« Върни се назад Публикувано на 24.10.2014 / 15:31

СКАНДАЛ! ПОРЕДЕН ЗАПОЙ НА МВР – ВАРНА В РАБОТНО ВРЕМЕ! „КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ” НА „ПОХОД”, ПАРДОН, ЗАПОЙ НА „ФИЧОЗА”!

НИКОЛАЙ КАЛЧЕВ - ПУЙЧЕТОКонтролираната за „трафични данни“ АФЕРА се добра до поредния пиянски запой на ОДМВР – Варна. АФЕРА първа и единствена закова и пиянския запой на КАТ – Варна, когато публикувахме снимка как ченгетата ядат и пият на корем в кръчма, докато в работния ден – петък, бе овесена табела с „техническа профилактика” на службата.

Тежка е службата на Вашите подчинени в МВР -Варна, министър Бакалов! Те затова протестират, че може и да им вдигнат пенсионната възраст. След „техническата профилактика“ в КАТ – Варна, прерастнала в пиянски „поход“ в крайбрежна кръчма, във варненската вътрешна Дирекция продължава сложния график от запои.
Най-добре пращайте дрегерите и полифизиограф! Тази трудна дума, която дори и варненският шеф на ОД на МВР – Варна Николай Калчев – Пуйчето не може да я изрече
АФЕРА ЗАСЕЧЕ, ЧЕ В МОМЕНТА ТЕЧЕ ЗДРАВ ЗАПОЙ, МАСКИРАН КАТО „ПОХОД” НА ДИРЕКЦИЯ „КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ” В ОД –МВР – ВАРНА, НАЧЕЛО С ШЕФА И СТОЯН ФИЛИПОВ ГУНЧЕВ, ИЗВЕСТЕН КАТО „СТАРШИНАТА”.
Запоят започна по обядно време, като се изчакваха да пристигнат директорът Николай Калчев – Пуйчето и замът му – Димитър Димитров.
Колата на заместник директорът Димитров е на мястото на разпивката, но до този момент „Пуйчето” и Димитров не са там.
ПОХОДЪТ”, ПАРДОН, ЗАПОЯТ НА ЧЕНГЕТАТА В РАБОТНО ВРЕМЕ ТЕЧЕ В ПОЧИВНАТА СТАНЦИЯ НА ТЕЦ В МЕСТНОСТТА „ФИЧОЗА” В ОКОЛНОСТИТЕ НА ВАРНА.
Днес, петък, е работен ден за всички държавни служители на страната.
Докато отдел „Криминална полиция” пие и яде, входа на Варна, откъм Бургас, е заварден от полицаи, които проверяват всички коли, издирвайки чуждестранно лице, видя с очите си АФЕРА.
„Криминална полиция” в същото време обаче прави банкет!
Пред станцията на ТЕЦ на „Фичоза” има лице, което пази отвън, а отвън са паркирани и автомобили на ченгетата.
АФЕРА настоява незабавно да бъдат пратени служители с дрегери, за да се види КАК ЧЕНГЕТАТА – „КРИМИНАЛИСТИ” ЩЕ ПОТЕГЛЯТ ОТ „ФИЧОЗА” ОБРАТНО ПИЛИ АЛКОХОЛ!
АФЕРА НАСТОЯВА МОМЕНТАЛНО ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР ДА ИЗИСКА С КАКВА ЗАПОВЕД ОТДЕЛ „КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ” ПРАВИ ЗАПИВКА В РАБОТНО ВРЕМЕ В ПОЧИВНА СТАНЦИЯ НА „ФИЧОЗА” И РАЗПИСАНА ЛИ Е ТЯ, МАСКИРАНА, КАКТО ПРИ СЛУЧАЯ С КАТ – ВАРНА, КАТО „ПОХОД”.
Министър Бакалов, за да прочетат заповедта за назначаването на Николай Калчев – „Пуйчето”, се наложи да го докарат спешно пак от софра. Наложи се главният секретар Светлозар Лазаров да поизчака един час, докато го намерят на коя софра е заседнал. Не е ли редно като го освобождавате от поста пак да го докарате от поредната софра?
Както вече писа АФЕРА, ръководството на ОД на МВР – Варна поиска разрешение от ВРС да следи трафичните данни на сайта АФЕРА, с мотив да бъдат изловени източниците на информация на АФЕРА, включително и онези, които разкриха запоя на КАТ – Варна и го илюстрираха със снимка.
Както се вижда, АФЕРА си върши брилянтно работата и „под контрол”.
Очакваме и снимки от поредния пиянски „поход” на варненските ченгета.
Afera.bg

«