« Върни се назад Публикувано на 15.06.2011 / 10:42

Симеон Сакскобургготски е най-неподходящият за президент на България

 

 

Да наречеш „наглец” бивш премиер, даже и да не го споменеш поименно, не е приемливо, но да обявиш Симеон за най-подходящ за президент на България е нечувано оскърбление към българския народ. Защо?

Кой най-подходящ за президент на страната би си позволил да съди държавата България в Страсбург? За имоти. За свещени части от Снагата на Отечеството. Не, не иде реч за риторика, за патос, става дума за архинаглост, Борисов. Симеон не е ли „наглец”, Борисов? Как след подобно венцехвалене можем да допуснем, че Борисов ще бъде последователен при защитата на интересите на държавата срещу „царските” претенции?

И най-после – как е възможно Борисов да продължава да нарича Симеон Сакскобургготски „цар”. „Цар” на какво е той, Борисов. България не е ли парламентарна република? По тази логика утре някой гербер може да се изцепи, че „Бойко е цар на българите”. Дали не е добре Борисов да се пребори с комплекситке си по отношение на ругателя на отечеството, решил да съди България. Потрес. Срам. Опомни се, Борисов, опомни се! Иначе дори само тези думички за Симеон ще загробят кариерата ти.

 

www.bgsniper.com

«