« Върни се назад Публикувано на 09.08.2021 / 16:13

СЛАВИ, И АЗ СЪМ АГРЕСИВНА! АРЕ, ЕЛА ДА СЕ СБОРИМ ЗА МВР И СЛУЖБИТЕ, ЧЕ МИ ПИСНА ОТ ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ!

Това е поредния пост на Слави Трифонов от амвона му във Фейсбук след като масово заваляха реакции от потресени хора от сутрешното участие на министъра му на МВР и вицепремиер Петър Илиев.

Агресивен бил, щото имал основание. Не сме коментирали какво бил казал тоя нарцис, а как го бил казал.

Че какво точно каза Петър Илиев, бе, Слави? Какво?!!!

Освен да се ръби, да демонстрира назобена арогантност, нагло поведение, зад което се крие абсолютната му несигурност и вътрешен дисбаланс. Ако този човек, дето знаел три езика /кафа с тия езици, че ставаш за смях с тях!/, бе напълно спокоен вътре в себе си за качествата и способностите си в материята МВР и спец. служби, където си го запратил, нямаше да квичи истерично, нагло, нахално и арогантно да се пъчи, а щеше да ни смаже тихо и спокойно какво точно ще направи в МВР и службите.

Бил преподавател по конституционно право. Е, и? Че аз съм по-голям спец. по МВР и служби, защото за 30 години разследваща журналистика в тази материя, знам със сигурност повече от тоя кабинетко/адвокат, за да се справя.

Що за диагностицичен инат демонстрираш? Що за дебелокожие?

И аз съм агресивен, викаш.

Че и аз съм агресивна – и кво?! Аре, ела да се сборим на тема МВР и спец.служи и го води тоя твоя с трите езика да го вържа на фльонга, че ми писна от дървени фолософи!

Нито имам афинитет към БСП, още по-малко към десносектантите, да не говорим за ибни, маи и последният да затвори вратата, и за разлика от теб никога не съм проявявала лицемерие към тях.

Но всички да са ти виновни и всички да са виновни, че видиш ли, ако не минат твоите потреси за министри и правителство, държавата ще умре, айде не нам такими пунтами!

Да, нито аверът ти льотчик, дето уж се карате, ама наужким, нито някой има сметка от избори, щото накрая сами за себе си ще си гласувате всичките, но е обида такива екземпляри да ни управляват, пък дори и за малко.

Има нещо изумително в това, че си със изумителна съпротива да излезеш от буркана, в който живееш. Защото ти наистина не живееш в реалността.

Тъжно, но факт.

Веселина Томова

«