« Върни се назад Публикувано на 24.10.2014 / 19:21

СИГНАЛ! ВИЖТЕ ЗАЩО ПО-МАСОНСКИ НЯМА ДА ИМА ВИНОВНИ ЗА ВЗРИВА В ГОРНИ ЛОМ!

MASONI89898МАСОНИ ГОРНИ ЛОМВ редакцията на АФЕРА се получи сигнал, който публикуваме дословно:

„Сигурно цялата редакция си задавате въпроси дали ще има виновни за взрива в село Горни Лом. Е, няма да има! Виновни са загиналите.
Изпращам Ви една снимка на която са се запечатили физиономиите на група български масони. Сред тях има двама военни прокурори – Трендафил Трайков и бат Жоро по прякор „Свинята“. Трайков беше прокурорът натоварен с разследването на взрива в складовете на Челопечене. Разследването бе спряно, виновни няма!
Та питам, след като проф. Валери Митков – собственикът на „Миджур“ е масон, Трендафил Трайков е масон и някой други мастити прокурори също са масони, дали ще има справедливост за Горни Лом?
Същият този Трайков в момента е адвокат на фирма „Промакс“, която спечели огромна поръчка за доставка на радари за разпознаване. Злите езици разказват, че фирмата е собственост на близкия до Алексей Петров ген. Румен Андреев.
Преди време адвокат Трайков „мотивира“ своя заместник в СОВП Спас Илиев, който с един скълъпен обвинителен акт отстранява от фирмата съдружника на генерала Иван Петров… Ако има още читави хора в тази прокуратура и се разровят ще замирише, много ще замирише”.
Afera.bg

 

«