Публикувано на 20.04.2016 / 20:07

СКАНДАЛ! БОЙКО, ТИ СИ ИЗБЕРИ КОЯ СУМА ТЕ УСТРОЙВА! „АФЕРА“ ВАДИ НА ПОКАЗ БРУТАЛНИТЕ ЗАГУБИ, КОИТО УКРИВАШ ВЪВ ДФ ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“!

ДФ ЗЕМЕДЕЛИЕСлед като времето на размислите отмина, стана ясно че никой в тази държава няма и хабер какво се случва в земеделието и ПРСР – това е най-голямата европейска програма в България, поверена в ръцете на шайка крадливи, нагли и безскрупулни съдружници в НПО – Порожанов – Грудев – Капитанов – Костов и една лелка с басмена премяна която се е запътила със страшна сила към Сливенския женски затвор.
ЗАТВОР
Никой не можел да изчисли точния размер на загубите, защото имало толкова много проверки, одити, обективни, субективни и извънземни фактори, които трябвало да се вземат под внимание в Държавен фонд „Земеделие“ и това щяло да се точи още два мандата на Борисов…

Истината е съвсем друга и за разлика от разните платени журналисти, които се гънат като меки глисти, отново АФЕРА доказва, че е доста по-компетентна от службогонците на Борис офф.

И глобите и санкциите са известни много отдавна, просто цъка един часовников механизъм, който накрая ще подпали и задниците на тези, които са седнали като истински Матросовци върху бурето с барут ДФ „Земеделие“ и самоотвержено си мислят, че само ще им откъснат топките, а не главите (и без тях могат  бел. на ред.). Това в най-голяма степен се отнася за броящият капките в чаша уиски Горанов и чичкото с мазната европапка, станала на баница от криене под стола Т.Дончев – (абе, дай докладите и писмата с корекциите на човека с главно Б.Б., че ще те изплющи Брадъра, не стой като восъчна фигура в Етъра).

Затова АФЕРА, като един национално отговорен коректив на слузестия полит. Елит, се чувства морално задължена да бръкне дълбоко в архива си от 11 800 стр. земеделие и да започне да публикува доказателствата за лъжите им – а ти, народе, се събуди и потърси сметката на корумпираните си управници.

Я да видим какво пише сега тук:

Уравняване по съответствие съгласно чл.31 от Регламент (EO) № 1290 /2005
„…… Главна дирекция „Земеделие и развитие на селските райони“ , счита че Вашите органи (разбирай ДФЗ и МЗХ бел. на ред.) НЕ СА СПАЗИЛИ напълно изискванията на посочените регламенти и че изложените в приложението корективни действия…
ДФ ЗЕМЕДЕЛИЕ
Ха, ха – а какво пише в приложението скъпи ми, смехурко – наши Порожанчо:

При одита бяха констатирани сериозни недостатъци в административните проверки, както и пропуски при проверките на място;
Проверки на процедурите за възлагане на обществени поръчки
Основателност на разходите и недопустимост на разходи
Охват на проверките на място……

ДФ ЗЕМЕДЕЛИЕ

Гаранционния фонд за Мерки 121, 122 и 123
Какво пише най-отдолу на втората страница бе, джанъм от ДОСТ!:

Недостатъците описани в настоящия доклад, представляват слабости в КЛЮЧОВИ МЕХАНИЗМИ НА КОНТРОЛ, КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕ ДЪЛЖИМОТО ВНИМАНИЕ НА НЕОБХОДИМОСТТА ОТ ФИНАНСОВИ КОРЕКЦИИ.
Наличните данни не дават възможност финансовото въздействие на голяма част от КОНСТАТИРАНИТЕ НЕДОСТАТЪЦИ да се определи в количествено изражение. ЗА ТЕЗИ НЕДОСТАТЪЦИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛОЖАТ КОРЕКЦИИ С ФИКСИРАН ПРОЦЕНТ“
ДФ ЗЕМЕДЕЛИЕ

И ИНТЕРЕСНОТО СЛЕДВА ОЩЕ ПО НАТАТЪК:
„…..ЕДНОКРАТНА КОРЕКЦИЯ ЗА ЗАОБИКАЛЯНЕ НА ПРАВИЛОТО N + 2 (ГАРАНЦИОНЕН ФОНД 96,88 МИЛИОНА ЕВРО
…..ЕДНОКРАТНА КОРЕКЦИЯ ЗА ЗАОБИКАЛЯНЕ НА ПРАВИЛОТО N + 2 АВАНСОВИ ПЛАЩАНИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2012г – 120 МИЛИОНА ЕВРО
НЕОСНОВАТЕЛНИ РАЗХОДИ И НЕДОПУСТИМИ РАЗХОДИ В СЛЕДСТВИЕ НА НЕАДЕКВАТНИ КРИТЕРИИ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, НЕДОСТАТЪЧЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ СРОКОВЕТЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СТРОИТЕЛНИТЕ РАБОТИ ОКОЛО 18%“
ДФ ЗЕМЕДЕЛИЕТакааа, тези 18% от общата сума на общинските мерки са 204 000 000 лв. + 189 000 000 лв. + 235 000 000 лв. = 628 милиона лева загуби !!! само дотук…Апропо, Борисов, забрани му на този фараон да се появява по сутрешните блокове, защото от вчерашното му изказване в Bulgaria One Air, излиза че е ЗАГУБИЛ 928 милиона лева само по общинските мерки.

