« Върни се назад Публикувано на 08.12.2014 / 18:29

Слави Бинев се сгъна и подаде оставка. „Хъшовете“ победиха. Сашо Морфов: Това е малка победа.

Сашо МорфовСлави Бинев се сгъна и подаде оставка. „Хъшовете“ победиха, Сашо Морфов успя.
Слави Бинев подаде оставка като председател на комисията по култура и медии в парламента. „Хъшовете“ победиха. Смешниците от камерната група, която скочи да подкрепя Слави Бинев, се издъниха. Плювните срещу протестиращите бяха потресаваща мерзавщина.

Да наречеш култов режисьор и достоен мъж-боец с гражданска позиция като Александър Морфов „човек без работа“, след като той напусна Народния театър в знак на протест, е безпримерна низост.
Валери Симеонов си получи заслуженото. Сега да циври. След моралния шамар от последователен опозиционер срещу управлението на ГЕРБ като Велизар Енчев, шефът на „фронтоваците“ инкасира още един тежък удар.
Медийните ибрикчии, които бранеха С.Б. по команда, го отнесоха по пълна програма. Лъсна измекярската им сервилност. Победата на „Хъшовете“ спаси творците от „мениджъра на чалгарите“. Слави Бинев мина всички граници, представяйки се за „модерния хъш на нашето време“, въх. Истинските „хъшове“ го попиляха.

www.bgsniper.com
Бележка на АФЕРА: Сашо Морфов коментира, че това е „малка победа”. Морфов в началото показа бунта си освен срещу Слави Бинев и срещу Бойко Борисов. Всички медии заглушиха и продължават да заглушават този „нюанс”.

«