« Върни се назад Публикувано на 15.05.2021 / 19:31

СКАНДАЛЕН ПРОБИВ В СИГУРНОСТТА НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ! ШЕФОВЕТЕ НА „ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ“ И ДИРЕКЦИЯ „СИГУРНОСТ“ НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ!

Вчера, 14.05., в късния следобед, български гражданин преминава от обществената зона на летище София (там, където се намират гишетата за регистрация ”чек-ин”) в строго охраняемата зона на Летището, разкри АФЕРА.

Тази зона се намира след проверката за оръжие и общоопасни средства (рентгените).

След това гражданинът, наведен, преминава през гишетата за гранични проверки, където пък са служителите от Главна дирекция “Гранична полиция” и то без да е забелязан от никой и отива на един от изходите за извеждане на пътниците към самолета!

Едва там го открива една от служителките от наземно обслужване и се обажда на Гранична полиция, за да го задържат.

В тази стерилна зона вече всички пътници са преминали проверка сигурност – рентген и паспортна проверка.

Задържаният българин обаче, е влязъл в зоната без никаква проверка/!!!/.

Нали си представяте какво би станало, ако е носел оръжие или бомба?!

Източници на АФЕРА разкриха, че и пробилият „великата“ „сигурност“ на Летището, включително и на „Гранична полиция“, е наркозависим.

Служителите на Дирекция Сигурност са пряко подчинени на Драгомир Модев, а служителите от Гранична полиция са подчинени директора комисар Тодор Зимбилев и неговото протеже Теодор Чешмеджиев.

И това, ако не е гаф, здраве му кажи, това си е направо абсолютно безобразие! И тия шефове на служби моментално трябва да бъдат уволнени и то дисциплинарно.

Само Господ е спасил пътниците – ами ако лицето е било въоръжено или е успяло да  предаде опасен предмет на някой от пътуващите? И щом така просто и лесно е минал без никой да го спре, нали си представяте какво би станало, ако терорист реши да премине при тая „национална сигурност“?!

Afera.bg

«