Публикувано на 17.09.2021 / 15:04

СКАНДАЛ! РАДЕВИЯТ НИКОЛАЙ КОПРИНКОВ КУПУВА АПАРТАМЕНТ ОТ „АРТЕКС“ В „ЗЛАТЕН ВЕК“! КОПИ ПЕЙСТ – НОВИЯТ ЦВЕТАНОВ!

Известният кадровик на служебното правителство и дясна ръка на Румен Радев – Николай Копринков, който е секретар по вътрешната политика на президента, купува луксозен апартамент от фирмата на властта „Артекс“.

Скъпата придобивка е в новостроящия се небостъргач „Златен век“ в столицата.

За да няма излишни въпроси жилището се води на името на майка му, която живее в село Труд.

Напомняме, че заради покупка на апартаменти от същата фирма станаха скандали, довели до отстраняването на Цветан Цветанов и Цецка Цачева.

Цената на квадратен метър е над 2200 евро, така че Копринков трябва да е броил поне половин милион лева за недовършено строителство.

От това възникват редица въпроси към държавния глава и неговия секретар, които медиите трябва да поставят, заради повече прозрачност и борбата с корупция по високите етажи на властта.

Цветан Робев – граждански комитет „Да спасим Лозенец“

Бележка на АФЕРА: В същото време брилянтни източници на АФЕРА твърдят, че през последните месеци Копринков  бил станал много близък с Николай Михайлов – собственик на „Трейс Груп Холд“ АД. Чрез него, както и чрез Весела Начева, която е бивш началник кабинет на министъра, а сега директор на Дирекция „Търговски дружества и концесии“ в МРРБ, драстично бил сменил стандарта си на живот от този в село Труд.

Сещате се за какво говорим, нали?

Коментари 37 за
“СКАНДАЛ! РАДЕВИЯТ НИКОЛАЙ КОПРИНКОВ КУПУВА АПАРТАМЕНТ ОТ „АРТЕКС“ В „ЗЛАТЕН ВЕК“! КОПИ ПЕЙСТ – НОВИЯТ ЦВЕТАНОВ!”

 1. Позвнавам го Колето от дете. Помня майка му като дойде за пръв път в Труд от Забърдо . За пари Колето е готово майка си и сестраси да ги сложи на Скобелева майка на цариградсо шосе.

 2. Копринков класически РЕПТИЛ манипулатор
  залепнал за аурата на Радев така през приемника Радев РЕПТИЛА Kопринков има огромна власт над бг народ

 3. Аз не мога да разбера, каква е тая мания за апартаменти,тераси ,асансьори…
  За къф чеп са ви ?!?!?!

  Копайте тунели ,бе !
  Върнете се към Земята !
  Отнемете/лимитирайте/ смартфоните от децата и научете себе си и тях да ОЦЕЛЯВАТ без ,,съветите“ на Гугъл !
  Сложете на книга знанията си и съберете книги със знания !
  Като ви ,,спрат тока“ това ще ви помогне!

  Утре като дойде Голямата метла, огън няма да знаете как да си запалите и ще станете първите жертви на психотронната офанзива и безкнижната депресия… !!!

  Венсеремос.

 4. Талибаните са открили милиони кеш и килограми злато в домовете на бившите управляващи?

  При нас ги откриват Плеймейтките но Талибаните в Европата и у Нас си траят!!!

 5. Как ви се струва – Бай Ганьо бил ли е в опозиция?
  Не, разбира се!
  Значи простащината винаги е управлявала.

