Публикувано на 09.08.2021 / 20:13

СКАНДАЛНО НАЗНАЧЕНИЕ НА РАШКОВ & ЕНЧО МИРЧЕВ! НАЗНАЧИХА ЗАДЪРЖАН ЗА ТРАФИК НА ХОРА И ПОДСЪДИМ ЗА ЗАМ-ШЕФ НА „ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ“ – ДРАГОМАН! В ТРАФИКА ЗАМЕСЕНА И ПЛЕМЕННИЧКАТА НА ЗАМ-МИНИСТЪРА МИРЧЕВ!

Поредното шокиращо скандално назначение осъществи тандема Бойко Рашков – Енчо Мирчев в МВР. Енчо Мирчев е заместник министър на МВР в служебния кабинет, за който лично отговорен е Румен Радев.

Ето кого назначиха за зам-шеф на Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Драгоман!

Инспектор Димитър Емилов Димитров от граничен контролно-пропускателен пункт Аерогара София бе един от задържаните и главен организатор на канал за трафик на граждани на Пакистан и Бангладеш през ГКПП Аерогара София през юни 2017 г., като беше задържан в следствения арест за около 10 месеца.

Същият Димитър Димитров тогава беше на длъжност началник на смяна.

Към настоящият момент е подсъдим по делото, което още не е приключило на първа инстанция.

Съучастничка в трафика му е подчинената в смяната му – инспектор Елена Милтенова, която е племенничка на Енчо Мирчев – заместник-министър на Бойко Рашков.

Същата отърва ареста през 2017 г., защото показа медицински документи, че е бременна.

Преди около седмица, със заповед на Бойко Рашков, Димитър Димитров е временно преназначен на длъжност зам. директор на РДГП-Драгоман, от което всички са в шок.

Представете си подсъдим, който е проснат на асфалта при операция на Вътрешна сигурност, е назначен от служебното правителство на Румен Радев на комисарска длъжност в Гранична полиция с протекциите на Енчо Мирчев.

Впрочем, именно благодарение на същият зам-министър Енчо Мирчев цъфна като шеф на ОД на МВР – Варна и „Пингвина“/ „Чесъна“ Атанас Михов – бивш началник на Първо РУП – Варна. Назначен от Рашков.

За Атанас Михов лобира бившият шеф на ОД на МВР – Варна и бивш началник на Първо РУП – Варна – Емил Петров, който в момента е в частния бизнес. С какво толкова му е важен „Пингвина“ за частния бизнес, можем само да гадаем.

Енчо Мирчев е топлата връзка на Емил Петров към висините на МВР на служебното правителство на Радев. И благодарение на тия двамцата – единият зам-министър, другият – частен бизнесмен Варна се сдоби с шеф на ОД на МВР – с „Пингвина“. Понеже според Емил Петров „ставал“. Точно заради това съмнително като морал „кадруване“ други стойностни кандидатури изгоряха.

Впрочем, и по изборите, и сега „Пингвина“ във Варна си бърка в носа, какво остава пък за скандала в Драгоман.

Те това е „новия морал“ на льотчик и компания.

Afera.bg

Коментари 15 за
“СКАНДАЛНО НАЗНАЧЕНИЕ НА РАШКОВ & ЕНЧО МИРЧЕВ! НАЗНАЧИХА ЗАДЪРЖАН ЗА ТРАФИК НА ХОРА И ПОДСЪДИМ ЗА ЗАМ-ШЕФ НА „ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ“ – ДРАГОМАН! В ТРАФИКА ЗАМЕСЕНА И ПЛЕМЕННИЧКАТА НА ЗАМ-МИНИСТЪРА МИРЧЕВ!”

 1. Енчо Мирчев (Женчо Свирчев) e най-отвратителното същество, което може да съществува. Изпълнител на мокри поръчки в МВР, груба некомпетентност, арогантен психопат. Наредил и цялата си рода в МВР в момента се изживява, като уше на Дамаджаната, който се информира само от слухове и доноси. Скоро ще му дойде времето.

 2. ЕНЧО МИРЧЕВ,,ВИНАГИ Е БИЛ,,..,,МИШКА,,/,,КАДРОВИК,,В МВР..ОТ,,ТОВА НИВО,,НАГОРЕ,,..,,ВСИЧКО,,ДРУГО Е,,НЕВЪЗМОЖНО,,!

