« Върни се назад Публикувано на 04.11.2023 / 16:30

СКАНДАЛНО ЛЪЖЕЦЪТ ДЕНКОВ СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“ ИЗТРИ ЗНАКОВИ „МОТИВИ“ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ШЕФА НА ДАНС, ИЗПРАТЕНИ ДО ПРЕЗИДЕНТА! ЛЪЖЕЦО ДЕНКОВ, ПИСМЕНО ГИ СКРИ, НО ТВ ГОВОРЕНЕТО ТИ Е ФАКТ! ЗАЩО СЕ ОТКАЗА ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ЛЪЖИ, ЗАЩОТО ВИ Е НАСРАН ЗАДНИКА ЛИ?! /ДОКУМЕНТ!/

На 03.11.2023 АФЕРА публикува:

ДЕНКОВ С ОТВРАТИТЕЛНИ ЛЪЖИ ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА ДАНС!  НЯМА ВРЕМЕ ДА ПИТА МИНИСТЪРА СИ ЗАЩО Е С ОХРАНА И ЗАЩО ГО ЗАПЛАШВА ПОЛИТИЧЕСКИЯ МУ ЛИДЕР, НО ИМА ВРЕМЕ ДА ИСКА ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА ДАНС, БЕЗ ЗАСЕДАНИЕ НА МС, А КАТО ПОЛЗВА КУРИЕР! АКО ИМАТ ГРАМ МОЗЪК В ГЛАВИТЕ СИ ПЕЕВСКИ И БОРИСОВ, ДА БИЯТ ШУТА НА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ И ДА ГИ ПРИКЛЮЧВАТ!

АФЕРА публикува изпратеното предложение на премиера Николай Денков до президента Румен Радев за отстраняване на шефа на ДАНС Пламен Тончев.

Сравнете сега какво изрече пред телевизионните камери Денков /всичките му лъжи са описани от АФЕРА в горния линк!/ и какво е написал в писменото предложение до президента!

В писменото предложение на Денков до президента, очевидно изпратено след разгромяващата публикация на АФЕРА, куп от ЛЪЖИТЕ НА ДЕНКОВ, ИЗРЕЧЕНИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ КАМЕРИ И В ПРАЙМТАЙМА НА НОВИНАРСКИТЕ ТВ ЕМИСИИ, ЛИПСВАТ!!!

Няма да изброяваме всички разминавания от тв изявлението на Денков и подписаното от него предложение до президента, но няма как да не отбележим ДВЕ ФУНДАМЕНТАЛНИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ, ИЛИ С ДУМИ ПРОСТИ – КАК ИЗЧЕЗНАХА ДВЕ ОГРОМНИ ЛЪЖИ ОТ ТВ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ДЕНКОВ В ПИСМЕНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО ПРЕЗИДЕНТА!

В писменото предложение до Президента Денков ЛИПСВАТ ДВЕ ЗНАКОВИ ЛЪЖИ, КОИТО С АПЛОМБ СЪЩИЯТ ДЕНКОВ ПРОИЗНЕСЕ ПО ТЕЛЕВИЗОРА:

ПЪРВА ЛЪЖА – ЛИПСВА, ЧЕ ДАНС ТРЯБВАЛО ДА МУ ДАДЕ ИЗПРЕВАРВАЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГОТВЕНИТЕ ПРОТЕСТИ НА ЕНЕРГЕТИЦИТЕ, С КОЕТО НА ПРАКТИКА ПОИСКА ДАНС ДА Е ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ И ТО ТЯХНАТА /НА ПП/ДБ/ ПОЛИЦИЯ.

ВТОРА ЛЪЖА  И НАЙ-ВАЖНАТА! – ЛИПСВАТ ОБВИНЕНИЯТА НА ДЕНКОВ КЪМ ДАНС ЗА САД „ФИНАНСОВО РАЗУЗНАВАНЕ“ ПО ЗМИП /ЗАКОН ЗА МЕРКИТЕ ЗА ИЗПИРАНЕ НА ПАРИ/.

Защо, бе ЛЪЖЕЦО ДЕНКОВ, ТАКА ВНЕЗАПНО „ПРОПУСНА“ ТОВА ОБВИНЕНИЕ, КОЕТО БЕ НАЙ-СКАНДАЛНИЯ „МОТИВ“ ЗА ПОИСКАНАТА ОСТАВКА НА ШЕФА НА ДАНС – ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ ДАНС БИЛ ВИНОВНА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е В СФЕРАТА НА СИВИТЕ ПАРИ?!!!

Защо,  бе, ЛЪЖЕЦО ДЕНКОВ?!

Или след публикацията на АФЕРА се намери някой да те светне, че ТОЧНО ПО ТАЯ ТОЧКА ТОЧНО ВАШИЯ /НА ПП/ДБ/ ЗАДНИК Е НАСРАН И ТО ТАКА НАСРАН, ЧЕ СТЕ ЗА ЗАТВОРА?!

Едно говориш по телевизора, Денков, друго пишеш, ЛЪЖЕЦО!

И е просто въпрос на време АФЕРА да те доразгроми! Ще изчакаме тоталното ви насиране и тогава на всички ще стане ясно защо се отказа от иначе патосното си обвинение, свързано със сектора „сиви пари“, отправено МЕРЗАВСКИ ЛЪЖОВНО КЪМ ДАНС.

И тогава ясно ще лъсне кой точно лети със страховита сила към … затвора.

Иначе по-тъпи и смешни мотиви за отстраняването на шефа на ДАНС – няма.

Веселина Томова

«