« Върни се назад Публикувано на 21.05.2024 / 17:15

СКАНДАЛЕН ЗАПИС № 3. КАК КИРИЛ ПЕТКОВ И КОМПАНИЯ ВКАРВАТ В „МАГНИТСКИ“. КИРИЛ ПЕТКОВ: „ДАВАМЕ ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ НА МАГНИТСКИ. „АМЕРИКАНЕЦА“ ГИ ИМА, ОТДЕЛНО ЩЕ СЕ ПОКАЖЕ НА ДЖЕРЕМИ, КОЙТО ПРАВИ КАК ДА ИЗГЛЕЖДА РЕКЛАМАТА“

Днес Христо Иванов вкара „Магнитски“ в опита си да отговори на коментар на Пеевски относно скандалните записи за „кеша“, публикувани в АФЕРА.

АФЕРА публикува скандален запис № 3 в който Кирил Петков обяснява как всъщност ТЕ „вкарват в Магнитски“ – чрез „Американеца“ и „Джереми“, който после да им прави с това … рекламата.

….

Кирил Петков: ….Целия тоя филм всъщност е акт за давност на папките, които са видели – и за Черепа, и за депесарите, които са в този ред, който всички ни обвиняваха, че прибързваме. Реално той е в съюз с всичките партии и възможности в моя…

Те са един нормален ред, щото имаш обвинение, имаш самопризнания за самия фонд… пари няма. Щото каза, че са ощетили ГЕРБ…

По отношение на Черепа банковите тегления той им ги е дал част от папката по колко са изтеглени. Имаме две писмени обяснения на двама свидетеля. Единият е шофьорът, който казва – аз карах Божков всеки две седмици… и той внасяше евро. Това е писмено.

Вторият е, а, такова, вторият е секретарката на Асен, която каза – той идваше всеки две седмици, носеше нещо, караше ме да не го записвам в книгата с гостите.

Отделно всички тези факти ги има и американеца.

И всъщност ако дадем Магнитски на Горанов /б.р. – Владислав Горанов/, те ще бъдат…

Даваме Горанов на Магнитски, защото той е давал, не вземал – давал проекта на държавни служители, които да променят Закона за хазарта. В смисъл, американците му го казват като даване, щото като финансов министър му остава един човек, на който трябва да … да го смени закона – това е само Борисов.

И това, това е разпределението според мене на как стоят реално нещата в България.

И сега имаме единствения възможен вариант.

А отделно ще се покаже на Джереми… – …Джереми…, който е… в компанията и човекът, който прави… как да изглежда рекламата, какво – що.

…Много интересно.

Afera.bg

«