗ ДА УПРАВЛЯВАШ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *