« Върни се назад Публикувано на 26.09.2014 / 14:15

СКАНДАЛНО! БОЙКО И ЦВЕТАНОВ, ЗАЩО ВИ Е ДОСТЪП ДО ХОРСКИТЕ СНИМКИ И МИКРОФОНИ?

ГЕРБ следят и подслушватНа стената си във Фейсбук кандидат-депутатът от БСП Георги Кадиев разкри шокираща практика на ГЕРБ, добре позната ни от МВР-то на бившия вътрешен министър с особената форма на главата Цветанов:

Нищо ново не е научено, нищо старо не е забравено. Помните ли хилядите подслушвани, сивия вояджър, служителя на ГДБОП Радко Димитров с отвертката, който триеше незаконни записи, страхът и думите „не е за телефон“?
Е, ТОВА СЕ ЗАВРЪЩА.
ГЕРБ ПОДСЛУШВАТ И СЛЕДЯТВижте предизборната листовка на ГЕРБ. Горе вдясно има малка реклама за тяхно приложение, пуснато в AppStore и Google Play, чрез което всъщност да следят симпатизантите си. За да използвате приложението, трябва да предоставите на ГЕРБ местоположението си, достъп до снимките си и файловете си. И най-хубавото: достъп до микрофона на телефона, за да може да прави записи?
Бойко и Цветанов, къде сте? Защо ви е достъп до хорските снимки и микрофони? Любопитство? Воайорство? Навик?
Г-н Гл. прокурор, моля да започнете разследване за незаконно събиране на лични данни от страна на ръководството на партия ГЕРБ, с цел неизвестна. Ако ви е нужен официален сигнал от моя страна, ще ви бъде предоставен веднага.
ГЕОРГИ Георги КадиевКАДИЕВ, НОМЕР 9 В ЛИСТА 22 НА БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, 23 МИР-СОФИЯ.”
Afera.bg

«