« Върни се назад Публикувано на 02.11.2023 / 13:24

СКАНДАЛ! АТАНАС АТАНАСОВ ЗАДЕЙСТВА МАШАТА СИ ШЕФЪТ НА ДКСИ, СПЕШНО ДА ИЗДАДАТ СТАНОВИЩЕ, ЧЕ СПРАВКАТА НА ДАНС ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ „КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ“! „ГНОМА“ С ПОРЕДНОТО СИ БЕЗУМНО ДЕЙСТВИЕ!

От свои брилянтни източници в ДКСИ, АФЕРА разкри, че Атанас Атанасов е задействал машата си – шефът на ДКСИ /Държавна комисия по сигурността на информацията/ Цвятко Георгиев да се събере СПЕШНО заседание и да издаде становище за Справката на ДАНС за престъпните действия на заместник министъра на електронното управление.

Становището на ДКСИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ, по заръката на Атанасов, че Справката на ДАНС е било необходимо да бъде секретна и така да е в графата „класифицирана информация“, а не явна, каквато е.

Целта на поредното „активно мероприятие“ на Атанас Атанасов чрез контролираната от него ДКСИ е да бъде отново атакувана ДАНС.

Това е поредното безумно действие на Атанасов, който очевидно не е изобщо запознат със закона кога една справка на ДАНС е явна и кога трябва да е секретна.

Скандалното е, че Атанасов задейства спешно цяла Служба за да извади „становище“ точно такова, каквото ТРЯБВА НА АТАНАСОВ, заради личните му и користни интереси.

Afera.bg

На снимката: Шефът на ДКСИ Цвятко Георгиев

«