« Върни се назад Публикувано на 27.03.2010 / 21:14

Сидеров, а ти познаваш ли Дънката?

 

 

„Валерия Велева трябва да бъде разследвана за търговия с влияние. Разправиите между нея и Ахмед Доган са любовни. За никого не е тайна, от журналистическата гилдия, че Валерия Велева и в. „Труд" обслужваха Ахмед Доган през последните 20 години. Сега, когато Доган е по-слаб, те се опитват да се отдръпнат от него. Когато Доган беше на върха обаче, само „Труд" имаше достъп до Сараите", каза Волен Сидеров в „Сеизмограф” по bTV.

Да се атакува Доган сега е като да вадиш нож на умряло куче, подчерта лидерът на "Атака", единствен аз го нападах, когато беше силен.

Тази тема беше хвърлена в общественото пространство от премиера Бойко Борисов.Преди няколко месеца именно медиите на Октопода писаха, че Борисов се е споразумял с Доган. Сега всички те трябва да си изядат статийките".

Айде бе, Сидеров?! Ама ти още ли не си наясно, че пушилките между Доган и Борисов са шменти-капели?

И искаш да ни кажеш, че на Доган, благодарение на Борисов, ще му се случи нещо?

Сидеров съвсем ни взе за малоумници.

Сидеров, а ти ще си изядеш ли някои думички и части от тялото, ако отново стане ясно, че Борисов нищо няма да направи на Доган, респективно на медийния му монопол?

Яростен, новият контролиращ ДАНС Волен Сидеров, нападна и медиите на „октопода” – Труд, СКАТ и в. Галерия. Стигна и до там в ефир да каже, че на „Атака” бил предлаган черен пиар срещу заплащане от главния редактор на „168 часа” Николай Пенчев: „Главният редактор на в. „168 часа" си направи устата да му плащаме".

Николай Пенчев, се включи по телефона в ефир и каза, че дава на съд Волен Сидеров:„Toвa e aбсолютна грозна и долна лъжа. И аз ще ви помоля да запазите записа, защото ние с г-н Сидеров явно ще се видим в съда", каза още Николай Пенчев.

Хубаво е, че Волен Сидеров громи корупцията в медиите, но нещо да сте чули да каже за Красимир Гергов, който е опасал оригарски всички медии?

Хубаво е, че Волен Сидеров търси октопода в журналистиката, но нещо да сте чули да каже за Бареков, освен, че непрекъснато дава интервюта за неговия сайт? Апропо, Сидеров, Бареков свързан ли е с медийния монопол на Доган?

Хубаво е, че Волен Сидеров, сбръчил вежди, се изкарва най-чистия ангел, обаче е редно да го запитаме:

Сидеров, а ти познаваш ли Дънката? Колко пъти се среща с него? Защо? Какво се случи след тези срещи? Има ли отношение към топлата връзка с БСП и ДПС?

Не, че има нещо лошо да познаваш Дънката, ама си признай първо ти, защото ние знаем. И после да не стане късно. Не боли.

Пък тогава хвърляй камъка.

Afera.bg

«