« Върни се назад Публикувано на 18.10.2023 / 20:01

СКАНДАЛ! МВР СЛУЖИТЕЛ СЛЕД ПТП ЗВЪНИ НА … ДИНКО, КОЙТО ВПОСЛЕДСТВИЕ ЩАВИ С 10 000 ЕВРО ЧУЖДЕСТРАННИ СОБСТВЕНИЦИ НА ТИР! НАГЛА СХЕМА СЪС ЗАБЪРКАНИ МВР СЛУЖИТЕЛИ!

На 9 октомври т.г. младши авто контрольор от РУ – Котел Никола Петров Налбантов прави протокол за пътно произшествие с ТИР, който губи управление и се преобръща извън пътното платно.

ТИР-а е с турска регистрация и е собственост на турската фирма „Бююккьокен лоджистик“.

Полицаят Никола Петров Налбантов звъни лицето Динко Вълев, да!, същият прословут известен медийно Динко, и същият полицай Никола Петров Налбантов дава номера на Динко на шофьора на обърналия се турски ТИР.

Ето как полицаят дава номера на Динко на турския шофьор:

Служителят на МВР Налбантов звъни не на друг, забележете, не на държавна институция, а на … Динко, за да дойде и да „прибере“ ТИР-а. Като дава и телефонния номер на Динко на турския шофьор да се … оправя.

От своя страна шофьорът на турския ТИР се обажда на синът на собственика на турската компания „Бююккьокен лоджистик“, който знае български, тъй като е учил в България, и му обяснява, че въпросният „Динко“ ще дойде да вземе камиона. Синът на собственика на турската компания се обажда на Динко и го уведомява да не идва, защото турската компания ще си дръпне сама камиона, но Динко отсича: „Мене полицията ме извика!“ и му тръшва телефона.

Впоследствие Динко наистина откарва ТИР-а в … Ямбол и започва да иска от турския собственик 10 000 евро за „услугата“. Виделите се в чудо от това безумие турските собственици на камиона предлагат на Динко да му платят, вече при така свършения факт, 3500 евро за петдесетината километра до Ямбол, но Динко отказва и иска 10 000 евро!

Това е абсолютна ДОЛНОПРОБНА СХЕМА ЗА ЧУЖДЕНЦИ, КОЯТО ОЧЕВАДНО ДИНКО ПРАКТИКУВА С ПОЛИЦАИ, СЛУЖИТЕЛИ НА МВР – РАЗБРАЛ СЕ Е С ПОЛИЦАИТЕ, КАТО СЕ СЛУЧИ ПОДОБНО ПТП, ВЕДНАГА ДА МУ ЗВЪНЯТ НА НЕГО И ВПОСЛЕДСТВИЕ ДА ИМ ВЗИМА ОГРОМНИ СУМИ, ОТ КОИТО ВЕРОЯТНО И ПОЛИЦАИТЕ СЕ ОБЛАЖВАТ.

Докато се усетят чужденците, вече дължат хиляди евро.

АФЕРА НАСТОЯВА НЕЗАБАВНО МВР МИНИСТЪРА ДА СЕ НАМЕСИ И ДА УВОЛНИ ВСИЧКИ В ТАЗИ ПОРОЧНА СХЕМА.

Турският потърпевш вече дава показания в МВР.

МВР министър Калин Стоянов, дотам ли я докара МВР, че да върти схеми и да звъни на … Динко, който да прибира ЧУЖДА собственост, след което да си слага цена на услугата каквато му дойде в главата, от която надали полицаите остават капо?!

Afera.bg

«