« Върни се назад Публикувано на 23.02.2014 / 20:04

СКАНДАЛЪТ НА ЛЕТИЩЕ-ВАРНА С ВОЛЕН СИДЕРОВ ОСУЕТЯВА ШУТИРАНЕТО НА ШЕФА НА ВАРНЕНСКАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР

 

Недоразумението, назначено от Цветлин Йовчев като директор на варненската вътрешна дирекция на МВР – Чавдар Нанков, известен с прякорите си „Барби” и „Чавката”, е бил с готова заповед за шутиране от поста непосредствено преди скандала, избухнал с Волен Сидеров на летище – Варна, научи АФЕРА от брилянтни източници, базирани на един лакът разстояние от вътрешния министър.

Ръководството на МВР било потресено от действията на Чавдар Нанков и си дало ясна сметка, че „Чавката” е осрал всичко, до което се е докоснал, включително и убийствата, които налазиха преди месец морската столица.

Именно Чавдар Нанков бе човекът, който чрез лъжи и интриги подведе вътрешния министър и той уволни най-добрия криминалист на Варна Александър Сидеров.

Чавдар Нанков е трябвало да бъде разкаран непосредствено във времето преди скандала с Волен Сидеров на летище – Варна, но след гръмването на екшъна със Сидеров и хората му в морската столица, е било преценено, че отстраняването на Нанков ще бъде изтълкувано едва ли не като последствие от скандала със Сидеров.

Сега се умувало преди или след евроизборите Чавдар Нанков да бъде шутиран от поста шеф на ОД на МВР – Варна.

АФЕРА за пореден път алармира ръководството на МВР, както го прави от първия ден на назначението на Нанков, че варненската вътрешна дирекция е в пълна катастрофа и колкото повече се протака шута на Нанков, толкова това придобива фатални последици за полицията.

Режете издъно – Нанков, Тренев – „Ебати” и върнете по местата им специалистите, защото в морската столица корупцията продължава да бъде непипната и мафията от „мазачи на филии” процъфтява при вътрешна дирекция на МВР, която е превърната от некадърници в посмешище.

Afera.bg

 

 

 

 

«