« Върни се назад Публикувано на 14.12.2017 / 13:41

СИМБИОЗАТА „БОРИСОВ-ЦАЦАРОВ-ПЕЕВСКИ“ НА ЩУРМ ДА СМАЧКАТ БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС! РЕПОРТЕРКА НА ВЛАСТТА СЕ ЗАКАНВА: „САМ СИ ГО ИЗПРОСИХТЕ, РАШКОВ, ВСИЧКО, КОЕТО ПРЕДСТОИ ОТТУК НАТАТЪК!“

БОЙКО РАШКОВВ интервюто в телевизионен ефир шефът на Бюрото за контрол върху СРС Бойко Рашков днес изрече, че „материали от прокуратурата най-вероятно са изпратени на едно ВИСОКО МЯСТО, т.е. в държавен орган на високо ниво. От този държавен орган, впоследствие към медиите са изпратени тези материали /б.р. става дума за СРС – НА ВДС – ХАРТИЕН НОСИТЕЛ! по т.нар. афера „Фронтиер“, в които е и Корнелия Нинова/.

Моментално след интервюто на Бойко Рашков, жълтата агенция „пик“, която пази на амбразурата както Бойко Борисов, неговата власт, така и със същата страст пази главния прокурор Сотир Цацаров от „лоши“ и „неудобни“ тям лица, ревна гръмогласно, че видите ли Бойко Рашков излъгал, че Цацаров подавал СРС към медиите / в случая „пик“ се припознават/, защото същите тия срс били на сайта на Народното събрание…

И хоп-троп! към Бюрото за контрол върху СРС полетя невъобразимата независима, пак независима и още по-независима репортерка Ива Николова, която с видео заснема интервю с Бойко Рашков за жълтата агенция.

Бойко Рашков обясни на кресчендо-репортеката какво точно е казал в телевизионното си интервю, кресчендо – репортерката обаче – не, та, не, – излъгал бил Бойко Рашков, и това си е, драги зрители.

Дълбоко грамотната репортерка на жълтата агенция Ива Николова така и не успя да схване ТЪНКАТА РАЗЛИКА в онова, което всъщност изрече Бойко Рашков, а именно, че – прокуратурата отказва да предоставя на Бюрото за контрол върху СРС документация, за което Рашков предостави заповед на главния прокурор Сотир Цацаров, а в същото време е предоставяна информация на други държавни институции, откъде тя изтича към медиите.

Рашков за пореден път обясни на дълбоко грамотната репортерка на жълтата агенция, че не е работа на Бюрото откъде и от кого изтича информация към медиите, а е споменал този случай във връзка с проверка на Бюрото на лице, свързано с тази „афера“, за което са установени две незаконосъобразни нарушения при използването на СРС. Това обаче не интересуваше изобщо дълбоко грамотната репортерка на жълтата агенция.

ИВА НИКОЛОВАДълбоко грамотната репортерка на жълтата агенция продължи да пита Бойко Рашков неща, които той достатъчно ясно за незнам си кой път обясни, докато се стигна дотам Рашков да помоли Ива Николова да напусне кабинета му, при което дълбоко грамотната репортерка рече и отсече: „ЕЕЕЕЕ, ГОСПОДИН РАШКОВ, ВИЕ СИ ГО ИЗПРОСИХТЕ САМ ВСИЧКО, КОЕТО ПРЕДСТОИ ОТТУК НАТАТЪК!“.

И излизайки от кабинета размаха пръст: „Ето този човек се занимава с незаконното подслушване в България, уважаеми зрители!“, като добави, че днес като се занимавали в народното събрание с лекарствените средства, „трябва още веднъж да помислят“.

Дълбоко грамотната репортерка от жълтата медия вероятно правеше някакво внушение, че някой трябва да си пие хапчетата. Като я наблюдавахме, се сетихме от първия път кой е този някой.

А ИСТИНАТА Е ПРОСТИЧКА!: номерът е докрай да бъде дискредитиран не само Бойко Рашков, а и Бюрото за контрол върху СРС! Да бъде смачкано, да бъде овладяно в слугински вариант, каквато е и прокуратурата, и всички служби, за да пеят сърцата на Борисов, Цацаров, Пеевски и слугинските им медийки и агенцийки.

Защото, ако същата тая дълбоко грамотна репортерка на жълта агенция бе дошла с истински журналистически намерения щеше да пита за всичко онова, което е ТОТАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ и е ТОЛЕРИРАНО ОТ ЦАЦАРОВ, ЗА ДА ЦАРИ ПРЕСТЪПНО ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО БЕЗОБРАЗИЕ С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА СРС!

Същата репортерка не само не пожела да схване, а не пожела, защото така е удобно на менторите и, че не може да има двоен аршин – Цацаров да забранява със заповед на Бюрото да му бъде предоставяна информация, а в същото време тя да бъде давана на други, за да изтича към медиите, но и се закани, че „Рашков сам си го изпросил“ онова, което „щяло да предстои“.

Какво ще предстои ли? Със зъби и нокти ВЛАСТТА „БОРИСОВ – ЦАЦАРОВ – ПЕЕВСКИ“ СЪВМЕСТНО СЪС СЛУГИНСКИТЕ ИМ МЕДИИ ДА РАЗГРОМЯВАТ ВСЕКИ, КОЙТО Е НЕУДОБЕН ЗА СИМБИОЗАТА ИМ!

Afera.bg

«