« Върни се назад Публикувано на 07.11.2023 / 16:22

СКАНДАЛ! ЕТО ВИ ГО НОВИЯ ПП/ДБ КМЕТ НА ВАРНА! НЯМА КАДРИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ, МОЛИ ЛОШИЯ БИЗНЕС НА ПОРТНИХ ДА МУ ДАДАТ ЗАМ-КМЕТОВЕ, НАЧАЛНИЦИ ОТДЕЛИ! МОЛЯТ ГЕРБ ЗАМ – КМЕТ ДА ОСТАНЕ!

АФЕРА го писа, че писа, кой разбрал, разбрал, кой не чул и вдянал, сега ще гледа истинско МАЗАЛО ВЪВ ВАРНА!

Спечелилият ПП/ДБ Благомир Коцев и вече кмет на Варна, който изобщо не знае къде се намира, а вече като кмет пък хептен се опитла от първия ден, заедно с куп безпростветници от ПП/ДБ, които са го накачулили, са провели преговори с бизнесменската партия „Алтернатива на гражданите“, по-точно с тамадите и, обявени точно от ПП/ДБ като „лошите бизнесмени, крали Варна покрай Портних“.

Благомир Коцев и „гурутата“ му клекнали пред бизнесмените и започнали да ги молят – „нямаме кадри, нямаме зам-кметове, нямаме началници отдели, нямаме хора, които да назначим…“.

Професионалното и кадрово безсилие на ПП/ДБ и позора да водят преговори с корпоративните трибуквени групировки и бизнесмените, които обявиха за лица, които са щавили Варна покрай управлението на ГЕРБ Портних, е абсолютно предателство към избирателите на ПП/ДБ. Но както писа АФЕРА, кой го брига за Варна, важното е далаверата и краденото да върви с пълна сила.

Та, сега бизнесмените ще редят КАДРОВО ЕКИПА НА КМЕТА И КАДРОВО ОБЩИНА – ВАРНА, НЯМА ТАКЪВ ПОЗОР, НЯМА ТАКЪВ ТАШАК, НЯМА ТАКЪВ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ!

Освен това Благомир Коцев и ПП/ДБ са я докарали дотам, че молели и досегашният заместник кмет на Иван Портних – Пейчо Пейчев на всяка цена да остане поне още шест месеца, защото те нямали зам-кметове и нямало кого да назначат, който да разбирал какво изобщо да прави.

Пейчо Печев естествено отказал.

Трагедията във Варна е пълна, защото и днес, в 17 часа, се събират пък бизнесмените от „Алтернатива на гражданите“, които вкараха 6-ма съветника за да решават баш Чорбаджиите на партията – кои от шестимата ще разкарат … за да сложат на тяхно място лица, които са назад в листата, ама на всяка цена трябвало да влязат в Общинския съвет. Щото единият харесвал един, другият бизнесмен – друг… Ако питате АФЕРА накрая ще се избият и претрепят, ама тяхна си работа.

Не е тяхна работа обаче да кадруват Община Варна, просто защото преляха гласовете си на навчасовия ПП/ДБ кмет, който няма и един човек за да управлява. Защото това се нарича конфликт на интереси. По-добре сложете табелка на общината „Благо&Лорер&трибуквен бизнес& бизнес“ ООД.

Няма такъв цирк. Влизаш в Общинския съвет, обаче понеже и защото някой от чорбаджиите корпоративници не те харесва, ритат те в задника и на твое място слагат някой, който е далеч в листата назад, ама е по- свой.

АФЕРА предвиди всичко това, като сто пъти написа, че ПП/ДБ Благомир Коцев е кукла на конци, ментално несъстоятелно момче, което изобщо не знае къде се намира, с какво се захваща и няма грам качества за кмет.

Сега същата тая ПП/ДБ, която ревеше срещу корпоративния бизнес, който превърнал Варна в кочина покрай Портних, проси и моли, и предава цялата Община на същия тоя корпоративен бизнес.

Община, която вече ще е истинска частна фирма на определени Босове. А Благомир Коцев ще си пуши тревата, мислейки си, че е кмет.

Afera.bg

«