« Върни се назад Публикувано на 01.11.2021 / 18:52

СЕЛЯНИТЕ С КОЛЕЛАТА ОТ ДАНС НА МУКАВЕЙ РАДЕВ ЖЕЗЪЛА

ДАНС с шеф личният селски авер на Румен Радев влязла в Община Пазаржик, тумбалалайка.

В средата на предизборната кампания. Джуги – буги.

ДАНС на същия селски личен авер на Румен Радев, дето и двамата разбират от ДАНС, колкото са им зелените чорапи, преди отминалите избори точно в разгара на предизборната кампания, влязоха и в Община – Варна, ако си спомняте изобщо. Думба – лумба, ташак да става.

Апропо, тогава АФЕРА първа съобщи, защото селяните с колелата от ДАНС преди да направят тегел закъдето и да е, първо на АФЕРА  пишат съобщение по някое приложение, да се отчетат, щото АФЕРА им е по-важна от селския личен авер на Радев, сложен за техен шеф.

И като влязоха в Община – Варна, квоооо?

Zero!

Ташак да става, важното е да работят като дърварски пиар по изборите в полза на Радев и смешниците му службаши. На тези избори – плюс измамниците остапбендеровци, продуктово позиционирани от Радев и Мустафа-та в партия.

ДАНС влиза и излиза, и му влиза, и му излиза в предизборната кампания, като на тур за овации, за да бъде пласиран тоя тур за овации в ефира на телевизиите, и да си каже ехалето – ауууу, как се борят зелените чорапи с корупцията.

Борят се, обаче, отзад!

То бива простотия, то бива некадърност, то бива кухи глави, ама тия надминаха и тиквите по нефелност.

Селяни с колела. Масони със зелени чорапи. В главите им кънти само „легни, стани, ходом марш“ и акъл дори и за дърварска пропаганда нямат. Докарват я само до чугун.

Като оня, дето кънти в главата и на Бойко Рашков, който пък уж хваща купуване на гласове. Като във Варна, пак на отминалите избори. Кого хвана – на мукавей жезъла. Ама важното и той е да по телевизора, и да рецитира.

Сега пак същото. Акциии срещу купуване на гласове.

И квоооо?

ZERO.

Селяни с колела. И джандар сурат Рашков. Кух като манерка дрънчи така наречения пиар на Радев, дето бил „с вас съм“.

С кои „вас“ е отделна тема, че допира до зомбита, дори и словесен, е нездравословен.

Afera.bg

На снимката: Той бил „с вас“? Аре бе, наивници! На тая на снимката се е продал и предал. Аре, чао!

«