« Върни се назад Публикувано на 09.08.2017 / 8:35

СКАНДАЛ! „24 ЧАСА“ /КОЙ/ ЦЕНЗУРИРАХА И СПРЯХА ИНТЕРВЮ НА ШЕФА НА БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС БОЙКО РАШКОВ ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“!

БОЙКО РАШКОВВчера от шефа на Бюрото за контрол върху СРС Бойко Рашков е взето интервю от в. 24 часа, разкри АФЕРА. Снощи интервюто е било готово за печат, когато в последния момент главният редактор на в. 24 часа Борислав Зюмлюбев /Венелина Гочева/ е забранил то да излезе и да види бял свят. Не е трудно да се сетим КОЙ е наредил на наемниците си да забранят публикуване на интервюто.

След като е била приложена безпрецедентна цензура от страна на в. 24 часа и Бойко Рашков е разбрал за това, той е предоставил текста на интервюто на сайта mediapool.bg.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА БОЙКО РАШКОВ ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК:

http://www.mediapool.bg/boiko-rashkov-tselta-na-prokuraturata-i-dans-po-sluchaya-gatev-e-da-ogranichat-kontrola-nad-srs-tata-news267691.html

Както е известно в. 24 часа е свързан с КОЙ и така все по-ясно става  КОЙ стои зад мръснишката поръчка срещу Георги Гатев, респективно срещу Бюрото за контрол върху СРС.

Както АФЕРА вече писа в свое разследване, ще изчакаме 10 август, когато е последният срок за отговор на жалбата на Георги Гатев, и тогава АФЕРА ще изнесе на показ всички преплетки, които стоят зад безумните действия на ДАНС и Прокуратурата, и които до този момент не са осветени.

Afera.bg

«