  Мъчат се разни и различни политолози и социолози да обяснят защо след всички разкрития за корупция, безхаберие, простащина, репресии и все от тоя род подвизи ГЕРБ продължава да е първа политическа сила. Даже си увеличават преднината юнаците. Такива са поне последните изследвания.
  И се питат, и се маят учените глави. ГЕРБ, говорят те, са на власт вече повече от дванайсет години, стана ясно какви са ги вършили, а хората още искат да ги избират. Чудо нечувано, феноменалност някаква!
  Тука има обаче една грешка в годините. ГЕРБ не са на власт от дванайсет години. С не много изключения герберското управлява татковината ни от лето господне 1878. Повтарям – изключения има, но не са много. И по живо, по здраво вече 140 години я караме така.
  Как ви се струва – Бай Ганьо бил ли е в опозиция? Не, разбира се! Значи простащината винаги е управлявала.
  Простащината може да има много имена, но личното ѝ име е Алчност, бащиното – Безсрамие, а фамилното – Беззаконие.
  Не ми се изброяват партии и лидери, носещи подобни имена. Искам да кажа простичко – ГЕРБ, това сме ние и най-вече – Кириак Стефчов, Аврам Немтур, Бай Ганьо, амнистираният политически престъпник и лъжепатриотът – кандидат за началник на Солунската митница от „Разни хора, разни идеали“… Тук списъка може да си го продължите вие – откогато искате, та чак до наши дни. Такива знайни и незнайни герои и превъплъщения от коя партия са? От лапащата, разбира се.
  От коя партия са лъжеактивните борци след 9 септември1944 или пребоядисаните послушковци след 1989 година?
  Кажете ми всичките те не са ли винаги начело?
  Но най- много ценим ние простаците, примитивите и хайваните. Гочоолу и Дочоолу и особено прясно освободения от затвора с политическа цел Данко Харсъзина. Днес те са в мерцедеси, охранявани са с буркани (не за туршия), на раменете им светят мнооого големи пагони и не им пука от нищо. Високо по върховете на държавата е и Гуньо Адвокатина, който като нищо утре ще стане професор по право в някой университет.

  ГЕРБ-ерското, просташкото, нискочелото никога не си е отивало, никога. Без него не можем.
  То ни е световен шампион по стъпване на врата, а това, прости ми, Господи, май че ни харесва.

  Николай Милчев

 6. Колко много приличаме на Германия от 30-те години на м.в.
  Един фюрер,Радев, един Гьоринг,Копринков,един Гьобелс, Петков,Гестапото на Рашков, СС на Узунов, речите на фюрера като Майн Кампф, Райхстагът на Маяма и Дончева.
  И лумпените, крещящи Зиг хайл и кланящи се на фюрер Радев.

   1. Да, великият натовски генерал има много общо и с Нерон, много си права.Оня в древността запали Рим и се грееше на огъня му, беше жестоко чудовище, направи коня си сенатор, тоя нашият лъже, сее вражда, подбужда ниските страсти, направи коня си секретар по вътрешната политика.

 7. Българин национален герой на Белгия!!!
  Най-големият национален герой на Белгия е… българин! Вижте кой е!
  Една вечер пускат в килията му дресирано куче, което трябва да го разкъса. Но на сутринта надзирателите изтръпват от ужас – кучето е мъртво, а българинът – жив.

  Следва светкавична заповед българинът най-накрая да бъде ликвидиран. Разстрелян е на 30 ноември 1943 г. Посмъртно е обявен за национален герой на Белгия, произведен е в чин подполковник от белгийската армия, награден е с най-високия орден на страната – „Леополд”, с Военния кръст с палми и с Медала на съпротивата. Недалеч от Брюксел, в центъра на Братската могила на падналите за свободата на Белгия антифашисти, се намира и гробът на легендарния българин, за когото по-младото поколение на България не знае нищо. Белгийски антифашисти – съратници на Тодор Ангелов, изпращат в родния му град Кюстендил урна с пръстта на убитите в „Бреендонк”. В надписа четем: „От крепостта „Бреендонк”, Белгия, където от 1940 до 1944 г. варварите от СС затварят хиляди борци от Съпротивата и където на 30 ноември 1943 г. Тодор Ангелов пада под нацистките куршуми, идва тази шепа пръст, напоена с кръвта на мъчениците”.

