« Върни се назад Публикувано на 03.10.2017 / 16:34

СКАНДАЛ! ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР, В КАЧЕСТВОТО МУ НА ЕКСШЕФ НА ВМА, ДАДЕН НА ПРОКУРАТУРАТА, ЗАРАДИ ДРАСТИЧНИ НАРУШЕНИЯ, РАЗКРИТИ ОТ ОДИТ НА ВМА!

Нов огромен скандал гърми покрай ГЕРБ. Здравният министър проф. Николай Петров, който бе предложен за такъв от Бойко Борисов в правителството му №3, е вече клиент на Военна прокуратура, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници.

На факсимилетата, които публикуваме, виждате одитен доклад, правен на ВМА за периода 1 юни 2014 година – 31 януари 2017 година. Одитният доклад е от 51 страници, а през цялото време, описвано в проверката, с намерени драстични нарушения, шеф на ВМА е именно сегашният здравен министър проф. Николай Петров.

Препоръката на одита с нарушенията, свързани с обществени поръчки, е да се изпрати до АДФИ и до Военно-окръжна прокуратура.

АФЕРА разкри, че одитния доклад е вече в прокуратурата, изпратен там от Министерството на отбраната. Ще бъдат ли прикрити нарушенията, или ръководството на ВМА, респективно ексшефът на ВМА проф. Николай Петров, ще отговарят за тях според закона, предстои да видим.

Afera.bg

проф. николай петров

проф. николай петров

 

 

«