« Върни се назад Публикувано на 08.01.2014 / 16:01

СКАНДАЛ! ОТКРАДНАХА ИЗЗЕТ ОТ ПОЛИЦИЯТА АВТОМОБИЛ ПРЕД ТРЕТО РАЙОННО ВЪВ ВАРНА! „КОРИФЕИТЕ” НА ПОЛИЦЕЙСКАТА МИСЪЛ НА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ КРИЯТ СКАНДАЛА. КОЛАТА ОЩЕ НЕ Е НАМЕРЕНА!

 

По време на Коледните и Новогодишните празници „ювелирите” на полицейската мисъл във Варна, които се прочуха тези дни като „топ” „разследвачи” на убийство, на което изтърваха по ахмашки убиеца, след като го разпитваха в сградата на Дирекцията и го пуснаха по живо, по здраво без СРС и Външно, сгазиха за пореден път лука недопустимо. По време на празниците е бил откраднат автомобил, ИЗЗЕТ ОТ ПОЛИЦИЯТА и оставен на съхранение пред Трето районно управление в морската столица.

Колата е била гепана под носа на ченгетата, които са длъжни да пазят иначе иззетия от тях автомобил, научи АФЕРА.

Кражбата е скрита от ОД на МВР – Варна и тя не влезе в официалния бюлетин на Дирекцията.

Колата още не е намерена.

АФЕРА се свърза с говорителката на ОД на МВР – Варна Ивана Милева, която на наш въпрос открита ли е колата, рече, че „знам за какво ме питате, но трябва да напишете официално на имейла ни питането си, за да мога да ви отговоря, доколкото ми е възможно по закон”. На ироничния ни въпрос откога трябва да пишем официално на имейла и трябва ли имейла да има печат и подпис, Милева отговори, че „наследих такава традиция”. Скромно и опонирахме, че от години сме журналисти в този град и такава традиция никога не е имало, за да бъде наследена от въпросната говорителка.

Милева така и не обясни защо случаят не е влязъл в официалния бюлетин на ОД на МВР – Варна, както и не даде отговор открит ли е иззетия от ченгетата автомобил, който е бил откраднат от територията на Трето районно, която са длъжни да пазят.

Това е поредната издънка на „корифеите” на полицейската мисъл, напълно демотивирани от потресните назначения на вътрешния министър Цветлин Йовчев във Варна, който нахлузи като щеф на ОД на МВР – Варна Чавдар Нанков – „Барби” или „Чавката”, и Валентин Тренев – „Ебати” като шеф на „Вътрешна сигурност”.

Afera.bg

 

 

 

«