  Източник: webnovinar.com
  Да…Такива сме !!! Когато кралят на Белгия се е срещал с Хитлер един…БЪЛГАРИН…е защитавал НАРОДА МУ!!!

   1. Дъщеря му е Свобода Бъчварова.
    P.S. Moitoi, хвала Ви за богатата обща култура и за информираността!

  1. Забравил си умишлено факта, че Тодор Ангелов е бил КОМУНИСТ?

 8. Защо се получава така?Защо за последните 32 години „демокрация“ всякакъв възможен боклук премина през българската политика?
  Некадърни отрепки с психически и умствени отклонения.Целите дефектни.Нито външния им вид е вид, нито акъла им акъл, нито морала им морал.Нагли, некадърни същества без биографии, без професия, без образование, без идеи и въображение.Намърдали се в политиката за да я използват като инструмент за лично забогатяване.
  Куцо, кьораво и сакато, късо и пъсо мина през българската политика. И колкото са нагли и некадърни, толкова са и лакоми за власт и най-вече за пари.Много пари!
  За справка само: СлавитУ и Тошкото му.И още много такива като тях.
  Защо допуснахме това, ние обикновените българи, обикновените хора?Допуснахме това, защото в България няма гражданско общество!Всъщност има общество, но това е общество от много прости и много страхливи роби!Робско общество!
  Грабят ни, убиват ни с глад и мизерия, контролирана бедност и мизерия.Защото им го позволихме.И ни се качиха на главите.
  В този ред на мисли има една народна мъдрост, която казва: “ На зло куче – зъл прът“.
  Ако перифразираме това, същото може да прозвучи така: “ На прост и тъп народ – такива нагли, безскрупулни и крадливи политици“.
  Това е положението, рая!

  1. В България??? Петя имала затруднено дишане от седмица преди това. Тя е била прегледана от кардиолог и специалист по белодробни болести, който предписал лечение с антибиотици. На 15 септември състоянието ѝ се влошило и близките ѝ я докарали с личния си автомобил в държавната болница. В белодробното отделение не я приели с обяснението, че е само за болни от COVID-19, а тя е с отрицателен тест. Близките направили опит младата жена да бъде настанена за лечение в частна клиника, но и там бил отказан прием. При второто завръщане в държавната болница жената починала при влизането в отделението по интензивно лечение.
   На 33 години??2
   В Германия-Фейсбук блокира десетки профили и групи в Германия заради КОВИД дезинформация!!!
   Интересно КОИ информират-ПРАВИЛНО???
   Пак при НАС-Юрист: Задължителните ваксини не са дискриминация и нарушаване на права!!!
   Значи Задължителното Експериментално Ваксиниране с нещо което променя човешкото ДНК изобретено за месец не е дискриминация???
   Затова ли не е Задължително в Щатите за Съдебната Власт а за останалите Парии е в СИЛА!!!
   роличават си Инструментите на Насилие!!!

  2. е, току що ме изключиха пак за 30 дни, тези бандити , заради тази по днешна статия “

   РАЗБИВАНЕ НА ХИМИЧЕСКИТЕ ТЪПАНАРИ, ТЕРОРИСТИ И ИЗМАМНИЦИ ОТ СЪВКУПНОСТТА НА КУРВО-МУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩА ИЗМЕТ , ОТНОСНО ИЗМАМИТЕ ИМ С БЕЗВРЕДНОСТТА НА ВАКСИНИТЕ

   След като (вчера 15.09.2021 г.) тук: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002997105475 и в Аферата извърших разбиването на курво-мунистическите математическите „гении” , които всеки ден ви плашат с измамническите си сметки, колко сме щяли да се разболеем, колко ще умрем по план и извънпланово, по сметки направени от тези измамници въз основа на измамническата (НЕматематическа) основа , която те използват за изчисленията си, днес да разбием и алхимиците им начело с Главните Терористически измамници – Кунчев, Кантарчев и Кацарчев .

