« Върни се назад Публикувано на 23.11.2017 / 20:20

СКАНДАЛ! ПОГЛЕДНЕТЕ КЪДЕ СЕ ВЪРГАЛЯТ ДЕКЛАРАЦИИ С ЛИЧНИ ДАННИ, В КОИТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА БРЪКНЕ! БРУТАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ В ДИРЕКЦИЯ „МЕСТНИ ДАНЪЦИ“ ВЪВ ВАРНА!

дирекция Местни данъци ВарнаТова, което виждате на снимката е коридор в Дирекция „Местни данъци“ във Варна на бул. Сливница 191, в сградата на Изчистлителния център.

Брутално безобразие! И тази снимка е само част от развъргаляните кашони, пълни с декларации и документи на физически и юридически лица, пълни с лични данни!

Как влязохме там ли? Много простичко. Добре, че не сме терористи да турнем по една бомба, че да не разбере „брилянтната“ ни „национална сигурност“ откъде са им гръмнали задниците.

Като се мине през коридора, през т.нар. „топла връзка“ и хоп! отзоваваш се на първия етаж в Дирекция „Местни данъци“. И буквално се хващаш за главата. Стотици кашони с декларации, пълни с данни, в които всеки може да рови и да види, даже да си открадне, ако ще.

Това, което виждате на снимката е коридора, където се намират стая 120 и 103.

В разпилените кашони, без никакъв надзор!, могат да се видят и да се вземат декларации за имоти, автомобили, с всички данни на юридически и физически лица, както и приложените към тях документи. Включително и данъчни оценки. Преди ние да снимаме, някой даже си беше ровил и извадил декларации по чл. 14.

Сега да питаме ние – къде е прокуратурата, къде са спящите тулупи – ченгетата във Варна, къде е комисията за личните данни, дето си умре да глобява неудобни сайтове, заради глупости?!

Това не е държава, а кочина!

Afera.bg

 

 

«