« Върни се назад Публикувано на 05.01.2024 / 14:32

СКАНДАЛНИЯТ ЗАМ.-КМЕТ НА ПП/ДБ БЛАГОМИР КОЦЕВ, ЧАСТНИЯТ МУ АДВОКАТ ДИАН ИВАНОВ ДУХНА В САЩ. КОЦЕВ КАТО БАВНО РАЗВИВАЩ СЕ БЕЗ НЕГО НЕ ПОДПИСВА НИЩО И ОБЩИНАТА Е В ТУПИК. ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО УЖ ПРАВИ ПП/ДБ КЛОУНА КМЕТ Е ДА ПРАВИ ДЪРВАРСКИ ПИАР

Със заповед на ПП/ДБ кмета на Варна Благомир Коцев – Заповед 05607/22.12.2023 г. до 05.01.2024 г. включително – скандалният заместник кмет Диан Иванов, който е частният адвокат на бизнес фирмите на фамилия Коцеви, и заради скандални сключени договори с неговата частна адвокатска кантора, докато бе областен управител на Варна, Благомир Коцев се сдоби с досъдебно производство за злоупотреба с власт, е пуснат в отпуск, за да духне в САЩ.

Зам-кметът Диан Иванов е пътувал до САЩ, разкри АФЕРА и е заминал на 23 декември т.г.

През времето в което Диан Иванов е в САЩ, цялата Община – Варна е в пълен застой, защото ПП/ДБ кметът на Варна Благомир Коцев не смеел, като бавноразвиващ се, да подпише никакъв документ.

В Община – Варна са потресени от пълното малоумие на ПП/ДБ кметът Благомир Коцев, който като клоун плещи само глупости и си прави абсолютно дърварски политически пиар.

ПП/ДБ клоунът варненски кмет Благомир Коцев до такава степен е инфантилен, че не смее да пръдне без частния си скандален зам-кмет Диан Иванов. Заместник -кметът Пейчо Пейчев месеци наред чака освобждаването си, след подадена от него оставка, но Коцев не смее да подпише и нея без частния си „гуру“ зам-кмет.

Зам-кметът по сигурността Тодор Иванов също още не е освободен, въпреки че както писа АФЕРА на негово място ще бъде назначен частния шофьор /?!?!/ на Благомир Коцев – Илия Коев.

И неназначен обаче, частния шофьор на Благомир Коцев по цял ден кеси на втория етаж в Общината, в кметския кабинет на Коцев.

А там, заедно с Пепа Пиарката, другата изумена пепейка, която има хабер от пиар, колкото Коцев от кметуване, ма’ат кюфтета, кебапчета и шопска салата.

Частният шофьор, представяте ли си какво „ниво“, който ще бъде зам-кмет по сигурността, не е назначен, но присъства на всички оперативки и срещи в общината.

Такова малоумие в Община – Варна никога не е имало. Такъв потрес, некадърност, шуробаджанащина и потресаващо долнопробно дъно Община – Варна не помни.

Afera.bg

«