Публикувано на 05.09.2020 / 11:22

СКАНДАЛ! ШЕФ НА ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ ЛЪСНА ГОЛ С ПРОСТИТУТКА В БРЮКСЕЛ! ТОВА Е „НИВОТО“ НА СЛУЖБИ И РАЗУЗНАВАНЕ НА ХУНТАТА, УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ

СКАНДАЛ! ШЕФ НА ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ ЛЪСНА ГОЛ С ПРОСТИТУТКА В БРЮКСЕЛ! ТОВА Е „НИВОТО“ НА СЛУЖБИ И РАЗУЗНАВАНЕ НА ХУНТАТА, УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ

Миниcтърът нa oтбрaнaтa Крacимир Кaрaкaчaнoв прeдлoжи пoлк. Вeлкo Aтaнacoв зa нaчaлник нa cлужбa „Вoeннa инфoрмaция“. Служба „Военна информация“, съкратено СВИ е специална служба в България за водене на военно разузнаване.

Към този момент полк. Велко Атанасов е изпълняващ длъжността шеф на същата служба, след като миналата година бившият началник на „Военна информация“ бе обвинен в нерегламентирано даване на достъп до класифицирана информация на НАТО и ЕС.

На пощата на сайта АФЕРА се получиха шокиращо скандални снимки на полк. Велко Атанасов от скорошно негово служебно пътуване, свързано с военното разузнаване и НАТО, до Брюксел в началото на юли месец тази година.

Снимките са придружени с още по-скандален чат на полк. Велко Атанасов с проститутка в Брюксел, който засега не публикуваме поради порно характера му.

Освен шокиращия привкус на снимките, още по-страшен е въпроса – как е възможно шеф на военно разузнаване да допусне изобщо подобен гаф!?!

Това е илюстрация какви служби има изобщо България и как шеф не на какво да е, а на военно разузнаване, когото на всичкото отгоре и ще правят титуляр на „Военна информация“, като пълен левак се е набутал баш в Брюксел да бъде „пробит“ с досега си до проститутка.

Очевадно е, че чуждите разузнавания няма нужда даже да се напъват да пробиват или вербуват някой наш „разузнавач“. Както е видно те сами се селфят голи и са толкова леки, че се набутват на проститутка – най-елементарното упражнение в разузнаването, чрез което да бъдат елиминирани.

Ето това е „нивото“ на служби и разузнаване на Хунтата, която управлява България.

П.П. АФЕРА умишлено е замъглила на снимките мъжкото „достойнство“, размятано от страна на шефа на „Военна информация“ полк. Велко Атанасов, за когото гарантира министър Красимир Каракачанов.

Миниcтърът нa oтбрaнaтa Крacимир Кaрaкaчaнoв прeдлoжи пoлк. Вeлкo Aтaнacoв зa нaчaлник нa cлужбa "Вoeннa инфoрмaция". Служба „Военна информация“, съкратено СВИ е специална служба в България за водене на военно разузнаване. Към този момент полк. Велко Атанасов е изпълняващ длъжността шеф на същата служба, след като миналата година бившият началник на „Военна информация“ бе обвинен в нерегламентирано даване на достъп до класифицирана информация на НАТО и ЕС. На пощата на сайта АФЕРА се получиха шокиращо скандални снимки на полк. Велко Атанасов от скорошно негово служебно пътуване до Брюксел в началото на юли месец тази година. Снимките са придружени с още по-скандален чат на полк. Велко Атанасов с проститутка в Брюксел, който засега не публикуваме поради порно характера му. Освен шокиращия привкус на снимките, още по-страшен е въпроса – как е възможно шеф на военно разузнаване да допусне изобщо подобен гаф!?! Това е илюстрация на това какви служби има изобщо България и как шеф не на какво да е, а на военно разузнаване, когото на всичкото отгоре и ще правят титуляр на „Военна информация“, като пълен левак се е набутал баш в Брюксел да бъде „пробит“ с досега си до проститутка. Очевадно е, че чуждите разузнавания няма нужда даже да се напъват да пробиват или вербуват някой наш „разузнавач“. Както е видно те сами се селфят голи и са толкова леки, че се набутват на проститутка - най-елементарното упражнение в разузнаването, чрез което да бъдат елиминирани. Ето това е „нивото“ на служби и разузнаване на Хунтата, която управлява България. Afera.bg

Afera.bg

 

Коментари 87 за
“СКАНДАЛ! ШЕФ НА ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ ЛЪСНА ГОЛ С ПРОСТИТУТКА В БРЮКСЕЛ! ТОВА Е „НИВОТО“ НА СЛУЖБИ И РАЗУЗНАВАНЕ НА ХУНТАТА, УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ”

 1. МАСОВИ РАЗСТРЕЛИ за Червената БРП /к/ – БСП – БСП каскетаджийска сган …….. ! Русоробският пРезидентт – Гумен Гадев – пред “ Наказателния взвод “ …….!!!!