   1. Това стадо продължава да ръси клетви и заклинания, че съставките на ваксините били БЕЗВРЕДНИ .

   2. Ама в характеристиките им пише , ЧЕ ТЕ СЪДЪРЖАТ ПОЛИЕТИЛЕН ГЛИКОЛ (НАЙЛОНОВ СПИРТ) – ТОВА Е АЛКОХОЛ НА ПОЛИЕТИЛЕНА, ИЗВЕСТЕН ВИ КАТО НАЙЛОН .

   3. Т.е. ваксините съдържат НАЙЛОНОВ алкохол , който човешкият организъм не го разгражда и не може да го разгражда, тъй като това е изкуствен, синтетичен продукт на петролната промишленост, който не се среща в природата . (Ако можехме да го разграждаме, щяхме да ядем найлона, а не да го хвърляме по целия Свят ! )

   4. И човешкото ДНК все още не е преправено по такъв начин, че човек да произвежда в тялото си ензими , които да разграждат найлона и неговите производни (найлоновия спирт) .

   5. . И аз ги приканих тези нагли, но прости курво-мунистически изманически боклуци, да направим следните публични експерименти, с които ТЕ да убедят ЛИЧНО много- прецакания български народ в безопасността им :

   На мен ще си сипвам ракии, вина, коняци, уискита, чист етилов спирт, водки, брендита и КОЛКОТО ЕТИЛОВ СПИРТ ИЗПИЯ АЗ, ТОЛКОВА НАЙЛОНОВ СПИРТ (ПОЛИЕТИЛЕН ГЛИКОЛ) ДА ИЗПИЯТ И ТЕ пред камерите .

   6. АЗ ВИ КАЗВАМ , ЧЕ ТЕЗИ ПРОПАГАНДАТОРИ ЩЕ РИТНАТ МАНЕРКИТЕ ОЩЕ НА ПЪРВИТЕ 25 ГРАМА НАЙЛОНОВ СПИРТ (ПОЛИЕТИЛЕН ГЛИКОЛ) , защото все още човешкото ДНК не е преработено, така, че човекът да произвежда ензим , който да разгражда найлона и неговите производни (полиетилен гликола).

   7. Изметта мишкува, увърта, бяга, крие се по мишите си дупки, затова като ги срещате тези боклуци по ТВ-тата, или където и да е било искайте да ви обяснят (нали сме прости, а те са много учени), следното:

   7.1 . ПО КОЙ ТОЧНО ЦИКЪЛ (последователност от биохимически реакции) се разгражда в човешкия организъм този найлонов алкохол (полиетилен гликол) , съдържащ се във ваксините ?

   7.2. Как се нарича ензимът, който разгражда този найлонов алкохол (полиетилен гликол) ?

   7.3. В кой техен, мой, или друг учебник по БИОХИМИЯ (огромни томове са това) , или по МОЛЕКУРЯРНА БИОЛОГИЯ, или по ЦИТОЛОГИЯ (клетъчна биология) е описан този процес (цикъл), да посочат номера на страниците, номера и името на урока , за да вземем и ние, като едни любознателни и ученолюбиви хора да ги научим тези уроци, които сме взели, че сме ги пропуснали, и да се включим в тяхната пропаганда за вливане в кръвта на човека на найлоновия спирт !

   8. АМА НЯМА ТАКЪВ ЦИКЪЛ, НЯМА ТАКИВА ЕНЗИМИ В ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ, КОИТО ДА РАЗГРАЖДАТ НАЙЛОНОВИЯ АЛКОХОЛ (ПОЛИЕТИЛЕН ГЛИКОЛА), УРОДИ КУРВО-МУНИСТИЧЕСКИ !

   10. И КАКВО СЕ ОКАЗВА ? – Че НЕ ние сме си били служили с конспиративни, (измислени, несъществуващи, неверни) теории, а то е точно обратното – тези уроди и долнопробни мърши си служат с лъжи , с измами , с несъществуваща наука, за да терориризат и ограбват българския народ ?

