« Върни се назад Публикувано на 01.12.2023 / 17:34

СКАНДАЛНО ПП/ДБ БЛАГОМИР КОЦЕВ ПРАВИ ДИМО СТОЕВ ЗАМ-КМЕТ ПО ФИНАНСИТЕ! ВАРНЕНСКИЯТ КМЕТ НАПЪЛНИ ОБЩИНАТА СЪС СТАРИ ИЗМАМНИЦИ И КОРУМПИРАНИ „КАСИЧКИ“!

Дни наред в Община – Варна се мотаят куп лица, които НЯМАТ НИКАКВО ОФИЦИАЛНО НАЗНАЧЕНИЕ, но като Стоян Новаков, за който писа АФЕРА, вече обикалят по кабинетите и се пъчат като … зам.кмет.

АФЕРА вече изнесе данни за лицето Стоян Новаков, бивш зам министър на транспорта, който бе разкаран, и на който бе отказан достъп до класифицирана информация. В скоро време АФЕРА предстои да разкрие прелюбопитни подробности защо Новаков е ненадежден.

Както писа АФЕРА и „касичката“ на ГЕРБ Портних – зам-кмета Христо Иванов също е оставен като зам. кмет, въпреки че отдавна трябваше да търка ареста, заради корупция. Оставянето на Христо Иванов като зам-кмет даже възмути активисти на ПП/ДБ, които още живеят на седмото небе, че имат кмет на „промяната“ и не са разбрали реалността, че имат кмет на „копоративния бизнес“ & корупцията и мошениците на Варна.

Благомир Коцев назначи като зам.кмет и частния си фирмен адвокат Диан Иванов, което е тежък конфлист на интереси, за който моментално Прокуратура и КПКОНПИ трябва да се сезират.

Сега обаче идва черешката на тортата, за която АФЕРА ще предупреди отново преди още да е турната официално върху безумната торта на ПП/ДБ управляваната Община – Варна от Благомир Коцев.

За зам – кмет на финансите е готвен, не падайте от коня, Димо Стоев!

Същият Димо Стоев, който си менка с бившия кмет Кирил Йорданов обща жена. Същият Димо Стоев, който бе финансист на Община – Варна и по времето на Кирил Йорданов, който пък бе изгонен с камъни от стотици хиляди варненци. Същият Димо Стоев, цар на финансовите мушенгии по онова време в Община – Варна, което уж трябва да бъде забравено, заради „промяната“ в лицето на ПП/ДБ.

На практика ПП/ДБ нямат никакви кадри и Благомир Коцев пълни Община – Варна с корупционери и стари измамници под доволния поглед на корпоративниците „Алтернатива на гражданите“, разбирай ТИМ и компания.

Димо Стоев непркъснато виси в „Планекс“ при масона Христо Димитров, когото на всичкото отгоре направиха и председател на Общинския съвет – Варна.

Димо Стоев вече се хвали наляво и надясно, че би зам – кмет на Варна, а преди дни даже си позволи късно вечерта да звъни мазно на Веселина Томова за да я кани „някой път да пием кафе“, при положение, че не се е обаждал на Томова десет години. Готвейки се зам-кмет и знаейки, че няма бъде подминат с лека ръка от АФЕРА, Стоев, тъй като АФЕРА помни купища измами, явно реши, че като пие кафе с Томова ще мине метър.

Нещастници!

Afera.bg

«