 2. Никой ли не вижда очевадното,а повечето са се втренчили в пишлето му? Абе хора това същество на снимките е ГНОМ. Краката са му къси и несъразмерни с тялото от кръста нагоре. Емпирично е установоно,че гномовете са сексуални девианти. Това обяснява всичко с голите снимки. На това същество ексхибиционизмът си му е генетично заложен. В разузнаванията това е известно. Най-вероятно отдавна е на къса каишка и скандълът със снимките ще му е от полза – като го махнат от шеф на Военното разузнаване ще може да се отдаде на генетичните си заложби.

 3. този с малката пишка е поискал да бъде освободен от служба , свинята Бойко защо мълчи ,хахаха само питам

 4. Вероятно няма никви чатове, ами са му хакнали телефона и са му взели личното албумче…

 5. Мисля че нема никви чатове и проститутки….хакнали са му смартфончето и са му взели галерийката със снимчици…вероятно подарък за жена му

  1. Emi хахаха,скоро ще има още неприятни истини.Всичко е нормално ,аз защо не съм тук чисто гол .хахаха?Бившият служител на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън подаде документи за удължаване на разрешението за пребиваване в Русия с още три години. Tozi капут чисто гол знае ли , хахаха

 6. !!!
  АТАКУВА СЕ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ!

  !!!
  Като се гаврят с ОТЧАЯНИЕТО на българския народ!

  !!!

 7. Когато горната глава е по-тъпа от долната – резултатът е този!

  1. Вижте как се става генерал лейтенант.Полковниците да вземат метода на въоръжение.

 8. Военно положение, едва ли не преврат?

  Разрешете да доложа: т’ва трее да е нещо средно между голо при и гей парад.

 9. Добре че не си е „изтървал сапунчето“ че щеше да стане „мазало“ хахахахаах

 10. П.П. АФЕРА умишлено е замъглила на снимките мъжкото „достойнство“, размятано от страна на шефа на „Военна информация“ полк. Велко Атанасов, за когото гарантира министър Красимир Каракачанов
  Като гледам снимката -Не е било чак толкова трудно Замъгляването -на „достойнството“ хахахахаах
  Иначе по темата – кратко и ясно –УЖАС!!! Но все пак Некъдърноста в БГ на Властимащите гони „НЕВЕРОЯТНИ ВИСОТИ“!!
  Този е готов „окъпан“ от чужди разузнавателни Служби!

 11. Оставете човека на мира,пратих го да работи под прикритие…
  Понякога в разузнаването се случва да те понаебат,някоя свирка да направиш…
  Това са рисковете на професията.

 12. Преди време един ВКР /един от малкото свестни, вече не е жив/ ми разказа един виц: Асан и Айшето решили да правят бизнес. Асан рекъл:“ Айше пари нямаме, акъл нямаме – ти ще си проститутка пък аз ще съм ти сводника. Речено – сторено. Асан намерил мющерия – Айшето го обслужила. „Как е остана ли доволен клиента“?-попитал Асан. „Охо и 1000 лева щеше да даде, ама и два лева нямаше.“

