« Върни се назад Публикувано на 10.11.2017 / 12:37

СИДЕРОВ, КВО СТАНА СЪС ЗЛАТОТО НИ, ПРИВАТИЗИРАНО ОТ „ДЪНДИ ПРЕШЪС“? НАЛИ ЩЕШЕ ДА ГО ВЪРНЕШ НА НАРОДА, АКО ДОКОПАШ ВЛАСТТА?

ВОЛЕН СИДЕРОВДИСИДЕНТЪТ СИДЕРОВ РАЗМАХА ПРЪСТ НА ОПОЗИЦИЯТА: САКЪН, ДА НЕ БУТНЕТЕ КАБИНЕТА НИ, КАКТО ДЕМОНТИРАХТЕ КОМУНИЗЪМА НА ДЕСЕТИ НОЕМВРИ!

10 ноември 2017-та. На парламентарната трибуна, в качеството си на председател на парламентарна група, спомени за демокрацията разказва дисидентът Волен Сидеров. В края на лиричното си встъпление нарцисът сравни демонтажа на комунизма с демонтажа на неговото правителство при вота на недоверие.

Сиреч, както лошо демонтирахте комунизъма, сакън, да не вземете да демонтирате кабинета ни с Бойко Борисов. И размаха пръст на опозицията – на 10 ноември чужди посланици свалили Живков и сега външни сили клатели властта на ГЕРБ и Сидеровите патриоти. Кресчендото на укротения атакист бе хвалбата, че политическият съвет на управляващата коалиция щял да прави тотална ревизия на грабителската приватизация…

И кого ще ревизираш бе, Сидеров! Ами твоят министър на икономиката две петилетки дерибейства в Агенцията за приватизация, изтърбуши фабрики и заводи, раздържави куцо и сакато и направи милионери цяла кохорта улични мутри и бели якички!

Сидеров, а кво става със златото ни, приватизирано от „Дънди Прешъс“? Нали щеше да го върнеш на народа, ако докопаш властта?

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВВелизар Енчев

«