« Върни се назад Публикувано на 30.12.2014 / 10:41

Скъпа мамо, откак Бойко се върна и Брендо излезе, всичко отново е в магистрали. Работят хората, дори и нощем работят.

ЧНГСкъпа мамо,
аз съм добре и ако не броим самозапалилите се, в България също всичко е нормално! „Протестна мрежа“ отдавна се превърна в търговска верига, а Асен Агов още се представя за журналист. Пеевски пък цяла година го питаха – КОЙ е, а накрая Николета Лозанова каза – аз съм! Момчето от тото-то, също пусна и „Лафка“ на пазара. „Капитал“ пък пусна „Лафка“ на страниците си, а Мария Илиева пък пусна на Наско Месечков.
Търсих си работа в Биг Брадър. За съжаление обаче не стана нищо, щото Тошко Славков спечели, изпи всичко – и аз се отказах! Орешарски вече не е премиер, но е много известен. Ще го взимат за главна роля в „Лешникотрошачката“. Моника ще му е ПР.
Много валя тази година, мамо! Бойко обаче каза, че това е на добро, щото ще имаме вода за пожарите догодина.
Пуснаха и Брендо! Добре е! Ще му предам поздрави от теб. Той е малко нервен, щото „Лудогорец“ му взеха орела. Преди това той нали бачкаше за него в Италия.
Но нищо. Ние пак сме номер 1.
В Щатите стана огромен скандал за нек’ви си 300 милиона долара, а у нас изчезнаха 3 милиарда, но нас и да ни бият, ние продължаваме напред!
Има и добра новина! Бойко е приятел с Джим Кери. Беше в Америка и май се говори, че ще зареже Лиляна Павлова и ще се сгоди за Адам Сандлър. Май той е млад, така че нека се вземат. Недялко от ПИК ще им е кум!
Скъпа мамо, пожелавам ти щастлива Нова година и много здраве! За мен не се притеснявай, аз си варя ракия в една изоставена газова тръба пред блока. Цецко обаче го няма. Избяга в Сърбия. Един авер ми каза обаче че е добре, защото плащал по 2000 евро на вечер за проститутка. Знаеш го какъв е!
Иначе, вкъщи всички сме много доволни. Откакто съобщиха, че ще махат пенсиите, никой вече не мисли за бъдещето и се радваме на живота ежедневно.
Пиша ти рядко, щото Пощата вече не работи. Направиха я нощен клуб. ПМ се казва. На Пепи Маринов от „Люлин“ го кръстиха.
Иначе откак Бойко се върна и Брендо излезе, всичко отново е в магистрали. Работят хората, дори и нощем работят.
Надявам се, че ти си добре. Пак ти казвам, ако случайно решиш, напусни Малдивите и се върни вкъщи. Тук е весело. Ей сега Божидар Димитров дори планира да нападнем Македония. Тамън да покажем малко мощ и пред Путин! Той Бойко щеше да го бие, ама после се отказа, щото се спъна при едно воле в Бистрица.
Целувам те и знай, че те обичам мамо!
От България with love, твой Васко.

Васил ПетевВаско Петев

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

«