 13. Тоя натовски генерал, едва ли някой у нас му знае името защото е г-н никой, и шеф на най-секретната военна служба явно е сексуален маниак или дрогиращ се мазухист след като се възползва от услугите на проститутка в Брюксел. Между впрочем отдавна е известно на придружаващите такива особи, както и на чуждите КРО служби, че командированите български ръководители на най-високо ниво от сегашните управляващи, че когато са в чужбина не работят, а се „разтоварват“ от придружаващите ги назначени от тях калинки по хотеллските стаи и резиденции след обилни вечери, давани от посланиците или домакините и придружени след това с употребата на кокаин и синтетична дрога, която всъщност те толерират да се произвежда и разпространява не само у нас, но и сред терористите от ИДИЛ. Неминуемо сегашното гереберастко СВИ е замесена на най-високо ниво с осигуряване на каналите за това, така както малко преди промените и след тях под ръководството на агента на РУМНО Андрей Луканов изнесоха чрез дипломатическата поща няколко десетки милиони долари, които след това бяха върнати под формата на чужди инвестиции у нас.
  Изобщо темата е прекалено сериозна за да бъде обсъждана по сайтовете, но именно сега в България постепенно навлиза гластността и публикуването на тази разобличаваща псевдоразузнавателните български служби новина точно в този момент е изключително полезна за да се разбере докъде са стигнали те под ръководството на шайката – на този етап за смях по света и у нас, но ще последва и още нещо неминуемо. А то е коренното им преобразуване в действителни секретни разузнавателни служби, имащи за цел защита суверените на България, а разузнаването е неговата последна крепост. Това, че вече нямаме разузнаване на практика е най-убедителното доказателство, че държава България в момента не съществува.

  1. ..,,otkoleshna praktika,,e …parvo,,drugarchetata,,naB.B,ot SIC/vkl.i B.B SAS TZVETELINA B./,,iznesaha ,,njakoe milionche,,..A kogato stana ,,KMET,, i,,PREMIER,,…veche tazi,,deynost,,beshe,,prehvarlena ,,na KOTARAKA,PASHATA I KARATISTA s…,,bezbroy pomagachi,,..

  2. Какъв фашизъм те гони – става дума само за комунисти и еврейските им поръчители ……

  3. Луканов никога не е бил агент на РУМНО/ДС.Може да се провери.

 14. Как се променя законът заради един човек
  Публикацията е от юни
  Полковник Велко Атанасов, който сега е и.д. директор на служба „Военна информация“ ще поеме командването на службата въпреки, че не отговаря на условията на Закона за службата. Това ще стане с промени в закона. Те са заложени в “преходни и заключителни разпоредби” на проект за промени в закона за отбраната. Те са написани от екипа на министър Красимир Каракачанов.Причината полк. Ангелов да не може да бъде назначен на поста веднага е, че той е полковник, а по специалния закон за службата, тя може да бъде оглавена само от висш офицер с генералски чин.
  В началото на юли Военната прокуратура започна да разследва последния шеф на Военното разузнаване – генерал Пламен Ангелов, както и предишния – генерал Светослав Даскалов, заради нерегламентирано издаване на достъп до класифицирана информация. Ангелов сам подаде рапорт за напускане.Тогава управляващите промени закона, като записа, че и цивилен може да оглави службата. Президентът Румен Радев наложи вето на промените. Мотивите му бяха, че “ръководителят на службата следва да притежава необходимата експертиза, изразяваща се в специфични познания и професионален опит, с цел осигуряване изпълнението на основните ù задачи, свързани не просто с добиване на разузнавателна информация, а и с информация, необходима за отбраната на страната и за защитата на националната сигурност от външни посегателства, рискове и заплахи”. След като парламента се върна от ваканция през септември, ветото на Радев бе преодоляно.
  Атанасов беше заместник-директор на военно разузнаване до оставката на Ангелов и после бе назначен за изпълняващ длъжността. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов реши да го направи титуляр, като за това се изисква предложение на Министерски съвет до президента Румен Радев, който трябва да издаде указ.

  Атанасов обаче е полковник, а разузнаването трябва да бъде оглавено от генерал по закон. Каракачанов преди няколко месеца каза, че това не е проблем и той може да изпълнява длъжността, докато не изтекат годините, в които трябва да се престои в звание на полковник. Според правилника към Закона за отбраната за това са необходими 3 години, но Каракачанов и управляващите явно са решили да променят закона заради определен човек. Мандатът на директора на служба “Военна информация” е 5 г.

  Сегашния член от закона гласи: “Директор на Службата може да бъде военнослужещ с висше военно звание или цивилен служител”. Промяната се предлага да бъде такава: “Длъжността „Директор на службата“ може да бъде определена за офицер от висшия команден състав на въоръжените сили или за цивилен служител, който има всички права по трудово правоотношение освен тези, които противоречат или са несъвместими с неговото правно положение.“ Тази промяна била достатъчна, твърдят от Министерството на отбраната.

