Публикувано на 27.04.2021 / 8:36

СЛАВИ, НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА. ДА НЯМАШ МЪЖЕСТВО И ДА НЕ РИСКУВАШ, ТАКА СЕ СТАВА ПОЛИТИЧЕСКА МИШКА

Слави, не се прави така.

Имаш плаващо мнозинство. За политики.

Правиш кабинет, опитваш да прокараш смели реформи, не го приемат, искаш вот на доверие. Гласуват го и подаваш оставка. Така се прави. Когато политиката се приема сериозно.

Така даваш възможност в следващите избори повече хора да гласуват за идеите ти. Обираш периферията на другите партии, както и негласувалите.

Сега направи едно нищо.

Оправдания за страха винаги ще се намерят.

Ако беше опитал, щеше да имаш много повече шансове за следващи избори.

Че нямаш политическа грамотност, това е ясно.

Но да нямаш мъжество и да не рискуваш, така се става политическа мишка. Която пее чалгирани възрожденски патриотични песни.

Като шоумен и без това отдавна не ставаш.

Богомил Бонев

Коментари 14 за
“СЛАВИ, НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА. ДА НЯМАШ МЪЖЕСТВО И ДА НЕ РИСКУВАШ, ТАКА СЕ СТАВА ПОЛИТИЧЕСКА МИШКА”

 1. Слави бе употребен! Алелуя! Че ми писна вече само за него да слушам!
  Обидно е все пак, че архитектите на този проект ,не му дадоха възможност да се изяви ни като мъж, ни като патриот, ни като победител на тези избори!
  Въобще Слави е за оплакване! Ама така е като се хванеш на това хоро! Няма нищо общо с площадното!
  Любопитно ми е само, Мая чий проект е?!

 2. Хайде по-кротко с критиките към Слави, нямал бил мъжество. Защото Бойко, който има целия ресурс на държавата е много смел и мъжествен. Защо не питате Бойко защо не направи правителство като е победител на изборите, първа политическа сила, проби ни ушите да ни казва колко е най-опитен и кадърен, а не можа да направи правителство. Това е важния въпрос, защо Бойко не направи правителство, а не Слави. Бойко ви пусна дъвката за чалгаря Слави колко не ставал и всички се хванахте на хитростите на Бойко и сега дъвчете Слави. Ако бяхте взискателни и критични към Бойко колкото към Слави и Мая. нямаше България да е на първо място по бедност и смъртност и на 112 място по свобода на словото. НАРОДЕ!!!!!
  Не е за вярване, че всички работят за „още от същото“.

  1. Отхвърлянето на този мандат по възможно най-лековатия начин е проява на слабост, не на мъжество. Холът на Борисов е чаровен с тези икони и кръстове, но са по-притеснителни нещата, които се говорят вътре. Живеем в много различни времена. Тези хора, за съжаление, са спрели в 90-те. За мое огромно съжаление – Слави Трифонов също. Антоанета Стефанова – дамата, обявена за кандидат-премиер от него заслужаваше много повече уважение от това, което е получи. Не може с един пост във Facebook да обявиш своя кандидат за премиер, казвайки за него две неща – че владее 5 езика и е световен шампион по шах. Мисля, че беше обидно, което е още един от лошите модели на подражание. Подобно неглижиране на останалите от висотата на своята трибуна е маниерът на Борисов. Образът на Трифонов се превръща в грозно подобие на общуването на Борисов. Защото това, което Борисов ни предлагаше последните години, е общуване с тила си от джипката. Развозваше по магистрали министъра на здравеопазването в най-сложните за нашето здравеопазване дни. В най-важните за изборите дни Слави по абсолютно същия начин комуникираше с хората. Това е от някакъв страх да не се развали неговия митологичен образ, изграден в екрана. Сегашното му поведение показва липса на някаква чисто човешка мъдрост. Хората очакваха малко повече. Не е достатъчно да направиш концерт преди изборите и да запалиш искрата. Хората искаха да го видят, да го чуят. Всички знаем, че има здравословни проблеми, вижда се. Но това не значи, че трябва да изпитваме съжаление.
   Р.Бимбалов

 3. Трифонов удари дъното. ЕДНО е да се лигавиш в шоуто по телевизията, да плямпаш простотии по сценарий, да пееш „За крадец не ставаш сине“, ДРУГО е да имаш гражданска позиция и организираш референдум, ТРЕТО и ЧЕТВЪРТО е да правиш политика. Да излъжеш хилядите, които по света чакаха с часове да гласуват за него, някои пътуваха и от други градове, и накрая, когато всички се надяваха, да им теглиш една майна и дори да не пробваш, защото искаш да наблюдаваш отстрани сеира и да раздаваш акъл, без да носиш отговорност – по-голямо дъно от това не виждам…

  1. Съжалявам,че не мога да повторя точно думите на Николай Хайтов- едно е да искаш,друго е да можеш… и.н. Та и Слави не знае как и не може да консумира властта,която му дадоха хората от стадиона и от телевизпра. Затова е нормално да го е страх.

 4. Колкото и да се пъчат славистите, тяхната е свършена. Имаха шанс, пропиляха го. Не са мъже, а певачки-танцувачки на пилон.

 5. Вчера получих и упрек и откровенна обида, че не съм „плюл“ по Славчо от плевенско, а просто изказах мнение. Ще си позволя да го допълня: 1. ГЕРБ, победител на изборите, не прави правителство!? 2. ИТН, втори на изборите, не прави правителство!? 3. БСП, трети на изборите, никой не ги брои за живи, респ. не прави правителство!? 4. ДПС, вечно готови да са във властта, не прави правителство!? 5. Издигнатите за депутати от „Козяк“ и Мустафата, съратници на Сорос, яхнали протеста без никой да ги е канил и с по-няколко депутата, които по принцип за нищо не стигат – ГОТОВИ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО!!! Е, смятате ли, че нормален човек ще играе в предварително свирен мач?
  Ясно е, че Слави не става, но като гледах сутринта „Пламъка в очите“ на Мая Кюстендилска, устремена към властта, ми настръхна косата на голото теме!

 6. Слави мисли за политиката като бизнес.
  Със субсидията да си издържа шоуто и телевизията.
  Така ще имаме две ботикови партии и две телевизии на наша издръжка – БСП и ИТН.

  Къде са т. н. български будители? Къде е интелигенцията?
  И Господ не може да ни помогне.

 7. Учин Дол не е УЧЕН дол..
  165 дупетати искат – на думи, „демонтирането на боковизма.“
  БСП и ДПС изразиха подкрепа на Славиту, ама той и Тошко Сценариста плачкат, че щели да им извиват ръцете..
  БСП и ДПС два пъти правиха УЖ коалиция. Ядоха си попарата един с друг.. Да се съюзяват в искания? Не е ама никак вероятно.
  И така – 165 – 43 са 122 дупетата.. 165 – 30 са 135 дупетата..
  Славиту винаги ще има лелеяните 121 дупетата без ПП ГРОБ..
  Кви зависимости, кви пет лева..
  Както и да върти, суче Славиту все до онуй интервю на диванчето с БОКО се стига..
  Щото и тогава Славиту хортуваше – „Не го питах АЗ. Питаха го зрителите от народа дето гледат шоуто ми.“

  1. Знае си славчо, че докато свят светува в тази държава, ще има дебилчета които ще подскачат на концертите, му и ще гласуват за него. За какво да му пука, че не се държал по мъжки и върнал мандата. На следващите избори пак ще е вътре, и пак ще връща мандати. И така до второ пришествие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *