« Върни се назад Публикувано на 01.05.2014 / 20:23

СКАНДАЛ! ПОГРОМ В ДАНС – ВАРНА

 

В териториалното звено на ДАНС в морската столица положението вече е катастрофално. След като ДАНС – Варна предприе безсмислени кадрови „подходящи” преназначения, които по никакъв начин не се отразиха на и без това нулевата и дейност, АФЕРА разкри, благодарение на свои брилянтни източници, базирани в ДАНС, поредните безумни кадрови назначения на ръководни длъжности на компрометирани служители.

За началник сектор в отдел „Икономика” е назначен агент с инициали И.С., с прякор на черноморска риба, за когото АФЕРА писа преди време и извади на показ роднинските му връзки с известните контрабандисти на цигари Енчо и Стоян Стоянови, продаващи цигари без бандерол на Колхолзния пазар в морската столица.

Последният в края на март бе арестуван за пореден път в момент на продажба на цигари от служители на Първо РУП – Варна, за което има образувано бързо полицейско производство.

Агентът с инициали И.С. в момента е началник на двама бивши началници сектори и един бивш началник на отдел, като същите доскоро са му били шефове.

За началник отдел „Икономически” в ДАНС – Варна пък е назначен агент Д.А., известен в средите на службите със своята некадърност и интригантски похвати.

Всичко това става с „любезното съдействие” на директора на ТДНС – Варна Цветан Панайотов, който е част от „смъртоносното трио”, управляващо МВР и ДАНС в морската столица, наред с Чавдар Нанков – „Чавката”/”Барби” и Валентин Тренев –  „Ебати”.

Както АФЕРА периодично информира, в ДАНС – Варна единственото, което могат да правят, е да четат АФЕРА, да копи-пействат и да пращат „доклади” в столицата. Корупция, контрабанда и далавера по високите етажи на прокуратура, полиция, съд, местна власт за агентите на варненска територия няма. А няма, защото или са абсолютно некадърни за да я заловят, или са на „караминьол” с нея.

Afera.bg

«