   11. ТЕРОРЪТ Е ТОЧКА ПЪРВА ОТ КУРВО-МУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ ЗА ВЗЕМАНЕТО И ЗАДЪРЖАНЕТО НА ВЛАСТТА !

   12. Това го пише в техните, курво-мунистически учебници по „НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ”, които ние старателно го изучихме, разбира се, с пълно отличие !

   П.П. На главния математически измамник му изпратихме една агентка от амазонките на САС (Съюза на Анти-Бандитските Сили) , да го помоли най-учтиво да вземе да отговори на поставените му от мен въпроси .

   13. Измамникът избягал, ама САС я настани в апартамент в същия вход, в който живее този боклук, та всеки ден до края на измамите му да го пита най-любезно за отговорите ?

   14. От мен, боклуци комунистически, никой бандитин досега не е избягал , надали вие ще направите изключения с празните си кратуни !

   (Нали Бат Бойко , каза, че на държавните служби бил назчачил най-простите, защото умните не искали на държавната копаня, а другият дърт и прост комунист – педофилът Румен Радев също не ги маха .)

   15. И тук, боклуци комунистически прости, ГАДОВЕ, ВРАГОВЕ НА НАРОДА, ще ви припомня, какво казах през 2014 г. на един друг такъв много наперен курво-мунистически тарикат от партизански сой , идеолога и създателя на „Дайте ни да Крадем България” – „Кристияно Партизано” му викахме (Кристиан Таков) и той на доцент някакъв се правеше по простотия , курво-мунистически „правист” беше той, ама вече не е !

   • „Да не бе лъгал, шмекерувал и тарикатял ,
   • не би те толко бързо – РАКЪТ след това хванал ,
   • където срещнеш Анти-Банди ти, на тарикат не се прави ,
   • нямаш сили за това с комунистическата си глава ,
   • че народът вас ви е проклел, да измрете до един ,
   • още като с дедковците ваши станахте апаши .
   • Работа полезна някаква свърши ,
   • Господа за прошка помоли ,
   • че от безделие и поквара идват всичките злини ! ”

 9. За няколко…апартамента в повече !!! Краят им ще е като в Стария филм???

 10. Братството на непочтените корупция, кражби и измами Радевата шпиц команда .
  Жалки, подли, нищожни с егоистични прояви. Служебните хора проявяват примитивно-безобразни форми, натрупване на богатството чрез кражба на държавни средства с хитрини, лъжи, измами, надлъгвания и всевъзможни мошеничества. Изгубените илюзии на протеста от миналото лято цялата сган от хищни военни , алчни, безпринципни кариеристи и мекотели. Една петилетка на почивка на Дондуков, желаещ за втора .

 11. На селянина му дай да се качва по-нагоре като кокошка в курник.

  Венсеремос.

 12. Толкова гьонсуратлък не се е виждал скоро, задминаха хунтата за месеци! Да представяш беззаконието като оздравяване на държавността, безхаберието и нищоправенето – като успехи в икономиката, посещенията и снимките с херото – като връщане доверието в институциите, безмълвното изпълнение в подходяща поза на всички мераци, идващи откъм козяка – като грижа за „хората“ и българщината, критиките към партиите и намесата в работата на НС – като загриженост за редовно правителство, трохите за пенсионерите – за голяма заслуга и грижа, всичко това е откровен цинизъм. Цинизъм, опакован в масонски символики и изрази като „братството на почтените“, „почтеност“, „повече светлина“. Всички действия, извършени в тъмнина от непочтения рр и неговите пионки, са в пълен противовес на говоренето им. И не само, лъжите са най – малкото зло. А икономиката е пред колапс, в енергетиката – 103% увеличение на еленергията за бизнеса, цените хвърчат нагоре, партийната система е пред разпад, държавността се крепи на остатъчен суверенитет, предаден в голямата си част на чужда държава, грабежът на народа не е спирал, само се доби с нови бенефициенти. На всичко това те му викат успехи, напредък, светлина. Като кърваво хоро върху нещастията български. Ново хоро, не онова, Страшимировото. Макар че много прилича. Търси се само Капанката…

 13. Требва да си много алчен и проЗт, да си купиш скъп панел – ама на небостъргач:-)
  Абе бъ,льок мамин, копай си на село и си гледай кефа .

