« Върни се назад Публикувано на 07.02.2022 / 14:45

СКОРО ЩЕ ВИ ПУСНАТ И ТАЛОНЧЕТА НА ТЪРКАТЕ, ДОКАТО ОТГОРЕ ЛАПАТ МИЛИАРДИТЕ ОТ ДЕЦАТА ВИ

Откакто Слави и ИТН си направиха пиар с махането субсидиите на партиите и са парламентарна и управляваща партия – се случи следното:

  1. Партийните субсидии са толкова, колкото и преди Слави да зачекне темата – по 8 лева на глас. За сметка на това:
  2. Партиите вече не плащат наеми на държавата за имотите, които ползват и спряха да плащат данък сгради.
  3. Даренията за партиите станаха безконтролни и безлимитни и всякакви олигарси и бандити взеха да си купуват депутатски и министерски кресла. Един дари 300 бона на Кирчовците и стана министър, а “Продължаваме промяната” разпродаде депутатските си листи на олигархията.
  4. Една партия, която дори няма и един файтон хора и която даже не бяхте чували, даде регистрацията си на Киро Петков и Асен Василев и сега прибира няколко милиона лева от нашите пари всяка година.

Толкова за обещанията на политиците и реалността след изборите. А проекто махането на партийните субсидии дори бе подкрепено от целокупния народ на референдум.

Ако чакате да се сбъдне другото обещание на чалгарите за мажоритарни избори, има да си чакате – сега Дългия и Тошко си имат други приоритети. Ще строят магистрала „Хемус“, ще ви продават газ, ще управляват АЕЦ Козлодуй и ще въртят тотото. Скоро ще ви пуснат и талончета да търкате, за да има с какво да подхранвате илюзиите си, докато отгоре лапат милиардите от децата ви.

Де го чукаш, де се пука. #Небъдетедебили. #Събудетесе!

Николай Бареков

«