Публикувано на 24.03.2017 / 9:15

СКАНДАЛ! ЧУЙТЕ КАК КАДРУВА СЛУЖЕБНИЯТ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА В ПОЛЗА НА ЧУЖДИ ФИРМИ С НЕРЕДОВНИ ДОКУМЕНТИ /ЗАПИС!/. „ЕЛ БИ БУЛГАРИКУМ“, ВМЗ СОПОТ… ЛОШО, СЕДЛАРСКИ, ЛОШО…

ТЕОДОР СЕДЛАРСКИМинистърът на икономиката в „Кабинета Герджиков“ Теодор Седларски кадрува в държавните предприятия, изпълнявайки заповедите на чуждестранни частни фирми.

Лошо, Седларски, лошо…

Освен ако не убедиш шефовете на Тойота да сложат за ръководители в японския концерн Пешо Щангиста, Сашка Васева и Митьо Пищова.

Както е казал Капитан Петко Войвода – такива като Седларски погребахаБългария.

Ето и потресаващите думи на министър Седларски – знае, че няма документация, знае, че нищо не е в ред, и въпреки това „поемаме този риск“!

 … така за „Ел Би Булгарикум“ остават трима, които са членовете…

…Трима нови, а за ВМЗ какво става?… И се връща стария състав….

За „Ел Би Булгарикум“:

Въпреки там проблемите с липсата на документация и така нататък… В смисъл ще поемем този риск?

… това не го знаехме…

не, не, въпросното дружество няма документация…И по-добре, че не го не знаем. Значи поемаме този риск, така ли?… Добре, каквото кажете вие, това ще стане! Поемаме го… защото липсва документация на дружеството, доста сериозни пропуски… Защото оригиналите ги няма… Липсва документация просто…

… каквото има, те са го дали…

няма, няма, няма… Добре, поемаме този риск… За мен това е… това, което чух, не мисля, че се е случвало някъде другаде в друго дружество…, независимо какво дружество, дали частно или държавно.

…А, ние се познаваме с тях, те и двамата бяха в предишния борд…Ние сме познаваме, ние се видяхме…

Чуйте целия запис тук –

Петър Петров

 

Коментари 16 за
“СКАНДАЛ! ЧУЙТЕ КАК КАДРУВА СЛУЖЕБНИЯТ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА В ПОЛЗА НА ЧУЖДИ ФИРМИ С НЕРЕДОВНИ ДОКУМЕНТИ /ЗАПИС!/. „ЕЛ БИ БУЛГАРИКУМ“, ВМЗ СОПОТ… ЛОШО, СЕДЛАРСКИ, ЛОШО…”

 1. чужди ли друг път – ЕЛ БИ БУЛГАРИКУМ контролира се от Делян Пеевски доколкото знам той е с българско гражданство и държи патента за тази бактерия, необходима за направата на киселото мляко. Извода оставям на всеки един от Вас.

 2. ,,Kakvo …a,….kasichka,kuche kasichka……Losho Sedlarov,losho..mirishe na zatvor…,,kuche/kasichka,,e tozi,,heroy,,..gensko kuche..

 3. Е, казах ли ви аз! По-коварно от не интегриран римлянин е интегриран римлянин. Вж. тироида на този индивид.

 4. Почитания,Г-жа Томова!
  Харесвам Вашия сайт и го следя внимателно.За съжаление Вие в този казус сте маша в ръцете на един известен дебеличък „бизнесмен“,когото Боко Тиквоча наричаше „Бебчо“.
  Записа е направен и разпространен от лице,назначено с личната протекция на въпросния „бизнесмен“.На Вас оставям да разровите каква е целта на скандала(ако и Вие не сте в схемата,разбира се).

  1. Той Пеевски няма толкова акъл , нито пък този дебелак от Банкя , това са едни производни ,които само ядат и серат.

 5. Сигнал срещу служебния министър на икономиката Теодор Седларски ще е обект на проверка от специалните служби. Става въпрос за нередности при смяна на членове на Бордовете на редица държавни дружества.

  Въпреки че е бил запознат с нередностите около документацията за държавни дружества, Седларски е наредил смяната на ръководствата на редица дружества с държавно участие. Обект на проверка ще бъдат и служители на Министерство на икономиката, за които има съмнение, че са лобирали в полза на частна компания от азиатска държава, съобщава БГНЕС.

  Преди десет дни, по разпореждане на Седларски бе сменено ръководството на София Тех Парк, а тази седмица и ръководството в Държавната консолидационна компания.

 6. Каква е възможността да вложиш компетентен труд, когато„специалистите” ги събират от улицата- умните и красивите като тях? Не ми се слушат даже! Те си въобразяват, че сме на тяхното
  ниво и ,че ги разбираме?Не, не ги разбираме,защото,самите те не се саморазбират,или се правят на ударени с мокър парцал! Няма да разберат,защото трябва още нещо?!?

 7. Уважаема Афера,
  бъдете професионалисти и си проверявайте информацията.
  Гласът с посочените от Вас реплики не е на министър Седларски, а на г-н Ясен Спасов – изпълнителен директор на Държавната консолидационна компания, който е направил този запис в услуга на „Изпълнителния директор на държавата/Шиши/“ и неговата граблива кохорта, която до момента кадруваше в държавните дружества под шапката на ДКК. Крещящият случай с погазването на закона при продажбата сградата на музея на виното е пример за това и трябва да се разследва от компетентните органи.

  1. Ами чудесно, и министърът дека е при това положение – за лимонада ли? Кво прави министърът? Записът е скандален, защото министърът носи отговорност за назначенията.

  1. Да, по-добре японците да не го знаят защото ще се провали един 50-годишен договор без давност и тогава тази бактерия ще си я тикаме по дирниците безплатно…. Млък, неуки драскачи!

 8. Така е , когато всеки върши , това, което не му е работа, а далаверата е сладко нещо.

 9. Ама откъде ги намират тези некадърници, от улица, махала паланка ли!? И предишния и сегашния просто хвани единия , та удари другия!

 10. Т. нар. министър Седларски изпълнява разпорежданията на министър-председателя Герджиков. А той пък – на своите другари и олигарси. И по такъв начин осигурява финансовото си благополучие на стари години. Не че и досега не е крал де.

 11. Бахти държавата, в която министърът го подслушват и записват…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *