« Върни се назад Публикувано на 13.06.2011 / 12:18

Сините получиха жалки резултати във Варна

 

 

Преброяването на остатъчните седесари сега ще даде възможност на ДСБ-Варна да извива ръцете на шефовете на СДС хв морскато столица. Но това ще бъде изключително непродуктивно, тъй като хората на Иван Костов също са на дъното във Варна.

Всички са преди тях. ГЕРБ, БСП, конфигурацията на Веселин Марешки, „Нашият град”. Ако ТИМ пусне и „Нова Европа” за тестване на местния вот и тази нова структура ще бие сините. Голям срам. Защо се стигна дотук? През 2003 г. писахме, че вкарването на десет общински съветници и поставянето на трите челни места в листата на трима бивши номенклатурни кадри на БКП е фиаско за СДС. Оказа се, че не сме знаели какво ни очаква. Злощастен лидер като Добрин Митев вкара 18 съветници. Сегашните големи демократи може да нулират СДС в буквалния смисъл. Жал ни е за Христо Кирчев. Той понесе дипляните на Румен Христов, внушавайки, че седесарите ще скочат на Иван Костов. И?

Катастрофа. Пълен провал. Сега Вальо Петков и да изпълни заканата си за искането на оставката на Цанков Цветанов, ще бъде все тая. Цветанов пък вероятно ще поиска отсрочка до есента. И ще продължи да води разговори с десебарите. Тошко Ластика ли ще грее край него? Или някой „десен” мегаобединител, който ще събира жалките останки на „сините”? Или пък „сините босове” от „Приморски” ще обяснят грандиозната издънка с летните горещини?

В неделя вечерта „сините” шефове само дето не се сбили, разбираме от възмутени седесари. Крясъци. Скандали. Взаимни обвинения. Тръшкане на врати. Докога с тези срамни изпълнения? „Сините” началници не могат да се погрижат за себе си, а какво остава да защитават интересите на варненци, които са петимни автентични десни лидери да ги поведат срещу статуквото. Позор! Предупреждавахме от седмици за катастрофата. Но ще бъде мародерско, ако измекярите се опитат да си измият ръчичките със Цанко Цветанов. Всички трябва да се пръждосват. Незабавно.

 

www.bgsniper.com

Бележка на afera.bg: Катастрофата на сините в морската столица не е никаква изненада. Сега остава и братът на шефа на ДПС в града да стане шеф на СДС и хептен да я вапцнат. Резултатът, който изкараха т.нар. демократи, е много смешен. И какво излиза? Че ако АФЕРА се яви на местните избори стопроцентово ще смаже СДС и ДСБ заедно.  Май и така ще стане.

 

«