« Върни се назад Публикувано на 22.08.2017 / 15:42

СИМБИОЗАТА „ГДБОП & ПРОКУРАТУРА“ СКАЛЪПВА ДЕЛОТО „ВАРНЕНСКИ КИЛЪРИ“. ОБЯВИХА ЧИРПАНСКИЯ ЗА ИЗДИРВАНЕ С ПАРАЛЕЛНА ГДБОП „КОМБИНАЦИЯ“ – НАТИСКАТ ГО ДА ДАВА „ПРАВИЛНИ“ ПОРЪЧКОВИ ПОКАЗАНИЯ!

николай тошев чирпанскияНа 26 януари 2015 година след „ювелирната“ умопомрачителна акция на тогавашния главен секретар на МВР Светлозар Лазаров, известен като „Гелосаното“, той и заместник – главният прокурор Борислав Сарафов гръмко, шумно и пропагандно обявиха, че били заловени „варненските килъри“ , които били извършили поръчкови убийства, включително и това на Борислав Манджуков.

ОПГ-то на „варненските килъри“ се ръководела от Радослав Калчев – Черния Роди, а като „топ“ изпълнители на „убийствата“ бяха „произведени“ Николай Тошев – Чирпанския, Галин Мирчев – Жорко и Николай Илиев – Мазния.

Още на 26 януари същата 2015 година кретенската „операция“ на МВР в сие с прокуратурата претърпя пълно фиаско. Припомняме, че до безумието на МВР & прокуратурата се стигна, след като тогавашният премиер /пак!/ Бойко Борисов даде едноседмичен срок на МВР да „действа с резултати“ за да бъдат заловени поредните нам си кой на брой „килъри“.

В края на януари 2015 година бяха гледани мерките за неотклонение на ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „варненски килъри“, при което недвусмислено лъсна, че нито „килъри“ има, още по-малко пък те са „варненски“. При гледането на мерките за неотклонение на Николай Тошев – Чирпанския и Галин Мирчев, съдът приема, че няма никакви доказателства за това, че са извършители на поръчковото убийство на Борислав Манджуков. И че представените „доказателства“ от прокуратура и МВР са абсолютно нефелни и абсурдни.

За да не претърпи окончателен провал „ювелирното“ дело обаче, на „варненските килъри“ за всеки случай бе повдигнато и друго обвинение за ОПГ– за извършване на поръчкови побои от групата, под ръководството на Черния Роди, в периода „от 2004 до 2015 година“.

„Доказателствата“ за това са „показания“ от типа на „казаха ми, че…“, „показания“, които дежурно бопаджии и прокурори творят традиционно, когато трябва все пак да скрепят с нещо пред съда „ювелирните“ си разследвания.

Досъдебно производство 42/2015 година по описа на ГДБОП по прокурорска преписка 17/2015 година на СП  с прокурор Детелина Йотова СЕ ВЛАЧИ ТОЧНО ДВЕ ГОДИНИ И ОСЕМ МЕСЕЦА, до този момент.

И тъй като прокуратурата така и не намери време ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ ДА ПРИКЛЮЧИ „ФУНДАМЕНТАЛНОТО“ СИ РАЗСЛЕДВАНЕ, а не го приключи, защото самата тя бе наясно, че е скалъпено с плюнка, съдът даде срок до 12 септември т.г. или да бъде внесен обвинителен акт по делото с т.нар. „варненски килъри“, или да бъде прекратено, както е по закон.

И тъй като все пак прокуратура и бопаджии трябва да изпълнят указанията на съда, в края на август т.г. те преминаха към НОВА КОМБИНАЦИЯ, внезапно обхванати от трескава работоспособност.

Вчера, 21 август 2017 година, Таня Алакушева, главен разследващ полицай в ГДБОП, е връчила „постановление за привличане на обвиняем“ по делото 42/2015 за така наречените „варненски килъри“ на Николай Тошев – Чирпанския, Радослав Калчев – Черния Роди и всичките останали от ОПГ-то.

В постановлението за „привличане като обвиняем“  пише, че „от януари 2004 година до 21.02.2015 година Николай Тошев – Чирпанския е участвал в ОПГ с цел да вършат престъпления, за които е предвидено наказание лишаване от свобода за повече от три години“. Изброените членове от НК са 115, 129,128, 143 и 131. За ръководител на групата е посочен Радослав Калчев – Черния Роди, а останалите са участници в ОПГ.

Обвинението за извършени убийства, включително и това на Борислав Манджуков, отпадат като вменени, както на Черния Роди, така и на така наречената му група. Въпреки това обаче в постановлението за „привличане на обвиняем“, подписано от бопаджийката, съществува член 115 от НК, който гласи „който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години“. Това било така, защото фундаменталната бопаджийско-прокурорска мисъл стигнала до извода, че те имали намерение да извършат убийство, ама не успели.

За да не отиде на халост цялото това измислено дело за „варненските килъри“ остава обвинението за „побои“, вършени от групата на Черния Роди с действащо лице и Чирпанския. Периодът определен за Чирпанския, като участник в ОПГ за побои също е от 2004 до 2015 година.

През това време обаче Чирпанския е бил в затвора и е излежавал съответно две присъди – едната от 3,6 месеца, а другата от 8 години!

