Публикувано на 18.02.2021 / 11:47

СЛАВИ БИЛ ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН. У НАС ДОКСАН ДОКУЗ* „ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ“ „ОПОЗИЦИОНЕРИ“

Слави Трифонов отговори на Васил Божков така и бяга като дявол от тамян дори да спомене името на Васил Божков.

У нас доксан докуз* „последователни“ „опозиционери“.

Припомняме в този ред на мисли „последователното“ интервю на Слави с Бойко Борисов:

Afera.bg

* доксан докуз – много, в голямо количество

П.П. Георги Дренчев: Slavi Trifonov дали изповядва същите принципи, като изразените днес от Васил Божков или е леко в конфликт на интереси?

Коментари 17 за
“СЛАВИ БИЛ ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН. У НАС ДОКСАН ДОКУЗ* „ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ“ „ОПОЗИЦИОНЕРИ“”

 1. За интервюто може да се каже , че Слави се постара “ И вълкът да е сит и агнето да е цяло“. Такива способности са необходими за един политик. Ако си много правдив и краен бързо ще те отстрелят. Не съм му фен на Слави, но другото , което ни се предлага не е по-добро или поне досега не са показали воля и желание за съществени положителни промени. Така , че когато критикуваш нещо трябва да можеш да предложиш нещо по-добро. Бих гласувал за всеки, който поне се опита да насочи България по правилния път.

  1. Да ти умрем на „ПОЛИТИКА“!!! Ей прост народ, ей, не му писна да го лъготят всякакви „нови лица“ /гъзове/, „СПАСИТЕЛИ“ да му се подиграват и крадат, а той да чака новия, дето ще го лъготи и да го зяпа във вонящата уста!

   1. Думите ти говорят за голямо озлобление. На кого друг да разчиташ, ако не на нови лица. Не казвам , че Слави ще е спасителя, но предпочитам да се даде шанс на нови лица , отколкото на тези , които са доказали , че не стават. А обидите не те правят по-обедителен, пък и се замисли , че и ти си част от този народ.

 2. Славчо Тр. не желае да се обвързва с никой, но още носи трихономите на Боеко в дупарата си учиндолска.

 3. Гледам вечер МОНОЛОЗИТЕ на Трифонов и му се чудя-той не уважи президента-прати ЮНАКА-СЦЕНАРИСТ Тошко африкански,седи си на стола И „ПОДКРЕПЯ ПРОТЕСТИТЕ“- ще сменя системата ама не казва че трябва да се гласува в парламента-обещава 1 лв субсидия, ама не казва че никой няма да се съгласи с него-,има усещане че в парламента ще вкара 300 депутати-И най-смешното щял да се коалира с НОВИ лица-Да Мая Манолова е НОВО СТАРО ПРЕМЕНЕНО ЛИЦЕ-15 ГОДИНИ НА ХРАНИЛКА ОТ БСП- а пък сега -БОРКИНЯ ПАК ЗА 3 МЕСЕЦА ДА СИ АКТУАЛИЗИРАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПАРИ ЗА КОМИСИИ, и после пред катедрата-ние се борим за народа-Другият НОВ-Христо Иванов-ама той какъв беше -Атанас Атанасов-все НОВИ-СТАНАЛИ СУТРИНТА И ВМЕСТО ИЛИЯ СЕ ПРЕИМЕНОВАЛИ НА КИРИЯ-то керкенечене на Тошко-той така се е взел на сериозно, че си позволява да псува в ефир,нарича депутатите боклуци-с какво е по различен от Валери Симеонов-нима неговия език НЕ Е УЛИЧЕН-ДА АМА ОТ СЦЕНАРИСТ, ЩЕ СТАНЕ ДЕПУТАТ И ПЪЛНЕНЕ НА БАНКОВАТА СМЕТКА

 4. Навремето още като обраха сестрата на Поли Пантев обявяваше награда във шоуто си за информация. Близки отношения със Б. М. Б датира още когато шоумена водеше шоу-то Каналето. Попитайте Слави дали се познава със Пашата. Ако отрече като Цветан Цветанов спрямо Петър Христов. Ще му опресним паметта със снимки. Поздрави. Помагайте си

 5. Когато Трифонов няма текст от дебила Тошко на аутокюто, знае само едно – ние, гражданите, сме работодатели на политиците. Това не му пречи да се вижда като мин.-председател и президент /за какво, мислите, не отиде при Радев за консултации!/. Преди години той и Борисов рекламираха първата Българска Коледа. Но на Борисов гласът – дебелшък, а на Слави – тънък. Затова си го удебелеяваше със синтезатор.

 6. Всяка жаба да си знае гьола, Славчо! Добър шоумен и може би бизнесмен си, след като толкова години качествени музиканти и артисти са при теб, те си знаят. Никой от тях няма да остане гладен, ако приключите. Имам 5 занаята, едно като не върви, другото върви.

  Ако не се явиш на изборите, защото не си политик, хората ще те уважават повече.

  За Божков: Давал рушвет всеки месец по 20 млн. , спечелени от простия и беден българин, не само пенсии търкаха онези листчета. Да манипулираш хората по този начин е отвратително. Сега се сетил да се бори за България.

  БЪЛГАРИ, СТЕГНЕТЕ СЕ, ДА СПАСИМ СКЪПОТО ОТЕЧЕСТВО!

 7. Трифонов е последователен и в мълчанието си за какви политически промени ще работи след изборите! Което ще предизвика и мълчанието на избирателите за неговата партия на 4 април!

 8. „Целта, оправдава средствата!“ Ако, целта ти е да влезеш в Парламента и да кютиш там като ненужник, бъди последователен на това което си обявил. Ако, целта ти, наистина е била да изхвърлиш мутрите, защо отказваш втора протегната ръка за общи действия? А, ако целта ти е, да подариш тези проценти, дето ти ги предвиждат социолозите, в съюз с някой след изборите, тогава те разбирам! И, знам на кой ще ги подариш за да си патерица в тази коалиция!

 9. ДЪЛГИЯТ СЕ ЗАКОПА САМ.ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА ОКОЛО НЕГО.МНОГО ЖАЛКО ЗА НЕГО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *