« Върни се назад Публикувано на 19.03.2014 / 9:36

СИЛНА РУСИЯ, СИЛНА БЪЛГАРИЯ!

 

Споделям критичното отношение към Плевнелиев, при това в много голяма степен, но няма ли някой да се събуди и да се запита ЗАЩО Плевнелиев е в Обединеното кралство на лична аудиенция с английската кралица? Защо, бе, умниците!

Ами за да изкрънкат ОФИЦИАЛНАТА позиция на България да е срещу референдума в Крим, СРЕЩУ Русия! Искат от нашия офшорен президент да ГАРАНТИРА официалната позиция на България, а те ще му гарантират кралски почести, дълбоко потапяне на офшорните елементи от досието и успешен мандат. Вижте, че след аудиенцията с Елизабет Втора, нашето момче свика Консултативен съвет по украинската криза! Следете новините, не само по съдържание, но и по тяхната последователност!

И ще разберете ЗАЩО тъкмо на най-слабия български президент му се дават кралски нишани.
Защото по едно проучване на Алфа рисърч – знаете каква е тая агенция – 58,1% от българите са против санкции срещу Русия.
Което ще означава точно толкова, колкото и ония 60% против автономията на Косово през 1998 г.
В крайна сметка България ще излезе с правилната официална позиция, ще подкрепи санкции срещу Русия, де факто – срещу себе си. Защото как да си представим санкцията – спираме вноса на газ от Русия!!!! И к’во! Откъде ще дойде газ, от Катар ли? На каква цена?
Но ще ни се наложи да внасяме отнякъде на КАКВАТО И ДА Е ЦЕНА!
И слава Богу, че ще ни наведат толкова ниско тоя път, за да разберем веднъж за винаги, че а се наведеш, а отзад веднага започва да се образува опашка от желаещи. Отделно – огънатият гръбнак, няма изправяне.
Така че Плевнелиев ще се върне и ще свърши обещаното, а ние, просто ще видим нагледно как ни вкарват в позиция да вдигнем ръка срещу нашата Освободителка!
Да не говорим, че една силна Русия би балансирала западните колониални апетити и от това може само да спечели нашия суверинитет. Затова – силна Русия, силна България!

Нора Стоичкова

«