« Върни се назад Публикувано на 30.08.2017 / 20:22

СКАНДАЛНИ ПРЕПЛЕТКИ ПОКРАЙ ОТВЛИЧАНЕТО НА СИНЪТ НА АДРИАН ЗЛАТКОВ! ПОМНИТЕ ЛИ ЗАПИСА „ЯНЕВА/ЧЕНАЛОВА“: „ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЗА МАЯ БЯХА РАЗБРАЛИ ПОЛОВИН СОФИЯ“?

адриан златковКакто вече е известно в района на Герман днес е бил намерен изоставен автомобил с отворени врати, в който са били документите на Адриан Златков, син на собственика на автокъщата „Софавто“ Тони Златков. Очевадно е, че се касае за отвличане и алюзията води към онези времена, в които отново при правителство на Бойко Борисов, се вихреха „Наглите“. Уж ги хвана тогавашният вътрешен министър Цветан Цветанов, но както сто пъти алармира АФЕРА никой не обели и лаф за парите, никой не потърси парите и изобщо ЗА ПАРИТЕ ОТ ОТКУПИТЕ И ДО ДНЕС СЕ МЪЛЧИ КАТО В ОМЕРТА.

Толкова за „успеха“ по залавянето на „Наглите“ и толкова по това колко се разбра КОЙ ИМ Е ПОРЪЧИТЕЛЯТ.

Тони Златков е собственик на автокъща „Софавто“, която е основана през 1993 година, намираща се в  жк. „Студентски град“. На практика фирмата е създадена в смутните времена в средата на 90-те години, които са известни в родната история като „мутренски“. В началото на създаването на автокъщата, Тони Златков е партньор с Тихомир, а зад намирането на автомобили стои лице с прякора „Бобъра“. По онова време Тихомир е близък с Миро Лавацата, който пък е близък с хората на Б.Б. По-късно Тихомир продава дяла си в „Софавто“.

Към момента сред баровците, не само от София, е най-престижно и модно да се ползват услугите на автокъща „ММ ауто“, която е свързана с „ММ Груп“, бизнес ръководен от дама на име Мая.

На 5 април 2017 година в медиите гръмва новината, че полицаи и данъчни разследват пране на пари и измами с ДДС в „ММ Груп“, като обект на вниманието е бил хитът сред платежоспособните  – автокъщата „ММ ауто“. Ултра луксозната автокъща се намира точно срещу резиденция Бояна, на Околовръстното в столицата. Говори се, че и застраховането на мантинелите минава също през „ММ Груп“.

И сега забележете!

Само дна дни по-късно – на 7 април т.г. пожар лумва в автокъща „Софавто“, като изгарят четири луксозни автомобила. Странното е, че автокъщата се намира на бул. „Г.М. Димитров“, наоколо винаги бъка от ченгета, но като че ли подпалвачите никак не са се впечатлили от тази „подробност“.

„Ресто“ ли е бил този палеж веднага след налазването на спец.службите в „ММ ауто“ и за какво е било „рестото“, е хипотеза над която може да се мисли, подсказват спец.ченгета.

Днес, на 30 август, пък е отвлечен синът на собственика на автокъщата „Софавто“, атакувана през април чрез палеж.

Още една странна преплетка води до размисъл по повод на лицето с име „Мая“. А тази преплетка е от запис между съдийките Владимира Янева и Румяна Ченалова, в която Янева разказва за отношения между Б.Б. и „Мая“ и как и е купил къща в Барселона за милион и половина евро. Нещо, което прокуратурата така и отказа да разследва и проверява, и не пожела да разбере коя е „Мая“.

Ето и записа:

В. Я.: Факт е, че към определени жени има и положително отношение. От тия, с които е бил.

Неизвестен Мъж: Сигурно.

В.Я.: Така е, ся, има една, на която и купи къща в Барцелона за милион и половина евро! Има една друга, тя ходи в „Шервиньо“, забраих й името как се казваше, която беше на един негов много близък приятел от „Котараците“ жена. Как се казваше не мога да се сетя в момента. Както и да е. Тя му беше протокол.

Мъж: Ъ-хъ.

В.Я. Ииии… Макар че тоя му беше много близък приятел той се залюби с нея, ма в смисъл, не знам после какво стана, в смисъл още ли са заедно, разделиха ли се, нямам представа. Не мога ти кажа кво стана.

Мъж: (въздиша).

В.Я. Но към нея определено имаше отношение, в смисъл, не му беше като за едното чукане.

Мъж: Да. (въздиша).

В.Я.: За сметка на това за Мая бяха разбрали половин София.

Мъж: Ъ-хъ.

В.Я.: Което е страшно неприятно да ти кажа.

Р.Ч: Ужасно.

В.Я.: Все пак.“

АФЕРА остава на разследващите да работят по знаците от въпросните хипотези. Ако им стиска, де.

Afera.bg

«