« Върни се назад Публикувано на 21.06.2022 / 17:21

СКАНДАЛ! ЗАПЛАШВАТ ДЕПУТАТ УЖ ОТ ИМЕТО НА ФБР И ИНТЕРПОЛ ЧАСОВЕ ПРЕДИ ГЛАСУВАНЕ НА ВОТА! СХЕМАТА ОЧЕВИДНО Е ДИРИЖИРАНА ОТ ПРОСТОТО КИРО И КОМПАНИЯ! ЦЕЛТА – СПЛАШВАНЕ И ПСИХО ТЕРОР ЗА ДА СЕ ОГЪНАТ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО!

Депутатът от ДПС Ерджан Ебатин е подложен на психологически терор и тормоз от преди часове.

На телефона му се обажда лице, което говори на английски и се представя като „агент на ФБР“, който работел съвместно с Интерпол, знаел, че Ерджан Ебатин е депутат от ДПС и искал среща с него – забележете! срещата да е непременно днес, за да говорят „по закона Магнитски“.

Ерджан Ебатин отвърнал, че няма нищо общо със закона Магнитски, но „агентът от ФБР“ настоявал веднага днес да се срещнат, като говорел със заплашителен тон и предложил да направят среща, където посочи Ерджан Ебатин.

След малко от друг чуждоземен телефонен номер се обажда пак „агентът“, като звъни непрекъснато, докато Ерджан Ебатин накрая не го блокира.

В същото време друго лице подвизаващо се с профил във Фейбсук „Adam Smith“, очевидно фалшив профил, започва да звъни на приятели на Ерджан Ебатин по месинджър и да им обяснява как в Интерпол имали данни за Ебатин и как щял да загази.

Това е скандална и отвратителна Схема за сплашване на депутати и то часове преди гласуване на вота на недоверие към правителството.

Очевадно Простото Киро и компанията му безскрупулно са готови на всичко за да запазят властта си и пробват всякакви брутални прийоми за да въздействат на депутати, като ги сплашват и психологически ги тероризират.

АФЕРА настоява прокуратурата незабавно да се самосезира по случая!

Afera.bg

«