 14. Каква подигравка със зрителите, дамата от пресечна точка си вързала блузката все едно се намира в планината на поход. Пусни си блузката надолу, ма, що се излагаш, тук не сме нито Лондон, нито Щатите.

 15. Какво става с г-жа доктор хонорис кауза на АУБ?! „Нашата гордост“ пак се прослави по широкия свят. Който си го може, го може!
  А някои казваха, че ще е кандидатът за президент на Герб…

  1. Използваните капути се изхвърлят на боклука…нали??? Междукланова Борба между крадците от МВФ и Св.Банка!!! В момента се извършва разделянето на Света а някои го искат Целия!!! След ъюза между Англия и двете и колонии САЩ и Австралия балансът клони към Св.Банка като единствен играч за монопол над държавите!!! МВФ е излишен!!! Създава се илюзията на Конфликт между трите страни с Китай но тяхната връзка с него косвено се доказва с напускането от Афганистан на САЩ!!! Работилницата ще е Китай …тотален контрол над останалите Народи-консуматори и колониални правителства в тях назначавани от тези три страни!!! Проблемът е Русия като източник на суровини??? В последното си изказване Путин намекна че и ваксинираните заразяват а Короноепидемията я нарече открито-ЕКСПЕРИМЕНТА???

   1. Chinese defector warned US of COVID-19 five months prior to pandemic!!!

    Китайски дезертьор предупреди САЩ за COVID-19 пет месеца преди пандемията???

    Защо Фаучи и СЗО не реагираха???

 16. Слушал съм, че професията зидаро-мазач е много доходна .
  Но тук тя е два пъти по-доходна понеже имаме зидар – Радев и мазач- Копринката, единия краде а другия замазва, ама крадеца не краде с ръце а краденото му го носят, къде в книжна торбичка с пури, къде пачки в торбичка .

 17. Покрай Мунчо, дребните измамници с вид на гризачи, моментално станаха милионери. И това е само върха на айсберга. Защото на Мунчо, всеки ден му се отчитат средно по 10 млн. евро.

  Потока на парите никога не е спирал. Просто сега друг ги прибира на върха на пирамидата, а на Мунчо така му се услади, че даде всичко от себе си, за да вкара интрига и да набие клинове между партиите, за да не се състави редовен кабинет, и така да изкара още два месеца прибирайки парсата.

  В същото време най-бедните пак ще отидат да гласуват за него и после пак ще си броят стотинките в скъсаните джобове. Чудейки се защо продължава да им се случва всичко това.

 18. Продължаваме да живеем в старата България….
  Клептокрацията (от гръцки: κλεπτοκρατία – „управление на крадците“) е форма на управление, в което държавните решения са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг хора, които са на власт. Политическите дейци на тази върхушка се наричат клептократи. Обикновено, такова управление включва присвояване на средства за сметка на народа.
  Никога нищо няма да се промени…
  ДНК ни е такова от векове.
  “Срещнали се на полянка,

  прабългарин и славянка.

  Цуни-гуни, вади-тури,

  Народили чукундури.

  Хем ебливи, хем крадливи,

  но най-вече завистливи.”

  Радой Ралин

 19. Абе, да вземем, да завършим една физкултура и ние, бе ! Всичките физкултурници в тая страна кадровици стават. Цветанов излезна мултимилионер от политиката, Копринката последните месеци всячески се опитва да го надмине. До вчера си мислех, че единствените университети в света са Харвард и Свищовския, ама май спортното си е най на оферта.

  1. Изграждането на партийни структури изтощава неподготвените, затова са нужни тренирани физкултурници. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *