« Върни се назад Публикувано на 01.02.2023 / 10:06

СКАНДАЛ! ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН! НАЗНАЧЕНИЯТ ПРОБИТ БИВШ ШЕФ НА ЛЕТИЩЕ БАЛЧИК В БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ЛЕТИЩЕ – СОФИЯ МОНТИРА КАМЕРА НА КУЛАТА ЗА ПОЛЕТИ, С КОЯТО ОТ ЛИЧНИЯ СИ ТЕЛЕФОН СЛЕДИ ВСИЧКИ УЧЕНИЯ НА НАТО И СПЕЦ.СИЛИТЕ НИ!

На 31.01.2023 АФЕРА публикува:

НАГЛОСТТА НА ТРАНСПОРТНИЯ МИНИСТЪР!: НАЗНАЧАВА ПОТЪНАЛ В БЕЗОБРАЗИЯ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО СЛУЖБА БИВШ ШЕФ НА ЛЕТИЩЕ БАЛЧИК ЗА ШЕФ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ И ОСВОБОЖДАВА ОТ ШЕФСКОТО В МЯСТО В СОФИЯ ТОЗИ, КОЙТО Е ПОДАЛ СИГНАЛ ЗА ЗУЛУМИТЕ!

Вчера АФЕРА описа надлежно наглото безобразие извършено от транспортният министър на служебното правителство Христо Алексиев.

Днес обаче ще поставим най-важния и основен акцент!

Бившият шеф на Летище Балчик Красимир Костов в УЩЪРБ НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА и напъна ни за Шенген, в продължение на години монтира камера, която е заснемала всякакви тренировки на нашите ВВС, ВМС, парашутните скокове на специалните сили и тренировки на НАТО.

Камерата е била разположена на Кулата за ръководство на полетите на Летище Балчик и е с много висока разпознавателна способност, като управлението и става от личния телефон на Красимир Костов.

Само той има достъп до наблюдение и управление на камерата, а при проверка на бившия шеф на Летище София Пламен Станчев, който пише сигнала до транспортния министър Христо Алексиев, бившият шеф на Летище Балчик Красимир Костов признава, че камерата била монтирана на Кулата от … синът му!

Ден преди да бъде освободен като шеф на Летище Балчик – той сваля камерата.

Днес за награда за пробива в националната сигурност, служебният транспортен министър Христо Алексиев го назначи в борда на директорите на Летище София, а човекът, който разкри зулумите на Летище Балчик – шефа на Летище София бе освободен от същия тоя транспортен министър.

Шенген ли, господин президент?! През крив макарон ще го гледаме, заради тия тиквеници ваши!

ДАНС е наясно със скандала с пробива на националната сигурност, извършен от бившия шеф на Летище Балчик Красимир Костов. Въпреки това служебният транспортен министър Христо Алексиев го издига в кариерата, назначавайки го в борда на директорите на Летище София.

Там вече може да монтира и дрон в … задника на транспортния министър.

Потрес!

Afera.bg

Това са илюстрации към вършените „подвизи“ от бившия шеф на Летище Балчик Красимир Костов, описани в сигнала до министър Христо Алексиев, заради които той го направи …. шеф в борда на директорите на Летище София!

«