 3. Назначиха ръководителя на трагичната акция в Лясковец на висок пост в МВР

  Ръководителят на злополучната акция в Лясковец е назначен на висок пост в МВР. Става дума за Атанас Илков. Вчера той е бил представен като новия зам.-директор на Главна дирекция „Национална полиция“.
  Ченгетата от дирекцията са в шок, съобщиха вътрешни източници. Звездата на Илков изгря по времето, когато шеф на МВР беше най-яркият представител на кръга „Библиотекарите“ Цветлин Йовчев. Тогава Илков ръководи „Криминална полиция“. В това си качество преди 7 години той пое командването на акцията в Лясковец, при която беше убит командосът Емил Шарков. След това Илков беше уволнен, тъй като вътрешна комисия установи допуснати нередности около организацията на лясковската операция.

  1. ИЛКОВ Е,,НАЙ/МАЛКО ,,ВИНОВЕН,,ЗА,,ПРОВАЛЪТ,,НА АКЦИЯТА НА СОБТ В ГР.ЛЯСКОВЕЦ…,,ЗЕТКО/БАРЕТКО,,/ГЕЛОСАНОТО СЕЛЯНЧЕ,СМЯТАШЕ ,,ДА СИ НАПРАВИ,,/,,ПРЕДИЗБОРЕН,,СЕЛСКИ,,ПР,,,А,,УДОБНИЯТ/ОГОДНИЯТ..НЕКАДЪРНИК,,,,ГАЙГЕРА,,…,,ДОВЪРШИ,,ЗАПОЧНАТОТО…И,,МУ ПОСТРОИХА,,..,,ВИЛА,,СЛЕД ТОВА ,ДАЖЕ..!.

 4. Драги сънародници
  и скъпи политически дейци, водачи и лидери на българския народ –

  знаем ли КАКЪВ е ДНЕВНИЯ РЕД на държавата БЪЛГАРИЯ?!

  😉

 5. Има още какво да научите за Енчо Мирчев. Освен, че е основния мотор на Бойко Рашков, Евчо прави всичко с помощта на съпругата си -Милена Мирчева, която в момента е шеф в Института по психология на МВР и отговаря за подбора на кадри. Шеметната и кариера от машинописка до водещ психоаналитик е очевидна. Дъщерята на Енчо е също е дно нереализирано момиченцу, която по стара българска традиция завършва ВИФ и после с помощта на родителите си става психолог. Синът на Енчо Мирчев също е нареден в МВР и в момента работи в болницата на МВР като специализира ендокринология. Въобще системата Мирчеви работи в пълен синхрон.

 6. странна /по-точно срамна/ ситуация: не бъдете наивни ! целият този цирк е: да се вземат едни пари /и фирми/ от „неправилните“ хайдуци и се дадат на „правилните“ хайдуци…

 7. Вече настигнахме хамериканците – станахме страната на неограничените възможности!

 8. Енчо не прави нищо в МВР без да го съгласува с Георги Великов – Мармалада! Двамата активно осребряват кадруването в МВР. Всички знаят, че за да бъдат назначени на позиция трябва да си платят на двамата хубавци!

 9. Като пръднеш в автобуса рано сутрин ,винаги се намират анализатори да кажат какво си ял на вечеря !
  Няма отърване.

 10. Ако Боко и Доган не участват в гласуването в сряда, шапка ще им свалям до края на живота си

 11. Брилянтно се изказа тия дни Волгин – че в хвалбите си към служебния кабинет някои журналисти и анализатори приличат на фенки, които крещят към битълси на сцената и хвърлят сутиените си.Направо ми се гади от иначе умни хора, блеещи за хунтата,наричана служебно правителство.Най грандиозната лъжа на днешните мисирки е за това свръхпопулярно служебно правителство, което било спасило държавата.
  А материали като този отварят очите на народа за истинското лице на талибаните на Радев.
  И чалгарите въпреки всичко заслужават дълбок поклон, че показаха какви мошеници са тия служебници.Тошко с голата тиква днес повтори по бТВ, че Киро Харварда е позволил на зам министър на финансите да прехвърли пари през фонд към собствения си съпруг, а съдебна експертиза е показала, че Василев е разбил кода на компютъра, който е изнесъл.

  Днес вече и комунягите се обявиха срещу ИТН, ДБ също и в сряда ще е суперекшън.
  Не вярвам и за миг на гаранцията на Тиквата, че ще гласува против и допускам, че с гласовете си ще пусне кабинета, а после, когато му скимне, може да го свали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *