« Върни се назад Публикувано на 09.05.2021 / 22:27

СКАНДАЛ: РАДЕВ СПАЗАРИ ПОДКРЕПАТА НА ДПС СРЕЩУ ПОСТОВЕ В СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ

СУПЕР СКАНДАЛ: Радев спазари подкрепата на ДПС срещу постове в служебния кабинет. Подкрепата за втори мандат срещу постове в служебното правителство е спазарил Румен Радев, според отлично информирани източници от смесените региони, информира www.wow-media.bg

Договорката върви през един от съветниците му.

Най-накрая се изясни защо Радев от месеци не споменава и дума за ДПС и ролята им в политиката. В самите структури на ДПС е спуснато да подават имена за областни управи, социални служби, ВиК, горски стопанства.

Оказа се вярно, че Радев е готов на всичко за втори мандат.

Продаде първото служебно правителство на задкулисието, което докара Борисов-3 на власт, а сега го прави и с второто.

Както АФЕРА информира на 26 април, за служебен премиер е готвен масонът Стефан Янев от масонската ложа „Софийски приятели“, докато Радев е от тази на Гергов „Слънце Ориент“.

По последни данни след разкритията на АФЕРА, Деница Златева е отсвирена, също и Весела Лечева. Но пък Станишев & Моника също ще са представени със свой човек.

Днес Радев с витиевати фрази изрече, че търсел „баланс“. Като се има предвид кой у нас е баш Балансьорът, работата отива към – не бой се, Тикво, служебния „нож“ е дървен.

Както единствена писа АФЕРА още в края на септември миналата година съветници на Румен Радев потърсиха връзка с хора на Доган с посланието: „Президентът узря за среща с Доган“. АФЕРА описа и абсурдния нефелен начин по който те са предлагали тогава да бъде осъществена срещата. Очевидно е, че сглобката е станала.

Afera.bg

«