« Върни се назад Публикувано на 17.09.2021 / 15:04

СКАНДАЛ! РАДЕВИЯТ НИКОЛАЙ КОПРИНКОВ КУПУВА АПАРТАМЕНТ ОТ „АРТЕКС“ В „ЗЛАТЕН ВЕК“! КОПИ ПЕЙСТ – НОВИЯТ ЦВЕТАНОВ!

Известният кадровик на служебното правителство и дясна ръка на Румен Радев – Николай Копринков, който е секретар по вътрешната политика на президента, купува луксозен апартамент от фирмата на властта „Артекс“.

Скъпата придобивка е в новостроящия се небостъргач „Златен век“ в столицата.

За да няма излишни въпроси жилището се води на името на майка му, която живее в село Труд.

Напомняме, че заради покупка на апартаменти от същата фирма станаха скандали, довели до отстраняването на Цветан Цветанов и Цецка Цачева.

Цената на квадратен метър е над 2200 евро, така че Копринков трябва да е броил поне половин милион лева за недовършено строителство.

От това възникват редица въпроси към държавния глава и неговия секретар, които медиите трябва да поставят, заради повече прозрачност и борбата с корупция по високите етажи на властта.

Цветан Робев – граждански комитет „Да спасим Лозенец“

Бележка на АФЕРА: В същото време брилянтни източници на АФЕРА твърдят, че през последните месеци Копринков  бил станал много близък с Николай Михайлов – собственик на „Трейс Груп Холд“ АД. Чрез него, както и чрез Весела Начева, която е бивш началник кабинет на министъра, а сега директор на Дирекция „Търговски дружества и концесии“ в МРРБ, драстично бил сменил стандарта си на живот от този в село Труд.

Сещате се за какво говорим, нали?

«