« Върни се назад Публикувано на 02.12.2014 / 13:29

СЛАВИ БИНЕВ – КАТО „МЕДИЧИТЕ” И „БОРДЖИИТЕ”, И КАТО СТАТИСТ В „БАЩА МИ, БОЯДЖИЯТА”.

Слави БиневСлави Бинев, изпъчен и напомпан със самочувствие като един недоизкусурен Салвадор Дали – ретроспекция на фото – тапет, реши, че като наплещи куп думи „в собствена защита”, някой може да го продаде /чукчето удря – втори път!/ като шеф на комисията по еврофондовете. Тук не се съмняваме, че Бинев ще е в стихията си и колко евра ще стигнат по предназначение, е въпрос на стара школовка.

Нямам лични вендети. Аз съм човек, който иска да се посвещава на това, което прави. Трябва да освободим от всички зависимости медиите – икономически, политически, а може би от някои други. Не да научаваме за собствениците по улицата. Да накараме всички публични средства да влязат в регистъра, да се вижда кой колко и по каква причина. Аз съм най-подготвеният да оглавя тази комисия, ако не в цялата държава, то в парламента”, рече Слави Бинев, търгувайки словесни акции за шеф на комисията по еврофондовете.

Дали ще направя така, че ще започнем да вървим нагоре за свободата на словото, защото ние сме след страни като Нигерия, Сиера Леоне, Албания….нормално ли е? Направете всичко възможно да ме унищожите, аз пак ще работя за това. Ако искаме да имаме нормална държава, не можем да си затваряме очите. Не обвинявам никого. Днес трябва да си подадеме ръце и да тръгнем в друга посока, да се опитаме заедно да променим тези неща.

На тези, които казват, че не мога да пея, рисувам и стихоплетствам, ще им кажа: Абсолютно сте прави, нямам такива таланти и не смятам, че това ме прави нещо по-различно от човек, който административно и мениджърски трябва да отговаря за една комисия. Моите таланти са да осъществявам и давам възможности на творци, които трябва да направят нещо добро. Ако Микеланджело беше меценат на Леонардо да Винчи, са щели да бъдат бояджии в Неапол. Но те са имали зад гърба си Медичи и Борджии и т.н.”, наду бузки фанфарно Слави Бинев, който впрочем е пропагандно пиарно защитаван от жълтакав сайт, който изобщо, ама изобщо няма нищо общо с Делян Пеевски, и който квичи: „кой се страхува от Слави Бинев”, ай, ай, ай.

Когато Валери Симеонов, който ме е издигнал, каже да подам оставка, веднага я подавам. Тук има политически натиск. Но, ако Орхан Мурад… /б.а. – Фройдистка грешка по чалга профил!/ Орхан Исмаилов и областният си подадат оставките, защото и там има бунтове, аз в знак на солидарност ще го направя веднага след тях. Има три варианта да подам оставка. Препоръчан съм за този пост от Валери Симеонов – председателят на Патриотичния фронт. Ако той каже да се оттегля като председател на комисията по медии и култура, ще го направя. Това е първият вариант. Вторият вариант е, ако Орхан Исмаилов подаде оставка, както и областният на София, защото и срещу тях има протести, но не на жълтите павета. Третият вариант е, ако тези, които са зад нашата програма, оттеглят доверието си към нас или тези, от които зависи тя, я саботират„, заяви още Бинев, който някога бе шамаросан с апломб от Георги Илиев /ВИС/.
Слави Бинев е фамозен „културтрегер”. И медиен – ой, какъв ти „борец”!

С Валери Симеонов, двамката, могат да открият нов медиен пул – „При Леонардо бояджията”.

Afera.bg

«