Впрочем, обвинителен акт все още черно на бяло не е представен! Той трябва да бъде изготвен до дадения срок от съдията. На всичкото отгоре до 12 септември всички привлечени като обвиняеми ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, заедно с техните адвокати, трябва да се запознаят с ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ ДО ДОСЪДЕБНОТО РАЗСЛЕДВАНЕ. Които са около 8 тома. Как ще стане тази работа, засега не е ясно.

Ясно е обаче, че КАТАСТРОФАТА НА ПРОКУРАТУРА & ГДБОП ПО ТАКА НАРЕЧЕНОТО „РАЗСЛЕДВАНЕ“ ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „ВАРНЕНСКИ КИЛЪРИ“ трябва да бъде добутана до съда някак си и да бъдат оправдани купищата държавни пари по съшиването и с бели конци.

И в ХОД ВЛИЗА НОВА КОМБИНАЦИЯ И НОВО „АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ“ НА ГДБОП. ТОЗИ ПЪТ С НАТИСК ВЪРХУ ПРИВЛЕЧЕНИ КАТО ОБВИНЯЕМИ ПО ДЕЛОТО ЗА Т.НАР. „ВАРНЕНСКИ КИЛЪРИ“ ДА ДАВАТ „ПРАВИЛНИ“, „ПОРЪЧКОВИ“ ПОКАЗАНИЯ ПО ДРУГО „ЗНАКОВО“ ДЕЛО, КОЕТО СЪЩО КАСАЕ ОПГ, с което те обаче нямат нищо общо.

Така, след като вчера Николай Тошев – Чирпанския се явява надлежно в ГДБОП за да получи постановлението си за „привличане като обвиняем“ по делото за т.нар. „варненски килъри“, внезапно е уведомен да се яви ПАК В ГДБОП на следващия ден – 22 август 2017 година. На въпрос – защо трябва пак да се явява, отговорът от ГДБОП е: „ами, там по едно друго досъдебно…“.

„Онова другото досъдебно…“ се окава ЗНАКОВО досъдебно производство, по което очевидно ГДБОП и прокуратурата също е с АЛАНКАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, защото в качеството му на „свидетел“ Николай Тошев – Чирпанския е ПРИТИСКАН да дава показания и е привикан първоначално като „свидетел“. От него обаче не се искат показания като „свидетел“, а ПРАВИЛНИ И ПОРЪЧКОВИ ПОКАЗАНИЯ СРЕЩУ ОБВИНЯЕМ ПО „ЗНАКОВОТО“ ДРУГО ДЕЛО. /АФЕРА е наясно кое е другото дело и кой е другият обвиняем, но засега ще спести оповестяването му/.

Към Чирпанския вече е имало натиск от страна на ГДБОП да даде „правилните“ предварително поръчково написани показания срещу обвиянем от „друтото досъдебно“, но Чирпанския категорично е отказал. Подсказано му е обаче, че ако не подпише ПРАВИЛНИТЕ ПОКАЗАНИЯ, и него ще го подведат като обвиняем по „другото досъдебно“, защото „и за тебе има писано там…“, и ще го обявят за … издирване!

След като Чирпанския отказва да дава поръчкови нагласени показания, от днес той е обявен за общонационално издирване, разкри АФЕРА, след като същият тоя Николай Тошев – Чирпанския вчера и днес, сам и доброволно, е бил в ГДБОП!

Така от утре помпозно ГДБОП ще гръмне, че се издирва Николай Тошев – Чирпанския, защото са го обявили за издирване, но няма да бъде казано защо са го обявили за издирване по „друго досъдебно“, а са го обявили за издирване за да го притиснат да даде показания, които трябват на ГДБОП за да си „вържат“ „ювелирните доказателства“ по „другото“ знаково досъдебно.

Колко е нагла и абсурдна е схемата да се „творят“ „ювелирни доказателства“ от страна на ГДБОП и прокуратура, е видно и от факта, че на 26 август /събота/ т.г. Николай Тошев – Чирпанския е вписан в рекламна обява /направена далеч преди упражнението на ГДБОП и прокуратура/ като участник в ММА боеве. Името му е вписано надлежно, което означава, че  Чирпанския не е имал никакво намерение да се крие, за да го обявяват за издирване.

„Упражнението“ с обявяването за „издирване“ на Чирпанския просто е „метод“ да бъде накаран да даде поръчкови показания. Ако не ги даде – бам! – обявяват го за криещ се, бам!- правят го обвиняем, защото „и за него имало писано там…“ и хоп-троп! – делото влиза в съда „готово“.

Колко „готови“ дела влизат в съда, благодарение на СИМБИОЗАТА ГДБОП-ПРОКУРАТУРА, виждаме непрекъснато, по-важното е какво става на финала обаче – спукани „дела“ за ОПГ и пълна кастастрофа.

Защото така се бори и ОПГ, и корупция у нас – с едно мерзавско и лъжовно  „оръжие“ за „ювелирни доказателства“ на ГДБОП и прокуратура, което произведе нова професия – „дежурен“ или „анонимен“, или „защитен“ „свидетел“. С показания, писани от бопаджията… и подписани от „свидетеля“. Ако не подпишеш и не влезеш в престъпната бопайджийско-прокурорска схема – пиши се бЕгал.

Afera.bg

«