  1. Вижте как се става генерал лейтенант.Полковниците да вземат метода на въоръжение.

 15. Снимките са селфи в огледало.
  При обикновено селфи не е възможно на снимката да излязат двете ръце.
  Най-вероятно е умникът да е „изтървал“ снимките си в някоя социална мрежа или като прикачени файлове към Е-писмо.
  Случват се такива работи – от „опиянението“ в чужбина.

 16. След започналото разследване е нужно указание ,хахаха. Повече от 17 години армия от агенти на ФБР -3042 ма издирваше мистериозния Юнабомбър – така бе наречен терористът, по абревиатурата на заведеното срещу него дело.При вас цървули колко години ще отнеме ,хахаха ?

  1. Като цяло ще ви трябва системата Ешелон ,но там има доста грешки ,които създателят е допуснал умишлено ,хахаха

 17. И тоя не може си опази дръжката, какво остава да опази държавата.

 18. Много искам да видя и снимка в гръб на бат велко дали са го ебали с 200

 19. ВСИЧКИ В ПЛОВДИВ ЗА СЪЕДИНЕНИЕТО

  Утре, на Шести септември, ще посрещнем един от най-българските празници по-разединени от всякога. Вместо обединение, разединение сред народа. Но и няма как да се обединяваме с национални предатели и престъпници.

  В утрешния ден, на празника, ГЕРБ готвят провокации при посещението на Президента Радев в Пловдив. Отново ще бъде строена администрацията на оня, който на две магарета не може сено да раздели, за да обижда българският държавен глава. Малко са, но са кресливи и вредни. А журналиститутките незабавно ще отразят „народното недоволство“.

  Затова призовавам всеки български гражданин, всеки БЪЛГАРИН, който милее за Родината си, всеки, който иска това безумие да свърши, всеки, който подкрепя не само Президента, но и чистата и свята Република, за която мечтаеше Васил Левски, да дойде утре в Пловдив за тържествата вечерта. И да подкрепи България срещу мафията.

  От 20,30 часа Президентът ще поднесе венец пред паметника, а след това ще произнесе реч. Както винаги досега, генерал Радев няма да пропусне да почете българският празник на национално единение. Бойко Борисов, предполагам, няма да ни уважи. По-скоро няма да уважи България, както и досега подминаваше българските национални празници.

  Да не допускаме гербоидните национални предатели да осквернят за пореден път националния ни празник. България над всичко!

  Елена Гунчева

 20. А коя е проститутката?! Да не е от тия нашите 2-ма ГЕРБ+ДС-МВРо-евро-депутати дето не са ходили войници и по тоя начин искат да им се зачете проституирането за военна служба?!

 21. Някак гнусно и нередно е да се публикуват лични неща на когото и да е. Притеснително е да има достъп до интимната част от живота на хората. И някой да се възползва от това, без значение целта.

  1. За какви лични неща говорите, моля. господинът е на работа и представлява държавна институция, позорно и грозно поведение, да не говорим за уронване престижа на службата, това е най-малкото за което трябва незабавно да бъде освободен.

 22. Не си правете шеги с този изявен разузнавач,защото от голата снимка се вижда ,че този шпионин с гол г.з таралеж убива и с пи.ката си колци забива!!!

  1. Как да не се чувстваш горд българин, такива Крали Марковци, да се смее ли човек, да плаче ли

 23. Само не разбрахме генералът хубаво ли духа?Който не е ебал български генерал да побърза,защото и Л.Гоцев и Бриго са на възраст и всеки момент могат да си отидат.

