« Върни се назад Публикувано на 14.05.2017 / 18:49

СКАНДАЛ ВЪВ ВМЗ-СОПОТ! ИЗНЕСЛИ НЕГОДНИ, РЪЖДЯСАЛИ РАКЕТИ ЗА 11 МИЛИОНА В ИНДИЯ, КАРАТ РАБОТНИЦИТЕ ДА ИМ ПЛАЩАТ ЗУЛУМА С НЕУСТОЙКИТЕ!

вмзДесетки публикации изписа АФЕРА за безобразията, които се вършат в държавния военен завод – ВМЗ – Сопот. Управленската “банда” там обаче очевидно няма спирка. То не бяха Лукарски, Седларски, Борисов на куб, и никой не си мръдна пръстта да сложи читав и некрадлив управителен съвет начело на военния завод.

Последният скандал, който разтърсва ВМЗ – Сопот и естествено не е огласен, е, че Управителния съвет на ВМЗ – Сопот е привикал синдикатите в завода и ги е призовал … да се откажат от добавките и всичко онова, което им се полага по сключения колективен трудов договор, за да можело ВМЗ – Сопот да изплати неустойки … по БОЗОБРАЗНО изпълнена сделка.

АФЕРА разкри, че става дума за продукция изнесена от ВМЗ – Сопот за Индия, на стойност от 11 милиона лева, която обаче излиза от България НЕГОДНА, РЪЖДЯСАЛА, като неуправляеми ракети…

Вместо някой да потърси отговорните за тоя зулум в лицето на управленците на военния завод като Богданов, Гецов и Трифонов, тъй като индийците естествено си искат неустойките по нефелната продукция, която им е пробутана, те са поискали от синдикатите да се откажат от договореното по сключения колективен договор, за да се плати на индийците.

Така на практика първо отново сме се осрали на територията на огромен пазар, който можем да ползваме, и второ – сега караме работниците да плащат неустойките, които са заради безумието на ръководството на ВМЗ – Сопот.

Няма такава държава. Няма и такъв премиер, който продължава да си затваря очите пред потреса, който се разиграва в държавния ни военен завод.

Afera.bg

 

«