« Върни се назад Публикувано на 26.06.2017 / 14:51

СКАНДАЛ! ВИЖТЕ В КАКВИ ПРОДАЖБИ И ПАЗАРНИ ОЦЕНКИ НАБУТА ГЕРБ ПОРТНИХ „КРАЙНО НУЖДАЕЩИЯТ“ МУ СЕ ЗАМ-КМЕТ! ТИ ЛИ ПОДПИСА, ПОРТНИХ, ИЛИ ПЕЙЧО ЦЯЛАТА ТАЯ КАША?!

Това, което можете да прочетете тук: PEICHO е публикуван  на сайта на Община Варна протокол от заседания на ПК „Собственост и стопанство“. Протоколът, който носи дата 28. 03. 2016 г. е скандален.

А това са две заповеди на ГЕРБ кметът на Варна Иван Портних. С едната нарежда на 15 януари 2016 г. заместникът му Пейчо Пейчев да поеме неговите функции, а с другата нарежда това да стане за датата 16 март 2016 година.

пейчо пейчев

пейчо пейчевВ протокола, който публикуваме, се виждат разпореждания с продажби, пазарни оценки, учредяване на безвъзмездно право на ползване за … 61 имота!

Разгледайте сега „предложенията на кмета“ в този протокол от същите тези два дати – 15 януари 2016 година и 16 март 2016 година – КОГАТО КМЕТЪТ ИВАН ПОРТНИХ ГО НЯМА И Е НАРЕДИЛ НА ЗАМЕСТНИКА СИ ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ ДА ПОЕМЕ ФУНКЦИИТЕ МУ!

Първото скандално в този протокол е, че ако прокуратурата се събуди, трябва да се провери чий подпис е положен в тези предложения на кмета. На заместникът му „крайно нуждаещият“ се Пейчо или на кмета Иван Портних.

Ако питате АФЕРА, подписът на 99,9% е на „крайно нуждещият“ се Пейчо Пейчев.

Ако все пак прокуратурата се събуди, на следващо място ВСИЧКИ ТЕЗИ ИМОТИ ТРЯБВА БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ! КАКТО И ДА СЕ ПРОВЕРИ КАКВИ СА, АДЖЕБА, АРГУМЕНТИТЕ НА КМЕТА, ЗА ДА СЕ ИСКА ВСИЧКО ОПИСАНО В ПРОТОКОЛА.

Като например: На какво основание  се отменят стари решения на Общински съвет – Варна от 2010 година и се дава съгласие за безвъзмездно управление на имот в к.к. Св. Св.  Константин и Елена. Виж.т.55 от протокола!

Още повече, че самите общински съветници подлагат на съмнение  работата на оценителя  относно  дадените пазарни оценки.

Ако наистина вземе, че прокуратурата излезе от безметежната си кома, нека да се напъне  да провери и откакто е заместник кмет „крайно нуждаещият“ се Пейчо Пейчев на кого какво е обещал,  като заменки, колко такива писма касаещи имоти  е подписал, и с какви аргументи.

И умишлено ли е правил това, докато е бил „заместващ“ кмета Портних, или „набутаният“ кмет Портних е бил наясно какво се случва докато го „заместват“?

Нека не забравяме все пак, че „крайно нуждаещият“ се Пейчо Пейчев е бивш водещ офицер на тъста на Портних Красимир Маринов във ВКР.

Afera.bg

«