На кого ще повярваш – Бойко Господи – ти си избери коя сума те устройва – по тези документи или самопризнанията на Порожанов, а народа ще отсъди кой крив и кой прав….
Тази седмица очаквайте в АФЕРА още шокиращи и много разкрития в аванс!

Afera.bg

.

 

Коментари 14 за
“СКАНДАЛ! БОЙКО, ТИ СИ ИЗБЕРИ КОЯ СУМА ТЕ УСТРОЙВА! „АФЕРА“ ВАДИ НА ПОКАЗ БРУТАЛНИТЕ ЗАГУБИ, КОИТО УКРИВАШ ВЪВ ДФ ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“!”

 1. Каквото и да се изнася нищо няма да стане. България отново е робска страна.Крадец до крадец.Тази управляваща сган която съсипа България няма намерение да се отказва от власта. Пътят е един-затвор и конфискация на всички който са ни управлявали.Народе спри да спиш сладко, събуди се.

 2. Боже, Божеее…много крадат тези управници…Май е време да се намесиш Ти, защото тук – на земята няма оправия…

 3. Чакам коментарите на гламавата опозиция в лицето БСП за шашармите на порожановата банда и техният покровител Баце .Дали се страхуват,че и те ще лъснат в далаверите порожанови.

 4. За тези, които не знаят, силно притеснен мога да споделя, че следва замразяване на акредитацията до отстраняване на забележките на Комисията, което от своя страна означава спиране на програмата за неопределено време и неизплащане на сумите по последния доклад – Честито!

 5. И какво от това че, АФЕРА тръби постоянно за злоупотреби в правителството??? Заспалия цацаров има поставена задача, да пази гърба на важните!!! Разбирай министрите и магнолията!!! Да сте видяли министър в затвора??? Има, ама в Румъния, В България си има ЗАЩИТНА ПРОКУРАТУРА. Магнолията пази министрите си, а заспалия главен прокурор пази освен министрите, и самия нарцис!!! Нима си мислите че нещо ще последва от страна на магнолията срещу порожанов, колкото последва действие срещу министъра на транспорта московски, и въпреки че схемата в ДАИ е ясна, и че всички следи пътуват към московски и от там към премиера, и тук се вижда че е така. порожанов кък премиера, толкова е ясно!!!КАТО БЯЛ ДЕН, САМО ЧЕ СИ ИМАТ НАЙ-ДОБРИЯ АДВОКАТ––цАЦАРОВ. А и посланниците на белите държави ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАТ, ИЛИ И ТЕ СА НА ЯСЛАТА НА ОТКРАДНАТИТЕ ЕВРОПАРИ???

 6. вижте как е назначена лидерката на дпс айрие ибрямова в дфз од варна.помислете защо е нужна на порожанов , то от пръв поглед си личи че е тъпа и проста .

 7. Възможно ли е тези от ЕС да са чак такива тъпанари, че да не виждат подобен пладнешки обир или и те са се наредили на опашката за комисионни?!?
  И двата варианта са еднакво вредни както за нас, така и за европейските данъкоплатци1

 8. Аз питам ПОСЛАННИЦИТЕ на ЕС в България:

  ТОВА ВАШЕ МЪЛЧАНИЕ СЪУЧАСТИЕ ЛИ ОЗНАЧАВА?????

 9. Големият кораб

  Големият кораб ще дупчи морето,
  а пропагандата гали Тиквето.
  Вси фанфари химн тръбят!
  Кинтите в офшорки спят.

  Шел, Тотал ще гепят всичко!
  За народа, пак трохички.
  Бизнесът в разгул тъдява…
  „Кой”е във злато, друг със плява.

  Бацко дири нефт и газ!
  Значи няма шанс за нас.
  Всичко вече е изпито ,
  предплатено и покрито.
  20.04.2015г.

  1. За Шел е така. Значи пред Газпром и Россатом защитаваме българските интереси, но когато става въпрос за янки им даваме златото и военните си бази баш бадева. Подобно лицемерие е убийствено за икономиката на страната и благосъстоянието на народа, ако изобщо тази тотална МИЗЕРИЯ може да се нарече благосъстояние!

 10. Вижте, земеделието му е сложно на Борисов и трябва повече да му се обяснява. Земеделието не е магистрала, че да и теглиш калема- дължина по широчина по дълбочина по толкова %. Там има врътки, чупки и преплитания трудно подаващи се на сметки с джобен калкулатор. Там може по друг начин, примерно Каратиста и Коджейков да разходят Порожанов по Витоша. Там той всичко ще си каже или поне половината. И половината на половината ще е напълно достатъчно!)))))))))))))

  1. Аз пък съветвам Порожанов да избягва „РИУ Правец Ризорт“ и да си депозира мемоарите пред нотариус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *