« Върни се назад Публикувано на 20.09.2017 / 9:23

СКРИЙТЕ АРНАУДОВА! КАКТО СЕ Е ВЧЕСАЛА АХА ДА ЗАЛОВИ „ТЕРОРИЗМА“ НА ШИШИ & БОКО!

РУМЯНА АРНАУДОВАБяха я поскрили по едно време, обаче пак избухна с пълна сила. Говорителката, както я обявяват, на прокуратурата.

Румяна Арнаудова.

Тая сутрин ни дойде в повече обаче, на всичкото отгоре като „бонус“ към главния секретар на МВР Младен Маринов. И двамата наводниха тв пространството с невъобразимите си мисловения.

Първо. Прави ужасно подозрително впечатление, че от няколко дни „опорната точка“ на прокуратурата е като че ли да СЕ ОПРАВДАВА за посещението на главния прокурор на Русия Чайка. И се започва винаги така: „искаме да подчетраем, че главният прокурор на Русия е тук заради покана още от времето на главния прокурор Борис Велчев…“. Нещо, срам ли ви е от Чайка, а, родни прокурори?! То, добре, че не е от времето на Тодор Живков…

Направи  го ПАК и тази сутрин въпросната Румяна Арнаудова.

Излиза, че прокуратурата непрекъснато и настоятелно се ОПРАВДАВА, че главният прокурор на Русия е тук – а бил тук, заради … Борис Велчев, моля ви се, а не заради нас, да не си помислите нещо… И не си го и помисляйте, защото нашия Бащица онзи ден рече, че ние сме на страната на НАТО, а щом Бащицата е рекъл, че ще се бие срещу Русия, ние от прокуратурата, дето му ходим диван чапраз на оперативка всяка сряда, къде ще ходим, че няма да му държим пеша…

Второ. Тази сутрин въпросната Румяна Арнаудова надмина себе си. И изрече фамозното: че  главният прокурор на Русия бил тук и разговарял с партриарха, Цецка ти Цачева, Боко ти Борисов и прочие, защото: „на прокуратурата като цяло най-големия враг е тероризма. Трябва да се вземат спешни мерки“. Въх, като гледаме като как се е вчесала Румяна Арнаудова аха да залови „тероризма“ у нас на Шиши&Боко. Защото, ако не е наясно, да я светнем, че ПОГОЛОВНАТА КОРУПЦИЯ И МАФИЯ В ЕДНА СТРАНА, КАТО ТАЗИ, Е СЪЩО ТЕРОРИЗЪМ И ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!

Трето. Като се има предвид, че преди нея главният секретар на МВР Младен Маринов изрече пък, че: „Алчността помага да се разкрият отвличанията. Трябва време, за да се прояви тази слабост. Това, което сме събрали, не е в такава форма, че да предприемем конкретни действия“, т.е. МВР чака похитителите да проявели алчността си, може да влезе … убитият. А иначе „щабът“ заседавал денонощно. Кой „щаб“ не се уточни. Вероятно в Банкя /Бояна/ чакат „алчността“ да се прояви, понеже според тях ПОРЪЧИТЕЛЯТ на отвличанията е олигофрен, а те са инспектори дю-дю. Те досега с „наглите“ и една кинта не хванаха, сега чакали „алчността“ да се прояви… На това му се вика – нещастници!

Скрийте я тая Арнаудова, бе, „колеги“!

Такава гротеска е тая „държава“ с „битката“ и срещу корупцията и организираната престъпност, та сега се прехвърляме и да бием „тероризма“ с Арнаудова начело, че вече даже и не е смешно.

Можем само да си представим какво ще докладва на Путин товарищ Чайка.

Нет вопроса.

Afera.bg

«