  1. Ти си боклук и нещастник и после се чудите защо сте толкова жалък народ

 24. Свикват Велико народно въстание II – на 10 септември
  Отровното трио свиква Велико народно въстание за втори път. То ще се проведе на 10 септември, а обявеният начален час е 8 сутринта. Очаква се и на него да присъстват хиляди хора. Новината за ВНС II съобщиха организаторите – адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян. Към този момент има и голям интерес към обявеното във Facebook събитие. Великото народно въстание на 2 септември се случи паралелно със старта на новия политически сезон. В протеста се включиха хиляди хора, а демонстрацията бе една от най-масовите за последните години. Стигна се и до ескалации на напрежението. Сблъсъци между граждани и полиция имаше при системните опити за пробив на полицейските кордони. „Пародията със събраните гласове за нова Конституция е позорна за България! Ние няма да забравим, ние няма да простим! Ние няма да забравим „кървавата сряда“. Няма да простим на политиците и на Борисов, които изцапаха ръцете си с кръв“, посочиха още от „Отровното трио“. През изминалата седмица управляващите от ГЕРБ успяха да съберат 120 депутатски гласа подкрепа, за да внесат проект за нова Конституция в Народното събрание. Под проекта са се подписали и от партия „Воля“, въпреки заявката на Веселин Марешки, че формацията му няма да участва в събирането на гласове. Същият ден стана ясно, че на правителственото си заседание в сряда МС е взело решение да отдаде на концесия плаж „Кабакум“ в ръцете на бивш депутат от „Воля“.

 25. Едно време им казвахме белите офицери всички бяха наши момчета и основно се занимаваха с алъш вериш . Колко пъти сме искали да добият някаква информация никога не са успявали. След промените почти всички станаха бизнесмени явно на това са научили там. Така че случая не е за учудване.

  1. Нашите ТОП разузнавачи преди да влезнат за ИНСТРУКТАЖ в Европейската Централа…КАДЪРЪТ от проверката с РЪКАВИЦА ни е СПЕСТЕН….

 26. „Ето това е „нивото“ на служби и разузнаване на Хунтата, която управлява България“, заключава „Афера“ в горния убийствен за състоянието на Служба военна информация и най-вече неговия шеф материал. Този извод следва да бъде подкрепен и с още много примери, но един от тях е действително показателен – лицето Драгомир Димитров, генерал-майор с указ на Плевнелиев, доскорошен шеф пък на цивилното разузнаване – Държавна агенция разузнаване /ДАР/ и назначен за генерален консул по незнайно какви причини в Мюнхен. Понастоящем е подсъдим за издаване на класифицирана информация, от което са произтекли щети за държавата на близо 100 хиляди евро. Този български Джеймс Бонд е от най-приближения кръг на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

  1. Това вече е съмнително. Шеф на разузнаване, ако реши да говори ще му дадат много повече от 100000 евро, щото може да нанесе щети за стотици милиони. Тук работата няма да е такава. Мюнхен е седалището на Европейското патентно ведомство. Бойко прати в Германия секретарката си за посланик. Секретарката беше минала през МВР и електронното правителство. Топлите връзки между български и германски бандити са от времето на ДС и ЩАЗИ. ГДР и България правеха компютрите на соцблока. Партията на Бойко е спонсорирана от Германия, а на Бойко приятелката от онова време е била служителка на Инко – фирма за крадене на технологии. Възможно е някой, който още вярва, че има държава България да е пратил шефа на разузнаването да разбере за какво става въпрос, но разузнавачът да е бил опраскан по общия ред от мафията.

    1. Публикувано на 12.07.2018 / 18:06

     ЗАЩО СОЛ… НА ЦВЕТАНОВ – ШЕФЪТ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ГО ПРАЩАТ КОНСУЛ, А НЕ ПОСЛАНИК

     Шефът на Държавната Агенция „Разузнаване“ Драгомир Димитров ще отпътува като генерален консул в Мюнхен, стана ясно днес.

     Онова, което остава скрито от официалната информация, е, че Драгомир Димитров е на път да сбъдне мечтата си, не само да се върне в дипломатическата работа, както пишат услужливо проправителствени медии, а мечтата си – да живее точно в Германия.

     Какво остава зад себе си шефът на Разузнаването, служба, в която какво точно се случва, обществото хабер няма?

     Според брилянтни външни източници на АФЕРА, разузнаването ни на този етап е „разбито“, с „отровена атмосфера“, а Димитров се е славел като сол… на Цветан Цветанов. Димитров минава за най-личното предано лице на Цветанов и Борисов. В разузнаваческите среди се говори и за определени изпълнени „поръчки“, но на този етап мълчанието, казват, е здравословно…

     Не е случаен и факта, че Драгомир Димитров отива генерален консул в сърцето на Бавария – Мюнхен, особено като се знае, че Бавария е идейната и според някои – и финансова база на ГЕРБ. Ще има ли бъдещи задачи и в това отношение Димитров, тепърва ще става ясно, твърдят външните ни брилянтни източници.

