« Върни се назад Публикувано на 27.11.2017 / 14:59

СКАНДАЛ! ГЕРБ ОБЩИНАРСКИ СЛУЖИТЕЛ ХВАНАТ СЪС 150 ГРАМА КОКАИН! 2 СЕДМИЦИ КРИЯТ СЛУЧАЯ!

ХЕРОИН БЕЛОСЛАВ ГЕРБГлавният специалист „Транспорт“ Живко Димов в ГЕРБ Община – Аврен е бил арестуван преди две седмици пред къщата си в село Приселци със 150 грама кокаин, в момент на предаване на кокаина на друго лице, разкри АФЕРА. ГЕРБ общинарският служител Живко Димов продължава да е в ареста.

Случаят до този момент продължава ОФИЦИАЛНО ДА БЪДЕ УКРИВАН КАКТО ОТ МВР, ТАКА И ОТ ПРОКУРАТУРАТА!

АФЕРА разкри чрез свои брилянтни източници, че акцията е била осъществена от специализирано звено на МВР  под надзора на специализираната прокуратура.

АФЕРА проучи и схемата на продажба на хероин, в която са замесени общинари от ГЕРБ Община – Аврен: наркотика е получаван отвън и е даван на циганите от района, предимно цигани от Синдел, които са го продавали. Акцията, според източниците на АФЕРА, е била извършена от столицата, като информацията за схемата е дошла от продавачите на дрога. Схемата е работела дълго, включително и по време на избори.

АФЕРА направи опит да се свърже с ГЕРБ общинаря – гл. специалист “Транспорт” в Община Аврен Живко Димов, но посочения служебен телефон за връзка даваше: „в момента този номер е недостъпен“. Свързахме със секретаря на ГЕРБ Община – Аврен и потърсихме заместник кмета Боян Георгиев, за когото първоначално също бе дошла информация, че е задържан и пуснат, но секретарят не пожела да ни даде връзка към него, нито негови координати. Впоследствие източниците ни от МВР казаха, че Георгиев не е бил задържан.

Секретарката на ГЕРБ кмета на Община Аврен Емануил Манолов пък, като чу кой го търси, рече, че в момента кметът не можел да разговаря. Потърсихме ГЕРБ кмета на Община – Аврен Емануил Манолов на личния му мобилен телефон, но там се обади жена, която рече, че: „имате грешка“.

В бюлетина на МВР Варна такъв случая няма описан. Публичност на информацията няма и от столичното МВР, и от спецпрокуратурата, която иначе обича да тропосва Румяна Арнаудова в кадър.

Скандалът с хващането на ГЕРБ служител на ГЕРБ община със 150 грама кокаин идва в момент, когато шефът на партията ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов изрече, че в парламента имало наркотрафиканти. Очевидно нещо не е догледал своите редици, защото 150 грама кокаин не е „случайна“ работа и подобно количество говори за ОТРАБОТЕНА схема. А откъде идва кокаина и кой е „тамадата“, да предположим, че службите „ще разкрият“.

Към момента на написване на материала, кметът на ГЕРБ Община Аврен сам потърси АФЕРА. На въпрос как ще коментира ареста на негов главен специалист, заловен със 150 грама кокаин, ГЕРБ кметът Емануил Манолов каза дословно: „Кой е  тоя моят служител арестуван, че нямаме такава информация?“

Веселина Томова: „Как така нямате такава информация? Живко Димов се казва, главен специалист е при вас. Арестуван е със 150 грама кокаин преди две седмици“.

ГЕРБ кметът: „Живко Димов е от доста време при нас… и е в отпуск. Нямам такава информация. От вас я научавам.“

Веселина Томова: „От мен научавате, че е арестуван?“.

ГЕРБ кметът Емануил Манолов: „Да. Доколкото знам си е в тях. Нямам представа да е арестуван“.

Веселина Томова: „Вие сте кмет, все пак трябва да знаете вашите служители с какво се занимават…“

ГЕРБ кметът Еманауил Манолов: „Разбира се… казвам ви, от доста време е в неплатен отпуск…“.

Веселина Томова: „Ами добре, като имате време отворете АФЕРА и ще прочетете какви ги е вършил вашият служител“

ГЕРБ кметът Емануил Манолов: „Да, да, да, с удоволствие“.

Такива ми ти работи с наркотрафикантите от ГЕРБ. Укриват информацията за тях официално, ГЕРБ кметът „нищо не знае“ и трябва моментално да подаде оставка, че „нищо не знае“ за наркотрафикант, назначен от него,  спецпрокуратурата крие информацията и не я прави публична, сещате как ще завърши и разследването, и делото. И като нищо може и да си е „вкъщи“ вече наротрафикантът, както вика ГЕРБ кметът, такива ги пускат и ги потулват, щом са от ГЕРБ, добре, че е АФЕРА да ви обади какво всъщност се случва.

Информацията на АФЕРА бе потвърдена от министерското ръководство на МВР.

Afera.bg

«