     Драгомир Димитров има елемент „ДС“ в биографията си и именно заради това не става за пост – посланик. Затова го пращат консул. Външните ни източници лаконично изтърват и, че става дума и за сериозни провали в службата „Разузнаване“, както и за покриване на покрив, барбекю и обзавеждане със система за наблюдение и контрол…

     Afera.bg

     1. 07.03. 2013 г.
      ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

      КАКВАТО ТИКВАТА, ТАКАВА И КРАТУНАТА
      Получих писмо от мой добър познат. Това стана когато назначиха Драгомир Димитров за шеф на НРС. Ето текста на писмото, което получих:
      ДРАГОМИР ЗДРАВКОВ ДИМИТРОВ е роден на 29 май 1959 г. Баща му е от с. Недан, Павликенско; Бил е председател на кооперация, в която са открити финансови нарушения. Драгомир е завършил немска гимназия в Ловеч /_филиал на ДС/ заедно със скандално известния „бизнесмен” Георги Вълев /понастоящем осъден по делото „килърите”/ с когото са приятели, а след това и Великотърновския университет. Житейският му път преминава през платен І-ви секретар на ДКМС-гр. Павликени, /от там е и Димитър Йончев/, а след това и платен заместник в Окръжния комитет на ДКМС-гр. Велико Търново.През пролетта на 1989 г. е назначен за оперативен работник в ДС-В. Търново. Завършва школата в Симеоново заедно с Бойко Борисов. До лятото на 1992 г.работи в службите за сигурност-В. Търново, а след това преназначен до края на 1993 г. в РПУ-В. Търново като ОР по криминална линия. По предложение на Христо Спиридонов /служител на НРС, роден в Горна Оряховица/ и със съдействието на Бриго Аспарухов е назначен за служител на НРС. През януари 2002 г. Драгомир Димитров е назначен от Главния секретар на МВР Бойко Борисов за директор на РДВР-В. Търново. При издигането му Бойко Борисов отсяда в заведението „Роял” /до театъра/, собственост на съученика на Драгомир Димитров и скандален бизнесмен от „Тракиябанк” и ДСК Георги Вълев, а после отива в РДВР и прочита заповедта за свалянето на дотогавашния директор Иван Янков /Издигнат за такъв от Богомил Бонев, с когото го свързва приятелство от школата в Симеоново/. Въпреки афишираните намерения да остане във В. Търново, през април 2004 г.Димитров напуска града и се връща в НРС със съдействието на Кирчо Киров.
      Често злоупотребява с алкохол в големи количества и има информация, че ползва наркотици, по-специално кокаин, след което става крайно раздразнителен, невъздържан и груб спрямо подчинените и околните!
      Запознати твърдят, че издигането си в НРС след 2004 г. дължи на бивш началник кадри в НРС /родом от с. Русаля, сега пенсионер/ В отплата и знак на благодарност Драгомир Димитров урежда преместването на сина на кадровика Иван Божков отначало в БОП-В. Търново, а след това н-к група „Миграция” към ОДП-В. Търново. Преди това е бил служител на НСС-София, но вместо да бъде уволнен дисциплинарно за нарушения в службата е преназначен във В. Търново именно със съдействието на Димитров.
      Известно е, че като служител в служба „Сигурност” и НРС апартаментът на Димитров /вече продаден/ във В. Търново, намиращ се под стадион „Ивайло”-до сладкарница „Елена” е бил обзаведен за сумата около 30 хил. евро за сметка на турски гражданин, пребиваващ във В. Търново и региона и занимаващ се с незаконен бизнес, наркотрафик и проститутки под заплахата да бъде съден или екстрадиран!!!
      Като служител на службите за „Сигурност” при НРС срещу заплащане от 100 DM, Димитров е извършвал проверки в масивите на МВР за успокоение на бизнесмени, закупили автомобили, дали возилата им не са издирвани като крадени или незаконни.
      Драгомир Димитров взима дейно участие в прикриване и унищожение на информация за корупция от страна на ръководен служител от РДВР-В. Търново.
      Драгомир Димитров притежава етаж от къща в ж.к. Павлово-София, като ремонтът е извършен и платен от строителния предприемач Дончо Караиванов от В. Търново.
      Искам да знам кой е изготвил кадровата справка при назначаването му за директор на НРС. Кой е прикрил престъпленията и пороците му. С какъв акъл се назначава на най-високото място на българското разузнаване един зависим от алкохол и наркотици дегенерат? Кой е прикрил далаверите му около жилищата му, прикриване на корупция в полицията и връзките му с криминални типове от рода на Георги Вълев? Цветанов и Борисов от години пищят, че прокуратурата и съда не си вършат работата. Тук изненадващо се оказаха прави. Спрямо фаворита на премиера в оставка Драгомир Димитров наистина не се предприема нищо. Нещо повече! Прикриват се престъпленията на един престъпник с пагони.
      Искам отговор!
      Николай Колев-Босия, 7.3.2013 г.

     2. Възможна е грешка при анализ, обикновено не в основните детайли. Възможно е ролята да е като на секретарката в Израел. Класирал съм ги несъзнателно в една група. Подвела ме е ниската оценка на щетите, което прилича на скалъпено обвинение. То може пак да е скалъпено, но като приктитие на друго престъпление. Например може не да е разследвал престъпления, а да е корумпирал чиновници от европейското патентно да не признават български патенти, за вече продадени от мафията технологии. В технопарка на плевньо са Bosh, Software AG, SAP… Не са там за друго освен за трансфер на технологии. След прикрит скандал за съсипване на български патент за изкуствен интелект, например. Оценката на щетите е 100000 евро. Твърде незначително на фона на трилионната индустрия за автономни коли. Като гледам бойковото правителство удари още едно рамо на тази индустрия с братя Бобокови, които имат два германски завода за батерии. Триумфално Мъск ще прави в Германия 500000 коли годишно. Вече не е „търсете жената“, сега е – къде са технологиите.

 27. Къде ми е лупата, че не му се виждат първичните полови белези – пишленцето е незабележимо, оскубал се е като гол олюф, че и мускулатурата е хилавка, та да попитам – въпросния има ли нещо мъжко по себе си. или е обикновен герберас?

  1. Не е произведена лупа с такова голямо увеличение , за да можете да установите белезите. Разсмяхте ме

 28. Уеб камерата ви е уязвима и хакерите изключват светлиния индикатор , а после я ползват за хубавите порно ефекти ,хахахаха.Но все пак е нужно да се съблечете чисто гол ,хакерите не са обслужващ персонал да ви събличат и обличат ,хахахаха. Шеф на служба пълна скръб ,хахаха . Цървул ,хахаха.

  1. Какви хакери? Точно като суперкомпютърът, който 40% от работното си време се самотествал, съм сигурен, че и службите главно това работят – слухтят колегите си и след подобен скандал постигат кариерно развитие. За да е толкова бедна България, явно много повече от 40% хабят в тази дейност.

   1. Gotino А ,хахаха .не са 40 процента 100 процента тъпаци .хаха .Къде ли е проблемът хахаха ,ти как мислиш?

 29. Голяма работа, че се снимал гол!! Директора ексхибиционист от столично училище го изкараха ангел небесен соросоидите от МОН. Проблемът, е че е хетеросексуален , а не педераст като натовските си колеги.

 30. По ми се струва да е Бекир Бекир по баща, от където му е тена, според него. Пак по негови думи, майка му „Мецанка“ го научила на всичко, включително на вярата в Бог. Скоро пак се беше отплеснал да обяснява как го водила тайно през полето до манастира в до Банкя, щото ДС не давало. Явно не е еврейка. Не може и да е еврейка, понеже според Талмуда и Бойко трябва да е еврейн, ама толкова прости евреи не съм срещал.

 31. Имам чуството ,че Борисов знае нещо което му дава кораж да се вкопчи във власта . Европа затова не го закача защото това което предстои да се случи , той ще им е нужен . Само си представете като излезе ваксината какво ще се случи с нас ако това правителство управлява ,направо не мисе мисли. Дано да се лъжа.

  1. Не се лъжеш и не си сам в усета си. Абсолютно те подкрепям, защото виждаш голямата картина, за която малцина говорят. Нужна им е точно марионетка, като боко, за да реализират намерението си.

 32. Абе Велко, много ти малка чурката бе. Бригаден Генерал – малка пишка , от Българското Разузнаване ,ти да видиш Минке ! гъделичка девойките в Брюксел , те се чудят да се смеят ли ?или се налага да пъшкат ,накрая Българския таен разузнавач у Брюксел се самоснимал гол пред огледалото за разкош и увековечил Българския Генералски Пагон в историята за идните поколения

 33. Гуруто на Мутрата подп. бриго аспарухов е бил разследван за шпионаж в полза на Гърция

 34. Военното разузнаване беше последната служба, която не пускаше дансаджии дори до входа си. По времето на плевньо службата беше взета от президентството и мина към министерски съвет. Това е поредният непригоден индивид, назначен от червените кхмери, които искали общество само от селяни и затова избили инелигенцията и забранили четенето на книги. Като оставим това на страна е извествестно, че произхождащите от КГБ разузнавания разчитат главно на задници. Последната хваната руска разузнавачка беше спала с много величия, само работата с един от английските принцове се разсъхнала. Ние сме по-близо до Турция и нашите секретарки и разузнавачки са мъжки… Вижте колко е уверен в бъдещето Бойко. Разузнавачът е опраскал с двеста някой от НАТО и Бойко е циментиран. Проститутката е димка. Това което ме притеснява е, че подобни същества имат арсенала на 007 плюс български чадър, новичок, кръстоска между ебола и ковид, след като БАН ъпдейтна ковид’86 от дълбоките резерви.

 35. Само като му погледнем мутрата и ще видим един прост селски бек, домогнал се до службица, която не му е понятна, както и на началника му!

  1. Съгласен съм на 100%!
   Тоя тип, действително изглежда по-тъп, по-прост и по-примитивен дори и от Дани-тъпото или Барни Ръбъл-а на правото./Да ме извини симпатичното анимационно геройче за сравнението/.

 36. е , че Боеко го снимат проститутки гол с чекмеджета злата и евра, че това ли е скандално. те матряла е изтръпнал. сигурно и на убийствата на проститутките пак няма да реагира. най много да даде вода и цветя на милиционерите дето ги преживат по жълтите павета.

  1. бади, а си мислех че аз съм извратеняк като гледам порно с извънземни…

 37. Това са евроатлантическите ценности! Колкото ти е по- широк гъза и по голямо шкембето, толкова си по-ценен. А ако и духаш си незаменим! Маршал ще станеш!

 38. И това е човек, който трябва да пази националната сигурност. Ами те, както казва Томова, сами се набутват и даже не е нужно да им правят постановки, за да ги направят външно управляеми. След снимките на Баце, които съм сигурен са дело на външно разузнаване, това е просто пореден връх в разпада на държавността. Не ме учудва, но е много тъжно.

 39. според РИМСКОТО ПРАВО жената на Кесара не трябва само да е ЦЕЛОМЪДРЕНА но и да ИЗГЛЕЖДА такава …
  а според СИМЕОНОВСКОТО ПРАВО…трябва не само да си АМОРАЛЕН но и да изглеждаш ТАКЪВ…АВЕ БАЦЕ…

 40. Афера, питате „как е възможно шеф на военно разузнаване да допусне изобщо подобен гаф!?!“.
  Ами, в епохата на курвенско-мутренското управление на бойко, всичко е възможно. Сега, от значение е само и единствено е да си дупедавец и гъзоблизец на мутрата от Банкя. Никакви други качества не са необходими за заемане на каквато и позиция във властта им.
  И този велко атанасов не прави изключение – той е поредната „калинка“ набутана във властта от мутро-мафиотската сган на ГЕРБ и ОБЕДИНЕНИ МАФИОТИ – ВМРО, НФСБ и АТАКА.
  Та, този позор за Българската армия разбира от Военно разузнаване точно толкова, колкото и МУТРАТА от Банкя, разбираше навремето от полиция, когато Мадриския крадец с.с. го назначи за Главен секретар на МВР.
  Мислят си, че докато са на власт, могат да правят каквото си поискат, защото няма кой да ги разобличи и няма кой ДА ГИ НАКАЖЕ.

 41. Сигурно и за повечето ни евродепутати има подобни материалчета…
  „Съсипаха се“ от работа всички родни боклуци, брей! Затова и България се превърна в Бълхария (както я нарече баба Стойна).

  1. За Ан Джи (Ангел Джамбазки), материалчето е по-пикантно и изцяло „мъжко“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *